9 καλύτερα και ασυνήθιστα funky δώρα για το 2018 Ινδία | Στυλ στη ζωή

Δώρο δώρο είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να δώσει στους αγαπημένους σας κάτι σπουδαίο. Τα funky δώρα μπορεί να είναι κάτι που μπορείτε να δώσετε στους φίλους σας για να σηματοδοτήσουν ορισμένες ειδικές ημέρες. Funky δώρα σας κάνουν να αισθάνεστε μεγάλη και ξεχωριστή. Αυτά είναι funky και κομψό, αλλά ταυτόχρονα, είναι πρακτικά. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε κάτι που σας αρέσει το αγαπημένο σας πρόσωπο και να το πάρετε με ένα funky τρόπο και όχι παραδοσιακό.

Καλύτερα δώρα Funky για το 2018 Ινδία:

Εδώ είναι 9 καλύτερα funky δώρα, ας δοκιμάσετε αυτές τις εξαιρετικές επιλογές από αυτή τη λίστα.

1. Funky μπουκάλι ανοιχτήρι:

Funky Bottle Opener

Δοκιμάστε αυτό το super cool funky δώρο για τους άνδρες. Αυτό είναι ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών, αλλά ένα πολύ περίεργο πράγματι. Τα στυλ και τα σχέδια στο ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι πολύ εκκεντρικά και θα μπορούσαν να είναι πολύχρωμα. Είναι ένα πολύ κομψό προϊόν που μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά.

2. Κλειδιά κιθάρας:

Κιθάρα Shaped Keys

Υπάρχουν μερικά πολύ ασυνήθιστα δώρα που μπορείτε να δώσετε στους φίλους του μουσικού σας. Όπως και αυτά τα κουμπιά σε σχήμα κιθάρας, θα βρείτε πολλά άλλα δώρα με θέμα τη μουσική. Βρείτε διάφορα θέματα από τα funky δώρα που προσφέρει και η Ινδία online.

3. Eco Lamp:

Eco Lamp

Βρείτε αυτό το υπέροχο eco funky δώρο για αυτόν που θα τον εκπλήξει. Αυτός ο γωνιακός λαμπτήρας είναι καλυμμένος με φιλικό προς το περιβάλλον χαρτί που τυπώνεται με τα περίφημα αστέρια του Ταμίλ. Συνεχίστε και φέρετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο των φίλων σας με αυτό.

4. Διακόσμηση τοίχου ομπρέλας:

Ομπρέλα Wall Décor

Μεταξύ των πολλών ιδέες δώρων funky είναι αυτό το δροσερό διακοσμητικό τοίχο ομπρέλα. Είναι γάντζοι με τη μορφή ομπρέλλες που μπορούν να κρατήσουν τα πράγματα σε αυτό ή τα πράγματα μπορούν να κρεμαστούν από αυτό. Έτσι, πάρτε μια δέσμη αυτών σε διάφορα χρώματα και γεμίστε τον τοίχο μελέτης σας. Μπορείτε να δώρο αυτό το δώρο στους φίλους κολέγιο σας ξενώνα, επίσης, θα αγαπήσουν σίγουρα αυτό επειδή έχουν ένα πιο μικρό τρόφιμα.

5. Σετ καφέ Funky:

Funky Kettle Set

Ελέγξτε αυτό το πολύχρωμο και ιδιότροπο funky δώρο για τους φίλους. Το σετ βραστήρα είναι ένα παλιομοδίτικο βραστήρα τσαγιού με δύο ποτήρια. Τα σχέδια είναι πολύ παραδοσιακά αναμειγνύονται με μια περίληψη. Αυτό το σετ είναι το καλύτερο για να δώσετε στους ανθρώπους και τα καινούργια σπίτια τους. Αν σκοπεύετε να κάνετε εκδρομή, πάρτε αυτό το βραστήρα για να κανονίσετε το τσάι το βράδυ να συναντήσετε, και αυτό για τη συλλογή σας.

6. Ινδικό μαξιλάρι:

Ινδός Cushion

Εδώ είναι ένα funky δώρο για την ιδέα της που είναι τέλεια καθώς είναι κάτι για το σπίτι. Αυτό το ινδικό θέμα ασυνήθιστο κάλυμμα μαξιλάρι είναι γεμάτο με σχέδια της Ινδίας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μόνο μαξιλάρι ή ένα ζευγάρι καθώς αυτό φαίνεται εκλεκτικό. Θα πάρετε εξατομικευμένο θέμα σύμφωνα με την επιλογή σας επίσης, αυτό είναι ένα δημιουργικό δώρο πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα δώρα για φοιτητές

7. Αλυσίδα κλειδιού ουίσκι:

Ουίσκι Key Chain

Ένα άλλο δροσερό και funky δώρο για τους άνδρες είναι αυτό keychain ουίσκι. Η αλυσίδα του κλειδιού έχει τη μορφή μπουκαλιού ουίσκι. Οι άντρες θα αγαπήσουν αυτό το δώρο και το quirkiness σε αυτό. Το μικροσκοπικό μπουκάλι κάνει μια καλή αγορά για τους άνδρες. Συσκευάστε αυτό το δώρο για τον καλύτερο φίλο σας που αγαπά να δοκιμάσει το ουίσκι την ώρα του εορτασμού του.

8. Πορτοφόλι κιθάρας:

Κιθάρα Wallet

Όλα τα αγόρια αγαπούν να παίζουν κιθάρα. Αυτό το χαριτωμένο δώρο για αγόρια σίγουρα θα τους κάνει ευτυχισμένους. Αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι έχει μια μικρή υποδοχή για να κρατήσει την κιθάρα σπάσει. Ο μαρασμός είναι αρκετά μικρός για να χαθεί σε άλλα πορτοφόλια, γι 'αυτό είναι το τέλειο δώρο για να δώσετε κιθάρα.

Δείτε περισσότερα: Δώρα καλής τύχης για φίλους

9. Χριστουγεννιάτικες κάλτσες:

Χριστούγεννα Socks

Εδώ είναι ένα δροσερό σύνολο funky κάλτσες δώρο Χριστουγέννων για τα αγόρια ή τους άνδρες. Το σετ έχει 12 ζευγάρια κάλτσες που είναι όλα θέμα τα Χριστούγεννα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι κόκκινο, πράσινο, λευκό και μπλε. Θα πάρετε αυτό το δώρο από το combo τμήμα ενώ σχεδιάζετε για ψώνια, παίρνετε αυτό το πακέτο για να κάνετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του φίλου σας.

Funky δώρα είναι ασυνήθιστα δώρα που μπορούν να δοθούν σε φίλους και συγγενείς. Επιλέξτε πράγματα όπως μπρελόκ, κούπες, μαξιλάρια κλπ.

Δείτε περισσότερα: Είμαι Συγγνώμη Δώρα για αυτόν και την

Leave A Comment

+ 44 = 45