9 καλύτερες τσάντες Gear για το ποδήλατο στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Προγραμματίζοντας να βγείτε για μια δραστηριότητα περιπέτειας; Τι θα φορεσεις? Ποια είναι όλα τα αξεσουάρ; Τι γίνεται με τα παπούτσια; Και πολλά άλλα τέτοια ερωτήματα έρχονται στο μυαλό μας. Όλοι όμως ξεχνάμε το κύριο πράγμα, την τσάντα μας. Θα φροντίζετε μια τσάντα με κιβώτια ταχυτήτων?

Τσάντα εργαλείων είναι το πιο παραμελημένο μέρος της ένδυσης. Εάν σκέφτεστε σαφώς, θα το φροντίζετε τις περισσότερες φορές. Ως εκ τούτου, πρέπει να το εξετάζετε πρώτα απ 'όλα. Είναι πολύ σημαντικό να εξετάσετε εάν πρόκειται να κάνετε άλματα για μεγαλύτερες διαδρομές.

Τσάντες ταξιδίου απλής και μεγάλης ταχύτητας:

Εδώ είναι λίγοι τύποι σακουλών εργαλείων για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό τσάντα.

1. Τσάντα εργαλείων Duffle:

μηχανισμός bags

Μια τσάντα εργαλείων αποσκευών είναι μια μεγάλη κυλινδρική τσάντα με ένα πτερύγιο για να κλείσει την κορυφή. Προορίζονται για βαρύ καθήκον. Έρχονται με ιμάντες ώμου με επένδυση. Λόγω του κυλινδρικού σχήματος του, ονομάζεται επίσης κυλιόμενος φορέας αποσκευών και μεγάλοι κύλινδροι καμβά. Είναι αρκετά αγαπημένο μεταξύ των στρατιωτικών προσωπικών, για τον τεράστιο χώρο του.

2. Alice Gear Bag:

Αλίκη Gear Bag

ALICE τσάντα για τα εργαλεία, το ALICE σημαίνει "ατομικό μεταφορικό εξοπλισμό παντός προορισμού". Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της τσάντας είναι ότι μπορεί με στάση ζεστό καιρό, κρύο καιρό και ακόμη και ξηρό κρύο. Έχει ένα πτερύγιο για το κλείσιμο, με πρόσθετο κορδόνι που ασφαλίζεται με πλαστικό σφιγκτήρα μέσα. Είναι κομψή τσάντα εργαλείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε για οποιοδήποτε σκοπό.

3. Καμουφλάζ τσάντα εργαλείων:

Καμουφλάζ Gear Bag

Η τσάντα εργαλείων με καμουφλάζ είναι ίδια με οποιαδήποτε τσάντα με κιβώτια ταχυτήτων αλλά σε χρώματα καμουφλάζ. Έρχεται σε όλα τα στυλ. Αυτό έγινε για όλους τους λάτρεις του καμουφλάζ. Είναι συχνά αντίγραφα και χρησιμοποιούνται από κοινούς ανθρώπους.

4. Τσάντα Gear Gear:

Βαρέλι Gear Bag

Η τσάντα εργαλείων είναι μικρός έως μεσαίου μεγέθους. Φέρει πάνω από τη ζώνη. ακριβώς πάνω από την τσάντα fanny. Χρησιμοποιείται κυρίως από τους στρατιώτες για να φέρουν βασικό εξοπλισμό μάχης κρατώντας τα χέρια τους ελεύθερα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση σε κολέγια.

Δείτε περισσότερα: Φανταστείτε τσάντες για τις γυναίκες

5. Τσάντα Gear Assault:

Προσβολή Gear Bag

Η τσάντα εργαλείων επίθεσης είναι κατασκευασμένη για αποστολές βαρέων καθηκόντων. Έχουν γεμισμένους ώμους και ιμάντες και μια λαβή κορυφαίας μεταφοράς για μεταφορά. Είναι γνωστό για το μέγεθός του. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για ναυτικούς, πεζοπόρους και πολλές άλλες δραστηριότητες.

6. Στρατιωτική τσάντα εργαλείων:

ΣΤΡΑΤΟΣ Gear Bag

Σύμφωνα με το όνομα, είναι η τσάντα εργαλείων για τους στρατιωτικούς. Είναι δύσκολες και μπορούν να σταθούν σε κάθε καιρό. Μπορεί να φέρει πολλά πράγματα, βοηθώντας έτσι να επιβιώσετε χωρίς ημέρες. Οι μικρές τσέπες χρησιμοποιούνται για να κρατούν τα πράγματα εισαγωγής όπως το ραδιόφωνο ή ακόμα και ένα όπλο.

Δείτε περισσότερα: Fossil τσάντες

7. Τσάντα εργαλείων trekking:

Πεζοπορία Gear Bag

Οι τσάντες εργαλείων πεζοπορίας είναι ισχυρές και ανθεκτικές. Είναι από το όνομα που χρησιμοποιείται για πεζοπορία. Έχουν συνήθως γεμισμένους ώμους και ιμάντα. Είναι εξαιρετικά ευρύχωρο. Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τον υπνόσακο στο κάτω μέρος. Είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα, καθιστώντας έτσι το νερό απόδειξη. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βροχές και το χιόνι.

8. Αθλητική τσάντα εργαλείων:

Αθλητισμός Gear Bag

Μια τσάντα αθλητικών ταχυτήτων είναι η τσάντα εργαλείων για τη μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού Είναι ως επί το πλείστον ισχυρό και ευρύχωρο. Σας επιτρέπουν να κρατάτε την πετσέτα, τα παπούτσια και ένα σύνολο ρούχων. Είναι ως επί το πλείστον μεσαίου μεγέθους.

Δείτε περισσότερα: Καρέκλες τσαντών παιδικών φασολιών

9. Τσάντα Scuba Gear:

Scuba Gear Bag

Οι σακούλες τύπου scuba gear χρησιμοποιούνται για καταδύσεις. Είναι ως επί το πλείστον αδιάβροχο. Είναι μικρός έως μεσαίου μεγέθους. Χρησιμοποιείται από ναυτικά πρόσωπα.

Μια τσάντα ταχύτητας υποτίθεται ότι πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά. Δείτε ποιος είναι ο σκοπός, η διάρκεια χρήσης και η άνεση σας. Κυρίως είναι ισχυροί και διαρκούν πολύ. Σας δίνει δροσερή και χαλαρή εμφάνιση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κολέγιο, σχολείο, ταξίδια και σε εξωτερικούς χώρους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 7