9 Τελευταίες Hairstyles για κορίτσια με κοντό μαλλιά Στυλ στη ζωή

Τα μικρά βλέμματα των μαλλιών είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Αυτά διατηρούν τον ιδρώτα της πλάτης ελεύθερο και έχουν χαμηλή συντήρηση. Ως εκ τούτου, αυτά είναι πολύ δημοφιλή ανάμεσα σε πολυάσχολες γυναίκες και επίσης πολυάσχολους φοιτητές.

Μικρός Hairstyles for Girls Main

Χαριτωμένο Short Haircuts για τα κορίτσια 2017:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες 9 σύντομες hairstyles για τα κορίτσια που ένα άτομο πρέπει σίγουρα να δοκιμάσει.

1. Edgy Short Haircut για τα μικρά κορίτσια:

μικρός hairstyles for girls1

Πρόκειται για μια ανομοιογενή αναστατωμένη ματιά. Αυτό το hairstyles μπορεί να είναι καλό για τα κορίτσια που τους αρέσει να αθλούν τα κοριτσίστικα βλέμματα. Αυτό είναι χαμηλή συντήρηση και επίσης καλό για καλοκαίρια.

2. Πίσω Πλισέ σύντομη αναζήτηση για τα κορίτσια:

μικρός hairstyles for girls2

Πρόκειται για κομψή ενδυμασία. Τμήματα από τις πλευρές μπορούν να ληφθούν από τις πλευρές και στη συνέχεια αυτά μπορούν να κοπούν στο πίσω μέρος με ένα πτύχωμα. Τα υπόλοιπα μαλλιά μπορούν να γίνουν σε κυλίνδρους και κατόπιν αυτά μπορούν να κοπούν. Οι ψεκασμοί θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το στυλ συντηρημένο μέχρι την επόμενη πλύση.

Δείτε περισσότερα: χαριτωμένα κορίτσια εφηβικής κορίτσι

3. Frontal Boyish Κούρεμα Κοίτα για τα κορίτσια:

μικρός haircuts for girls

Αυτό είναι ένα αγαπημένο βλέμμα πολλών ανθρώπων που δεν τους αρέσουν τα μακρύτερα μήκη. Αυτό έχει μια περικοπή πίσω και οι μετωπικές κρόσσες μετατοπίζονται σε μια πλευρά. Αυτό είναι αρκετά κομψό και μπορεί να διατηρηθεί χωρίς μεγάλη συντήρηση. Αυτό μπορεί να γίνει με μερικές χρωματικές αποχρώσεις, καθώς και για πάρτι. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια καλή περικοπή για τα καλοκαίρια.

4. Ανυψωμένο μαλλιά Pony Style:

μικρός hairstyles for girls4

Hive εμφάνιση είναι πολύ δημοφιλής αυτές τις μέρες. Αυτά είναι επίσης όλα τα αγαπημένα του χρόνου πολλών γυναικών. Αυτά μπορούν να δημιουργηθούν με παρεμβολές παρεμβολής, αφού ληφθούν τμήματα από το πίσω μέρος. Αυτά μπορούν να περικοπούν για να αυξήσουν την ένταση. Αυτά είναι διαθέσιμα στα περισσότερα καταστήματα που πωλούν προϊόντα styling. Τα υπόλοιπα τμήματα μπορούν στη συνέχεια να μετακινηθούν προς τα πίσω και να σφηνωθούν πάνω στον αφρό επένδυσης. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να αυξηθεί σε όγκο. Αυτό μπορεί να είναι ένα κόμμα ψάχνει για μικρότερο μήκος των τμημάτων. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια θερινή ώρα εύκολο να φορέσει ιδρώτα ελεύθερη εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: νέο χτένισμα για κορίτσι κολέγιο

5. Επιστροφή στο Front Edgy Haircut:

μικρός hairstyles for girls5

Οι άνθρωποι που επιθυμούν να φορούν κοντότερη από το τμήμα μήκους των ώμων μπορούν να δοκιμάσουν μια ψιλοκομμένη εμφάνιση μικρότερη στο πίσω μέρος και στη συνέχεια να ανέβουν σε ένα πιο αδέξια μακρύτερο τμήμα στις πλευρές. Αυτό μπορεί να μετατοπιστεί σε μια πλευρά της ικανότητας άνεση. Αυτό μπορεί να φορεθεί με κανονικά ρούχα και επίσης με παραδοσιακή φθορά για σύγχρονες γυναίκες.

6. Το Crunched Down Bun Style:

μικρός hairstyles for girls6

Αυτό είναι μια εμφάνιση κόμμα που μπορεί να γίνει με κυλίνδρους και μερικά ψεκασμού. Μικρά κλιπ και καρφίτσες με λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πλάτη. Τεχνητά λουλούδια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν αυτό το βλέμμα πιο κομψό. Η πτυχή από την πλευρά μπορεί να γίνει με χαλαρό τρόπο και στη συνέχεια αυτό μπορεί να χτυπηθεί πίσω. Αυτή η εμφάνιση χτένισμα είναι εύκολο να κάνει και επίσης μπορεί να είναι ένα girly πράγμα για τα κορίτσια κολέγιο.

7. Το Messy Bun Hairstyle για τα κορίτσια:

μικρός hairstyles for girls7

Αυτή είναι μια καθημερινή ευκολοφόρετη εμφάνιση. Τα τμήματα από το μπροστινό μέρος μπορούν να βουρτσιστούν και αυτά μπορούν να περικοπούν στο πίσω μέρος. Αυτό μπορεί να γίνει με ελαφρούς ψεκασμούς και θερμότητα από κυλίνδρους για να γίνει αυτό το φουσκωμένο.

Δείτε περισσότερα: επιλέξτε ένα hairstyles για κορίτσι

8. Κυματιστό Κούρεμα για Κοντά Μαλλιά:

μικρός hairstyles for girls8

Μπορούν να δημιουργηθούν κυματοειδείς ενότητες με τη χρήση διάφορων συσκευών styling. Αυτά μπορούν επίσης να γίνουν χρησιμοποιώντας κάλτσες χωρίς εφαρμογή θερμότητας. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί με ένα πινέλο και με σπρέι.

9. Μικρή κούρεμα Pixie για κορίτσια:

μικρός haircuts for girls

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής εμφάνιση μαλλιών και μπορεί να αγωνιστεί από τα κορίτσια στο κολλέγιο και εκείνους που θέλουν να κρατήσουν μικρότερη εμφάνιση. Αυτό φαίνεται αρκετά κομψό, όταν αυτό είναι sported με t shirts και αυτό μπορεί επίσης να είναι καλό ως χαμηλό πράγμα συντήρησης. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ακόμη και παραδοσιακά ρούχα και αυτό μπορεί να φανεί αρκετά μοντέρνο.

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

Leave A Comment

+ 71 = 76