9 Καλύτερες Hairstyles για Άντρες με Λεπτά Μαλλιά Στυλ στη ζωή

Είναι πολύ συνηθισμένο να έχετε λεπτές τρίχες ανάμεσα στους άνδρες, καθώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι παχύ και πυκνά μαλλιά. Έτσι, οι άνδρες με λεπτά μαλλιά κατά καιρούς μπορεί να πιστεύουν ότι δεν έχουν πολλά να κάνουν με τα μαλλιά τους ή δεν έχουν πολλές επιλογές για να δοκιμάσουν στυλ. Αυτή η σκέψη μπορεί να μην είναι αλήθεια. Παρακάτω θα βρείτε μερικά κορυφαία στυλ που μπορείτε να δοκιμάσετε για τα λεπτά μαλλιά.

Τελευταίες και Κομψές Hairstyles για Άντρες με Λεπτά Μαλλιά:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα 9 κορυφαία hairstyles για τους άνδρες με τα λεπτά μαλλιά.

1. Σύντομη περικοπή με ένα τεράστιο Quiff:

hairstyles for men with thin hair

Αν έχετε λεπτές τρίχες τότε μπορείτε να επιλέξετε σύντομο κούρεμα με ένα κοφτερό quiff. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα άλλο τέχνασμα για αυτή τη σύντομη περικοπή. Απλά δοκιμάστε τη λεύκανση των άκρων που λειτουργούν ως οπτική ψευδαίσθηση. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά των σκοτεινών ριζών εμφανίζονται παχύτερα, κάνοντας έτσι τα μαλλιά να φαίνονται παχιά.

2. Αποτρίχωση Hairline:

Ανδρες hairstyle with thin hair2

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας έχουν φυσιολογική πυκνότητα αλλά έχουν αρχίσει να υποχωρούν τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μεσοπρόθεσμα κούρεμα. Έχουν σημεία που κόβουν το σημείο που στρέφονται προς το μέτωπο σε μικρή πλευρά - όπως ακριβώς και ο Ewan McGregor's. Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε είναι να φορέσετε μια βουτιά κομμένα. Θα χρειαστείτε σίγουρα έναν στυλίστα γι 'αυτό. Επίσης, μπορείτε να εξετάσετε την εφαρμογή πηκτής έτσι ώστε το στυλ να είναι στη θέση του.

3. Σύντομη:

Ανδρες hairstyle with thin hair3

Το φινιρισμένο φινίρισμα λειτουργεί με στυλ πάντα και ανά πάσα στιγμή και τα μάτια αμέσως. Εφαρμόστε κάποιο τζελ και χτένα και χτυπήστε τα στεγνά μαλλιά προς τα πάνω. Το στυλ και η εμπιστοσύνη είναι τα δύο συστατικά για αυτό το βλέμμα.

4. Spiky Rock Star:

Ανδρες hairstyle with thin hair4

Spike hairstyle είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποιο οπτικό όγκο στα μαλλιά σας. Ο Matthew Bellamy συνδυάζει το δημιουργικό χάος στην κορυφή και έχει κομψούς ναούς με σύντομη νευρικότητα. Gel αυτό για μια λαμπερή και καθαρή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα:  Νέα Hairstyles για τους μαύρους άνδρες

5. Κομψή Preppy Hairstyle με ένα μέρος πλευρά:

Ανδρες hairstyle with thin hair5

Αν έχετε λεπτές τρίχες αλλά και λεπτό πρόσωπο, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Αυτό το ύφος τονώνει τα ζυγωματικά σας και την ισχυρή σιαγόνα. Αυτό φαίνεται πολύ ανόητο και επίσημο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ μαλλιών για να το δώσει λάμψη και αφήστε το να είναι στη θέση του.

6. Υφή:

Ανδρες hairstyle with thin hair6

Εάν έχετε πλήρη και λεπτή τρίχα αυτή η εμφάνιση είναι πιο κατάλληλη καθώς χρησιμοποιεί υφή ως πλεονέκτημά της.

Δείτε περισσότερα:  Dreadlocks Hairstyle Για Άνδρες

7. Slicked Back:

Ανδρες hairstyle with thin hair7

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, τότε γιατί να μην πάτε για πίσω βούρτσα και στυλ με gel ή κρέμα για να πάρει την κομψή και κομψή εμφάνιση. Αυτό συμβαίνει καλά ακόμη και με το πλευρικό χωρισμό ή απλώς με το πίσω βούρτσισμα από την περιοχή της κορώνας. Αυτό είναι πιο χρήσιμο όταν έχετε κάποια τμήματα των μαλλιών υποχωρώντας, καθώς θα βοηθήσει στη μάσκα σας φαλακρό σημείο.

8. Shag:

Ανδρες hairstyle with thin hair8

Αν έχετε ήδη εντοπίσει ότι τα μαλλιά σας είναι λεπτό ότι μπορείτε να θεωρήσετε ένα στρώματα επίσης γνωστό ως κρεβάτι κεφάλι ή σκιά κοπεί. Αυτό θα έχει μακριά μαλλιά κομμένα στο μπροστινό μέρος που πέφτει στο μέτωπο και μεσαίου μήκους όλα στο πίσω μέρος. Χρησιμοποιήστε τη γέλη styling και δώστε τη χαλαρή εμφάνιση. Αυτό θα αποσπά την προσοχή σας αραίωση μαλλιά σας. Αυτό είναι ένα καμουφλάζ για τα λεπτά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα:  Πολύ σύντομα hairstyles για τα κορίτσια

9. Buzz Cut:

Ανδρες hairstyle with thin hair9

Το hairstyle είναι για όλες τις ηλικιακές ομάδες, αντιμετωπίζει κομμένα και πηγαίνει καλά για όλες τις περιπτώσεις. Αυτό είναι ένα στυλ χαμηλής συντήρησης, καθώς μπορείτε να το κάνετε αυτό και στο σπίτι χωρίς στυλίστας ή στιλβωτική γέλη ή κρέμα. Έχετε κόψει τις πλευρές και την πλάτη και μια παχύτερη χαίτη στην κορυφή σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

60 − = 51