Κορυφαία 9 Hairstyles Fringe για Γυμνασμένα πρόσωπα που είναι καλύτερα σε Haircuts Στυλ στη ζωή

Οι κρόσσες μπορούν να κάνουν το στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται ελαφρώς λεπτότερο. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν να παραμείνουν στην τάση καθώς αυτό είναι πολύ μοντέρνο και επίσης ελαφρώς λειτουργικό. Μπορεί να κρύψει τις πλευρές και να δώσει φανταχτερά ενδυμασία για πάρτι.

Απλή και εύκολη Fringe Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα 2017:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 9 τύποι περιθωριακών στυλ μαλλιών για στρογγυλά πρόσωπα που ένα άτομο πρέπει σίγουρα να δοκιμάσει.

1. Εσωτερικές φραγές:

Κροσσός hairstyles for round faces 1

Αυτό είναι ένα πολύ κομματικό τύπο που μπορεί να είναι αθλητισμός με διάφορα είδη ρούχων. Αυτό είναι επίσης εύκολο για αθλητικές από ανθρώπους που έχουν δομές προσώπου που είναι στρογγυλά. Ο πλευρικός εσωτερικός σχεδιασμός θα βοηθήσει να γίνει το βλέμμα πιο αδύνατο και επίσης τα οστά του μάγουλου να παραμείνουν κρυμμένα. Αυτά τα κτυπήματα είναι αρκετά κομψά.

2. Το Chic Look:

Κροσσός hairstyles for round faces 2

Αυτό είναι ένα άλλο party εμφάνιση που μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα. Ένα φημισμένο σαλόνι μπορεί να δώσει σε ένα άτομο αυτό το είδος κοπής. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς υπερβολική χρήση προϊόντων που είναι αρκετά καλό για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα προϊόντα για κανονική διαμόρφωση και σχεδιασμό.

Δείτε περισσότερα: κούρεμα για στρογγυλά πρόσωπα σγουρά μαλλιά

3. Οπίσθια όψη:

κροσσός hairstyles for round faces3

Αυτό το κομψό χτένισμα είναι επίσης καλό για εκείνους που έχουν ένα τετράγωνο, μακρύ, λιπαρό και ωοειδές πρόσωπο. Αυτό μπορεί να γίνει με έγχρωμα τμήματα για πιο λειτουργική εμφάνιση. Αυτό είναι επίσης καλό για την αθλητική για κολέγια και μπορεί να γίνει από ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν το σύνολο ενδυμασία δεν είναι εξαιρετικά στυλ με τα προϊόντα. Αυτό είναι επομένως καλό για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει η υπερβολική χρήση των προϊόντων.

4. Κοίτα κοριτσάκι κοίταξε:

Κροσσός hairstyles for round faces 4

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής τάση αυτές τις μέρες .. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει εύκολα σε άτομα που έχουν φυσικά ξηρή υφή. Η εμφάνιση μπορεί να είναι αθλητισμός για πάρτι αλλά και για κολέγιο. Αυτό είναι καλό για εκείνους που θέλουν να πάνε για κάτι που φαίνεται ελαφρώς γίνει και επίσης σαν να μην πλένεται το κεφάλι. Αυτό είναι σε στυλ αυτές τις μέρες και μπορεί εύκολα να γίνει με κάποια θέρμανση και Velcro.

Δείτε περισσότερα: hairstyles για ίσια μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο

5. Κοίτα Glamour κορίτσι:

Κροσσός hairstyles for round faces 5

Αυτό γίνεται με βαθμιαία περικοπή για τις πλευρές και τα υπόλοιπα τμήματα γίνονται σε εξωτερικές μετατοπίσεις που είναι αρκετά μοντέρνες για τον αθλητισμό. Αυτό είναι αρκετά δημοφιλές αυτές τις μέρες. Αυτό μπορεί εύκολα να αγωνιστεί για το κολέγιο ή ακόμα και για κορίτσι νύχτα κόμμα. Για την ημέρα των αγορών αυτά είναι επίσης αρκετά εύκολο στον αθλητισμό.

6. Ασυμμετρική εμφάνιση:

Κροσσός hairstyles for round faces 6

Εδώ οι κρόσσες κρατούνται ασύμμετρες και είναι αρκετά εύκολο να στυλ χωρίς πολλά προϊόντα. Αυτό είναι επομένως καλό για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα υπερβολικά προϊόντα. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει με τη βοήθεια ορισμένων σπρέι για να κρατήσει αυτά σωστά. Το μέτωπο μπορεί να είναι βαθμολόγηση και τα υπόλοιπα μπορούν να μετατοπιστούν προς τα μέσα. Αυτό είναι αρκετά κόμμα όπως και επίσης μπορεί να είναι αθλητισμός με διάφορα είδη ρούχα.

Δείτε περισσότερα: hairstyles για πρόσωπα με σχήμα καρδιάς

7. Κυμάτισε Κοιτάξτε:

κροσσός hairstyles for round faces

Αυτό είναι για εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει το μήκος να είναι μακρύς. Τα τμήματα μπορούν να τεμαχιστούν για να κάνουν αυτό το είδος κομψό. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει σε ρολά με τη βοήθεια του Velcro. Αυτό θα χρειαστεί κάποια επαγγελματική κομψή και επίσης θερμότητα.

8. Το Boyish Look:

Κροσσός hairstyles for round faces 8

Αυτό είναι ένα funkky εμφάνιση, όπου ένα τμήμα της μετωπικής κλειδαριάς έχει γίνει να διατηρείται μετατοπισμένο σε μια πλευρά για μια πιο κομψή αίσθηση. Είναι καλό για εύκολο στυλ και για φορέματα για κολεγιακά και άλλα κορίτσια νύχτας κοριτσιών. Αυτό είναι καλό για εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει ελαφρώς αγόρι.

9. Μετωπική λειτουργική εμφάνιση:

κροσσός hairstyles for round faces9

Αυτός είναι ένας άλλος τύπος αγόρι μικρού περιθωρίου εμφάνιση που μπορεί να γίνει με τη μετατόπιση των τμημάτων προς τα εμπρός. Αυτό είναι εύκολο στον αθλητισμό και είναι επίσης πολύ εύκολο να δημιουργηθεί.

Τέλος, αυτές οι κορυφαίες 9 περιθωριακές χτενίσματα είναι αρκετές για να σταματήσουν ακατάλληλες χτενίσματα στο στρογγυλό πρόσωπο σας. Δοκιμάστε αυτά τα νέα hairstyles και θα δούμε ένα εκατομμύριο δολάρια.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles Για οβάλ πρόσωπο

Leave A Comment

13 + = 16