Κορυφαία 9 μακρά hairstyles για γυναίκες άνω των 40 ετών | Στυλ στη ζωή

Σε κάθε ηλικία, η γυναίκα πρέπει να στυλει τον εαυτό της διαφορετικά. Μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών δεν πρέπει να έχει ένα χτένισμα που να είναι κατάλληλο για εφήβους ή για γυναίκες ηλικίας 60 ετών. Θα πρέπει να φαίνονται ώριμα αλλά όχι πολύ παλιά, έξυπνα καθώς και διασκέδαση αγαπούν. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθήσαμε να καταγράψουμε κάποιες κατάλληλες χτενίσματα για γυναίκες άνω των 40 ετών.

1. Out Curled Long Hair:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 1

Τα μακριά μαλλιά απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή όταν στυλ και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσει έξω είναι κατσαρώνοντας τους. Οι μπούκλες μπορούν να στρωματοποιηθούν για να δώσουν επιπλέον όγκο στα μαλλιά. Μπορεί να παραμείνει ανοιχτό για πάρτι και άλλα περιστασιακά γεγονότα ενώ μπορείτε να δέσετε μια υψηλή αλογοουρά όταν βρίσκεστε στο σπίτι.

2. Bun:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 2

Ένα πραγματικά απλό και όμορφο χτένισμα για μακριά μαλλιά είναι να το συνδέσετε σε ένα κουλούρι. Ένα κουλούρι μπορεί να ετοιμαστεί με διαφορετικά στυλ ανάλογα με την περίσταση και το γεγονός. Εάν, πηγαίνετε σε ένα εμπορικό κέντρο, μπορείτε απλά να δέσετε ένα χαλαρό κουλούρι με κάποια κτυπήματα που πέφτουν στα μάγουλά σας.

3. Μαλακό Wavy Hairstyle:

Μαλακός Wavy Hairstyle

Οι μεγαλύτερες γυναίκες πρέπει να επιλέξουν να κρατήσουν μακριά μαλλιά και μία από τις καλύτερες επιλογές είναι να έχουν κυματιστά μαλλιά. Αυτό πρέπει να γίνει πολύ ήπια και να δούμε ακριβώς τα κύματα στο νερό. Τα μπροστινά μαλλιά μπορούν να χωριστούν ή να καρφωθούν στην κορώνα. Τα κτυπήματα μπορούν να κοπούν σύμφωνα με τον κατάλληλο τύπο προσώπου.

4. Long Dimensional Bob:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 4

Ο Bob που κόβεται με μεγάλο μήκος είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες άνω των 40 ετών. Αυτός ο τύπος κούρεμα διαστάσεων θα σας δώσει νεώτερη εμφάνιση και θα αποκρύψετε τα ελαττώματα του προσώπου σας. Το μήκος του hairstyle μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο και την υφή των μαλλιών.

5. Το ξανθό μαλλιά:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 5

Ξανθά μαλλιά χρώμα φαίνεται πολύ καλή για τις γυναίκες που είναι πάνω από 40 χρόνια. Οι μεσήλικες γυναίκες μπορούν να φορούν οποιοδήποτε χτένισμα που είναι μακρύ και έχει κάποια υφή σε αυτό. Εάν έχετε καλή τρίχα πυκνότητας, τότε μπορείτε να σκεφτείτε να στρωματώσετε τα μαλλιά μόνο στις άκρες ή να επιλέξετε γενική επίστρωση.

Δείτε περισσότερα:  Μεσαία Shaggy Hairstyles 2015

6. Textured Back Swept Straight μαλλιά:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 6

Το Back Hairstyle φαίνεται καλό σε μια γυναίκα που έχει στρογγυλό ή τετράγωνο πρόσωπο. Μπορεί να συμπληρωθεί με κρόσσια ή μακριά κτυπήματα στο πλάι. Εάν, θέλετε να κοιτάξετε περιστασιακά, μπορείτε να σκεφτείτε να δέσετε μια αλογοουρά. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να το αφήσετε ανοιχτό για μια ωραία επίσημη εμφάνιση. Ανάλογα με το φόρεμα που φορούν οι μπούκλες μπορεί να αλλάξει και να δοθεί γωνία με έναν καμπύλο.

7. Κομψό Straight Bob:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 7

Για μια γυναίκα που φαίνεται νεότερη από την ηλικία της μπορεί να επιλέξει να έχει μια εντελώς ευθεία κοπή bob που είναι το μήκος του ώμου. Φαίνεται έξυπνο και κομψό και είναι αρκετά ευπροσάρμοστο για κάθε είδους περιστάσεις. Αυτό το χτένισμα είναι εύκολο να διατηρηθεί και το ένα απαιτεί μόνο κάποια ισιώματος σαμπουάν σε τακτική βάση.

Δείτε περισσότερα:  Μακριά Bob Hairstyles

8. Straight Bangs και μεσαίο μήκος Hairstyle:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 8

Ένα εξαιρετικό χτένισμα για τις γυναίκες που έχουν διασχίσει τα 40's και έχουν μεσαίες έως μακριές σκάλες μπορεί να επιλέξει τα ανοιχτά μαλλιά. Εδώ η μπροστινή τρίχα θα διαμορφωθεί σύμφωνα με το πρόσωπό σας στο πλαίσιο και μερικά κτυπήματα θα πέσουν στο μέτωπο. Μπορείτε επίσης να αφήσετε το μήκος να είναι μακρύ και να έχετε τα μαλλιά της στεφάνης για πιο έξυπνο στυλ.

9. Απαλή κοπτική κοπής:

Μακρύς Hairstyles for Women Over 40 Years 9

Το στοίβαγμα κούρεμα προσφέρει όγκο στα μαλλιά και είναι χρήσιμο για τη γυναίκα που έχει λεπτά μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε να παίρνετε αμβλύ άκρα έτσι ώστε τα μαλλιά να πέφτουν σωστά και σας δίνει ένα ωραίο όμορφο πρόσωπο. Η αμβλύ εμφάνιση επιτρέπει επίσης να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια.

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε να στυλ μαλλιά σας ανάλογα με την ηλικία σας, τον τύπο προσώπου και την πυκνότητα των μαλλιών σας, ώστε να φαίνονται όμορφα και τα χαρακτηριστικά σας είναι ενισχυμένα.

Δείτε περισσότερα: Μαύρη γυναίκα με μακριά μαλλιά στυλ

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

92 − = 82