9 Καλύτερες Hairstyles κορίτσι λουλουδιών για μακρύ και κοντό μαλλιά | Στυλ στη ζωή

Τα κορίτσια λουλουδιών είναι γενικά μέλη της οικογένειας της νύφης ή του γαμπρού. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί να σχεδιαστεί ένα μικρό λουλούδι. Hairstyles για αυτές τις μικρές γωνίες θα πρέπει να είναι πολύ λεπτή και ελκυστική την ίδια στιγμή. Αν ψάχνετε για το ιδανικό στυλ για το κορίτσι λουλουδιών σας, μην ξεχάσετε να περάσετε από την ακόλουθη λίστα που θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα trendy hairstyles κατάλληλα για ένα κορίτσι λουλουδιών.

Διαφορετικές Hairstyles λουλουδιών για το κορίτσι το 2017:

Ας δούμε τα τελευταία hairstyles για κορίτσι λουλουδιών ενώ γάμος.

1. Πριγκίπισσα και κόμπους:

Πλέκω And Knotted Bun Flower Girl Hairstyles

Δεν είναι απλώς ένα πλεκτό κομμωτήριο, είναι πολύ περισσότερο. Πρόκειται για ένα updo hairstyle όπου η αλογοουρά είναι δεμένη για να σχηματίσει έναν κόμπο. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους μπορούν να σχεδιαστούν με αυτόν τον τρόπο. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του hairstyle για κορίτσι λουλουδιών είναι ο κόμπος που του δίνει μια δροσερή και φρέσκια υφή. Η εντυπωσιακή εμφάνισή του θα μετατραπεί σε κεφάλια σε γάμο.

2. Κοντά μαλλιά με τσιμπήματα:

Μικρός Hair With Bangs Flower Girl Hairstyles

Τα κορίτσια λουλουδιών μπορούν να απολαύσουν αυτή την εύκολη και άνετη εμφάνιση τρίχας χρησιμοποιώντας μια απλή ζώνη μαλλιών. Εδώ το μέτωπο παραμένει κρυμμένο με τα μαλλιά μέχρι τα φρύδια. Τα υπόλοιπα μαλλιά παραμένουν χαλαρά και τα μαλλιά ξεκινούν και από τις δύο πλευρές. Χρησιμοποιήστε μια κεφαλή ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ για να ενισχύσετε την ομορφιά αυτής της εμφάνισης.

3. Looped Up Hairstyle:

Λουλούδι Girl Hair with Looped Up Hairstyle

Αυτό είναι μακράν το πιο cool hairstyle για κορίτσια λουλουδιών. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για στυλ. Το μόνο πράγμα που απαιτεί αυτή η εμφάνιση είναι πολλές καρφίτσες για να ασφαλίσουν τα μαλλιά. Δεδομένου ότι η σεζόν γάμου έρχεται πολλά κορίτσια είναι λαχτάρα για αυτό το βλέμμα και δεν θα ήταν κακή ιδέα να παραχωρήσει τα κορίτσια λουλουδιών με αυτό το εξαιρετικό βλέμμα.

4. Micro Braid Updo:

Μικρο Braid Updo Hairstyles for Flower Girl

Το Micro Braid Updo είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα κομμωτήρια για μικρά κορίτσια. Αυτή η εκπληκτική εμφάνιση παρέχει μια εξεζητημένη και λατρευτική εμφάνιση. Κάποιος μπορεί επίσης να το στυλ όπως ένα χαμηλό αλογοουρά και γραβάτες, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

5. Rapunzel Μαλλιά:

Λουλούδι Girl Hair Ideas Rapunzel Hair

Για αυτό το βλέμμα χρειάζονται μακριά μαλλιά. Όσο μακρύτερα τα μαλλιά, τόσο πιο όμορφα είναι τα βλέμματα. Εδώ τα μαλλιά είναι κλειδωμένα σε ορισμένα τμήματα και ασφαλίζονται με μοντέρνα κλιπ. Φαίνεται όμορφο στα μικρά κορίτσια και ακόμη και η ίδια η νύφη μπορεί να στυλίζει τα μαλλιά της με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε περισσότερα:  Διαφορετικές μορφές αλογοουρά για το σχολείο

6. Heart Updo:

Καρδιά Updo Flower Girl Hairdos

Αυτή η εμφάνιση συνοδεύεται από έναν αριθμό κόμβων που είναι ασφαλισμένοι ώστε να σχηματίζουν μια δομή όπως στην καρδιά πίσω. Όντας ένα από τα πιο trendy hairstyles για κορίτσια λουλουδιών, αυτό το βλέμμα είναι επίσης κατάλληλο για μια νύχτα έξω ή μια νύχτα prom. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα floral αξεσουάρ για να κάνετε αυτό το βλέμμα ακόμα πιο αξιολάτρευτο.

7. Λωρίδα λουλουδιών:

Λουλούδι Band Wedding Hairstyle For Flower Girl

Αυτό το κομψό hairstyle μαλλιά μαλλιά μπορεί να γίνει με μικρά ή μεσαία μαλλιά όπου το μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι εγκατεστημένο για να πέσει πάνω από το μέτωπο. Το υπόλοιπο της τρίχας διαιρείται συμμετρικά και συνδέεται με μια ελαστική ταινία. Τέλος, γίνεται μια προσθήκη λουλουδιών στα μαλλιά τοποθετώντας μια λωρίδα λουλουδιών πάνω από το κεφάλι.

Δείτε περισσότερα:  Cool κότσια για τα κορίτσια

8. Twisted Flower Hairstyle:

Λουλούδι Girl Hairstyles For Wedding

Αυτό το στριμμένο βλέμμα είναι το τέλειο hairstyle για ένα κορίτσι λουλουδιών. Εδώ τα μαλλιά είναι πολύ καλά κλειδωμένα και καρφωμένα με ένα κλιπ που προσφέρει σταθερή λαβή. Τα μαλλιά δεν πρέπει να κόβονται πολύ σκληρά ή αλλιώς θα καταστρέψουν το βλέμμα. Τα μικρά κορίτσια μπορούν να φορούν αυτές τις χτενίσματα κοριτσιών λουλουδιών για γάμους και σε άλλες περιπτώσεις επίσης.

Δείτε περισσότερα:  Χαριτωμένα hairstyles για τα κορίτσια νήπια

9. Γαλλικά Braid Για λουλούδια:

Γάμος Flower Girl Hairstyles

Ένα γαλλικό πλεξούδα θα φανεί πολύ κολακευτικό σε ένα κορίτσι λουλουδιών. Τα καλά περιτυλιγμένα μαλλιά είναι κλειδωμένα στις γωνίες σφιχτά. Στο πίσω μέρος, τα μαλλιά μπορούν να κόβονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ξανθά μαλλιά μπορεί να σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο.

Κομμωτήρια κορίτσι λουλουδιών είναι κατάλληλα για κάθε κορίτσι, ανεξάρτητα από το μέγεθος των μαλλιών τους και την επιλογή hairstyle θα πρέπει να ταιριάζει με τον κώδικα φόρεμα κορίτσι λουλούδι σας για να πάρετε τέλεια εμφάνιση. Επιλέξτε ένα από τα παραπάνω στυλ ενώ γάμος και να είναι διαφορετική μεταξύ των κοριτσιών.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 24 = 25