Κορυφαίες 9 μακριές hairstyles για τη μαύρη γυναίκα Στυλ στη ζωή

Οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την κάστα, τη φυλή, τη φυλή και το χρώμα τους, ήταν πάντα πρόθυμοι να περιποιηθούν. Σε όλο τον κόσμο, οι γυναίκες θεωρούνται ως η επιτομή της ομορφιάς, ένας φεμινισμός που είναι συνυφασμένος με τις διάφορες κατηγορίες και υποκατηγορίες που κάνει μια γυναίκα όμορφη. Ανάμεσα στα ρούχα και τα αρώματα που κοσμούν, ένα από τα βασικά στοιχεία της ομορφιάς για πάντα είναι τα μαλλιά που φοράμε. Συνήθως οι γυναίκες έγχρωμης προέλευσης έχουν και ένα συγκεκριμένο είδος μαλλιών και υφής και γι 'αυτούς εδώ είναι μια λίστα με τα πιο trendy hairstyles.

Μακριά Hairstyles για τη μαύρη γυναίκα:

1. Κούκλες στο καλύτερο:

Μακρύς hairstyles for black woman 1

Οι μπούκλες είναι μια αλήθεια διπλώματος ευρεσιτεχνίας για κάθε γυναίκα με έγχρωμη προέλευση Στην πραγματικότητα, οι μπούκλες είναι ένα από τα πιο βασικά hairstyles που μπορούμε να δούμε σε μια χρωματιστή γυναίκα. Ωστόσο, αυτές οι μπούκλες είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που συνήθως βλέπουμε. Σε αντίθεση με τις μαλακές μπούκλες πριγκίπισσας, αυτές είναι παχιές και χνουδωτές σχεδόν παρόμοιες με τις μαύρες, αλλά όχι οι ίδιες.

2. Ombre Shades:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 2

Συχνά έχει παρατηρηθεί ότι ένας ελαφρώς μαυρισμένος, κατά προτίμηση πορτοκαλί-τόνος ή η απόχρωση του δέρματος μπορεί να υποστηρίξει τις αποχρώσεις των ελαφριών μαλλιών πολύ καλά. Το τέλειο μαύρισμα με ηλιοθεραπεία μπορεί να κάνει καλά με το κίτρινο ξανθό και βασισμένο στο χρώμα σας, μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε αυτό το ελαφρύ μαυρισμένο βλέμμα για τον εαυτό σας. Όταν λέμε ombre εννοούμε μια ομαλή μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο, το οποίο δεν είναι πολύ φωτεινό αλλά αρκετά αντανακλαστικό της επιδερμίδας σας.

3. Το Πόνι:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 3

Το πόνι είναι μια κοινή λύση για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Με τις κουρασμένες ώρες και τις ώρες γραφείου, αυτό είναι το τέλειο κομμωτήριο για κάθε γυναίκα. Ξεκινώντας με μια κομψή βούρτσα, ρίξτε τα μαλλιά σας σε πόνυ και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κλασικό περιτύλιγμα μαλλιών για να κρύψετε την γραβάτα και να αξιοποιήσετε καλύτερα την πόνυ σας.

4. Το πλέγμα πλευρικής πλευράς:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 4

Τα μαλλιά εδώ γίνονται σε βαριά dreads που είναι πιθανώς γιατί η υφή των μαλλιών είναι τόσο beaded και δελεαστικό. Ωστόσο, το πλευρικό κούτσουρο από αυτές τις πλεξούδες dreadlock είναι το καλύτερο στο παιχνίδι. Ξεκινάτε τραβώντας τα μαλλιά σας σε όλη τη διαδρομή προς τη μία πλευρά και αφήνοντας το μπροστινό μέρος λίγες κλειδαριές χαλαρά, όχι ελεύθερη, συνδέστε τα υπόλοιπα σε ένα τυλιγμένο κουλούρι.

5. Υψηλός κόμπος:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 5

Για να νικήσετε τα καλοκαίρια ή να κρατήσετε τις μπροστινές κλειδαριές από το να πέσουν στο μέτωπό σας, ο κορυφαίος κόμπος είναι ένα ακόμα κοινό χτένισμα για να κρατήσει την ανθεκτική χαίτη στον έλεγχο. Αυτό το χτένισμα είναι τόσο απλό όσο παίρνει. Μόλις συγκεντρώσετε τα μαλλιά σας μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ή ίσως το στέμμα σας, στριφογυρίστε τα μαλλιά και ρίξτε το σε ένα ψητό κουλούρι.

Δείτε περισσότερα: Μεσαία Shaggy Hairstyles

6. Mohawk Queen:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 6

Οι Mohawks είναι μια κλασική τάση σε αυτή την κουλτούρα και παρόλο που δεν μπορεί να είναι ένα καθημερινό περπάτημα στο δρόμο κοινό, πολλοί τολμηροί χαρακτήρες αγκαλιάζουν αυτό το hairstyle. Μακριά από τη μνήμη ροκ συναυλία Mohawk, αυτά τα hairstyles είναι δεμένα με την ομορφιά και μπούκλες.

7. Classic Dreadlocks:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 7

Εδώ φτάνουμε σε ένα από τα πιο ωραία hairstyles μιας έγχρωμης γυναίκας όπου τα dreadlocks είναι κυρίως ένα κοινό θέαμα. Τα μαλλιά είναι περίπλοκα πλεγμένα σε σειρές και γραμμές που καταλήγουν θαυμάσια σε όλη τη διαδρομή του μήκους.

Δείτε περισσότερα: Long Haircuts Bob

8. Μπροστινές αστραπές:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 8

Για αυτό το τέλειο κορίτσι δίπλα πόρτα εμφάνιση, ξεκινήστε με την τοποθέτηση των μπροστινών κλειδαριών σας και την κοπή τους σύντομη μέχρι τα φρύδια σας. Τώρα αφήστε την υπόλοιπη χαίτη στη φαντασία σας όπου μπορείτε να δοκιμάσετε βήματα ή μικρά bobs και ούτω καθεξής.

9. Dreaded Braids:

Μακριά μαλλιά-για-Μαύρες-Γυναίκες 9

Τα μαλλιά ξεκίνησαν σε ένα dreadlock, αλλά στα μισά του δρόμου από το στέμμα οι πλεξίδες αρχίζουν με κανονικό τρόπο και φτάνουν μέχρι το τέλος.

Δείτε περισσότερα: Long Hairstyles Γυναίκες άνω των 40 ετών

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2