Κορυφαία 9 Hairstyles για τα κορίτσια νήπια Στυλ στη ζωή

Τα κορίτσια σε ηλικία 3 ή 4 ετών φαίνονται πολύ αξιολάτρευτα με ένα trendy hairstyle. Στην κοινωνία μας, κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζήσει μια μοντέρνα ζωή, ακόμα και το μικρό παιδί. Όντας γονέας, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά και να βρείτε την εμφάνιση που θα καθορίσει το παιδί σας καθώς και τη σχέση σας με αυτήν. Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα μαλλιά μαλλιά για τα κορίτσια που μπορείτε να δοκιμάσετε για την κόρη σας.

Όμορφες Hairstyles για τα κορίτσια νήπιο:

1. Χοιρινά:

νήπιο girl haircuts

Τα pigtails φαίνονται πάντα χαριτωμένα στα μικρά κορίτσια. Αυτό το pigtail είναι λίγο διαφορετικό αν και έρχεται με ένα πλευρικό χωρίο. Όπως και η συνηθισμένη, αυτή έχει και τρίχες δεμένες στο πίσω μέρος που βλέπουν απέναντι πλευρές. Μαζί με αυτό εδώ το μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι πλευρικά σαρωμένο που είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εμφάνισης. Αυτό το χτένισμα θα δώσει στην κόρη σας μια αγγελική εικόνα και είναι κατάλληλη για το νηπιαγωγείο.

 2. Βότσαλα Pigtails:

βρόγχοι-pigtails

Μπορείτε να στυλ μαλλιά του κοριτσιού σας μόνο με αυτόν τον τρόπο. Οι ενήλικες δεν κάνουν τα μαλλιά τους με αυτόν τον τρόπο. Χρησιμοποιήστε έτσι την ευκαιρία και δώστε της αυτή την όμορφη εμφάνιση που θα γυρίσει τα κεφάλια.

3. Αλογοουρά Rolled to The Side:

Hairstyles for Toddler Girls3

Για να δίνετε στο κοριτσάκι σας αυτό το βλέμμα, πρέπει να βουρτσίζετε σωστά τα μαλλιά και να κάνετε δύο αγκινάρες σε κάθε πλευρά. Στη συνέχεια, κυλήστε τα αλογοουρά στην πλάτη και στερεώστε τα με μια ζώνη για τα μαλλιά. Το βλέμμα είναι κατάλληλο για σχεδόν όλα τα πρόσωπα και μπορεί να διατηρηθεί εύκολα. Το παιδί σας θα αισθάνεται πολύ άνετα με αυτό το βλέμμα καθώς τα μαλλιά δεν πέφτουν στον αυχένα και σκοτώνουν το φαγούρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

4. Long Hair Brayl Για Νήπια:

Hairstyles for Toddler Girls4

Σε αυτό το βλέμμα, το μπροστινό μέρος της τρίχας είναι πλεγμένο για να παραμείνει πάνω από το επίπεδο του μέτωπου ενώ το υπόλοιπο της τρίχας παραμένει ανοιχτό. Είναι ένα από τα πιο μοντέρνα hairstyles για τα κορίτσια μικρό παιδί. Θα φανεί ακόμη πιο αξιολάτρευτο με ένα χαριτωμένο φόρεμα.

Δείτε περισσότερα: Κομψό μαλλιά για το σχολείο

5. Πλεκτά ελαστικά πλεγμένα:

πλεκτά ελαστικά πλεκτά

Το κομμωτήριο απαιτεί πολλές ελαστικές ταινίες για να δέσουν τα πιτζάματα. Τα μαλλιά έχουν μια σειρά από pigtails που είναι δεμένα από μπροστά προς τα πίσω. Τα μαλλιά μοιάζουν με ένα κίτρινο κύμα που είναι λίγο δύσκολο να το στυλ. Φαίνεται πολύ ελκυστικό με αξεσουάρ για τα μαλλιά.

6. Bow Hairstyle:

Hairstyles for Toddler Girls6

Αυτή η δημιουργική εμφάνιση είναι ένα αριστούργημα. Εδώ τα μαλλιά είναι δεμένα να παίρνουν το σχήμα μιας παπιγιόν. Τα μαλλιά πρώτα συνδέονται για να σχηματίσουν ένα κουλούρι. Το κουλούρι αργότερα μετασχηματίζεται σε παπιγιόν. Πολλές μητέρες θα ήθελαν την κόρη τους να έχει αυτό το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα:  Κοντά μαλλιά για μικρά κορίτσια

7. Σγουρά μαλλιά για τα νήπια:

Hairstyles for Toddler Girls7

Αυτό το σγουρό χτένισμα είναι ένα ξέγνοιαστο hairstyle που μπορεί να σχεδιαστεί πολύ εύκολα. Φυσικές μπούκλες είναι η καλύτερη λύση για να έχει αυτό το βλέμμα όπου οι μπούκλες μπορούν να στερεωθούν σε μια πλευρά με ένα κλιπ μαλλιά. Δεν υπάρχει τίποτα πολύ σε αυτό το hairstyle και μπορείτε να το στυλ χωρίς ακόμη και αν δεν είστε σε hairstyles.

8. Hairstyle Minnie Mouse:

Hairstyles for Toddler Girls8

Τα κορίτσια πάντα θέλουν να το κάνουν με τον τρόπο Disney. Το hairstyle Minnie Mouse είναι δημοφιλές και τα νήπια επιθυμούν να στυλίζουν τα μαλλιά τους με αυτόν τον τρόπο. Τα μαλλιά είναι δεμένα σαν ένα κουλούρι και προσαρτημένα με ένα κλιπ που ασφαλίζει τα μαλλιά και συγκρατεί το να μην πέσει.

Δείτε περισσότερα:  Κομψά κορίτσια λουλουδιών

9. Κυματιστά μαλλιά για μικρά παιδιά:

Hairstyles for Toddler Girls9

Παιδιά με μεσαίου μήκους μαλλιά μπορούν να επιτύχουν αυτό το βλέμμα. Τα μαλλιά πρέπει να πλυθούν, να στεγνώσουν και να χαλαρώσουν για να σχηματίσουν φυσικά κύματα. Μπορείτε να βελτιώσετε την ομορφιά αυτής της εμφάνισης προσθέτοντας ένα κατάλληλο κλιπ μαλλιών που θα ταιριάζει με το βλέμμα.

Leave A Comment

75 + = 77