9 Αρκετά floral κορυφές για τα κορίτσια στη μόδα Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

9 Αρκετά floral κορυφές για τα κορίτσια στη μόδα Στυλ στη ζωή

Η εκτύπωση λουλουδιών στις κορυφές είναι σαν να έχεις κάτι καλό. Μερικά κορίτσια έχουν συντρίψει την εκτύπωση λουλουδιών. Και μάλιστα φαίνεται ωραία σε αυτά. Floral εκτύπωση αποτελείται από λουλούδια και αφήνει το σχεδιασμό των διαφόρων χρωμάτων. Το σχέδιο μπορεί να είναι ακατάστατο και απλό. Floral εκτυπώσεις κορυφές φαίνεται καλύτερα με λεπτή ταιριάζει τζιν. Δίνει υπέροχη εμφάνιση στα κορίτσια. Οι κυρίες φαίνονται πιο όμορφες σε λουλούδια κορυφές. Στην εκτύπωση λουλουδιών, μπορούν να γίνουν κεντήματα και μαργαριτάρια επίσης. Floral print είναι μια τέχνη του σχεδιασμού για να προσφέρει μια ευχάριστη εμφάνιση για τον φορέα.

Floral κορυφές στην τάση για τα κορίτσια:

Εδώ είναι μια λίστα με 9 πανέμορφες λουλούδι κορυφές για κυρίες με κομψό λαιμό.

1. Κυρίες Floral Κοστούμι Top:

άνθινος tops

Αυτό το floral κορυφή θα δώσει αξιοπρεπή εμφάνιση για τις κυρίες. Είναι μισό μανίκι και ωραία βελονιά δίνεται στα μανίκια. Εδώ είναι βρώμικο floral print με χαλαρή εφαρμογή. Οι κυρίες θα φανεί όμορφη σε αυτό το floral κορυφή. Είναι ωραίο, ευχάριστο και υψηλής ποιότητας.

2. Floral Κορίτσι Top Μόδα:

Κορίτσι Floral Top

Αυτή η floral print κορυφή πρόκειται να φανεί ελκυστική για τα νεαρά κορίτσια. Είναι αμάνικο και στο τέλος του κορυφαίου νήματος κρέμεται. Αυτή η κορυφή έχει κολάρο στο λαιμό. Θα είναι τα αγαπημένα για κοριτσια κοριτσιών. Είναι σύντομη σε μήκος και αναζητούν πανέμορφα με μπλε λεπτό ταιριάζει τζιν. Η ζώνη συνδέεται επίσης με τζιν.

3. Γυναικεία Floral Print Tank Top:

Ανθινος Tank Top

Είναι κορυφή δεξαμενή floral εκτύπωσης μεταξιού. Η κυρία έχει κάνει καλή αντιστοίχιση με μπλε τζιν βραχύ και μαργαριτάρι mala στον λαιμό. Μπορείτε να φορέσετε ακόμη και να τον κρατήσετε. Παρέχει δροσερή εικόνα ενός κοριτσιού. Αυτή η κορυφή έχει μεγάλη εκτύπωση λουλουδιών με βασικό ναυτικό μπλε χρώμα. Τα κορίτσια θα φαίνονται υπέροχα σε αυτό.

4. Floral Print Topless:

Αμάνικο Floral Top

Αυτή η floral κορυφή είναι αμάνικο με κίτρινο χρώμα. Γίνεται σφιχτό στο τμήμα της κοιλιάς. Η κυρία έχει κάνει καλό αγώνα με τα λευκά τζιν που φαίνονται εκπληκτικά. Το κορίτσι ψάχνει υπέροχα σε ανοιχτά μαλλιά. Θα φανεί θαυμάσιο για νεαρά κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Γυναίκες τυπωμένες κορυφές

5. Αρκετά floral κορυφές για τα κορίτσια:

Αρκετά Floral Top

Αυτό το floral κορυφή είναι πραγματικά όμορφο με λουλούδια και φύλλα μοτίβο σε στρογγυλό λαιμό και το μισό μανίκι. Το κορίτσι ψάχνει επίσης εξαιρετική φορώντας όμορφη κορυφή με σκούρα τζιν, γυαλιά και δεμένα μαλλιά, χαλαρώνοντας κοντά στην παραλία. Φαίνεται σαν αυτό το floral κορυφή δίνει φυσική ευκολία σε αυτή την κυρία.

6. Τυπωμένο σιφόν Floral Top:

Σιφόνι Floral Top

Αυτή η floral κορυφή είναι σε υλικό σιφόν με μόνο λωρίδες στον ώμο και χωρίς μανίκια. Είναι διαφανές, γι 'αυτό πρέπει να φοράτε πλήρη εσωτερικό μέσα. Το πράσινο χρώμα σιφόν floral κορυφή κοιτάζει υπέροχα με λευκά σορτς. Η κυρία με αυτό το floral κορυφή θα φαίνεται ζεστό και σέξι.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες κορυφές σιφόν

7. Floral Top με κεντήματα:

Ανθινος Top with Embroidery

Αυτή η floral κορυφή έχει πλήρη μανίκι με παχιά δαντέλα και κεντήματα στο λαιμό. Η εργασία κέντημα ψάχνει εξαιρετική σε floral κορυφή. Το κορίτσι έχει φορεθεί μίνι φούστα με floral κορυφή που είναι σε θέση να παραδώσει σαγηνευτική προσωπικότητα. Λατρεύω αυτό το floral κορυφή.

8. Μικρή Floral Crop Top:

Ανθινος Crop Top

Τώρα αυτό είναι φανταστικό κορυφαίο floral. Αυτή η floral κορυφή έχει μοτίβο καλλιέργειας. Εκθέτει το σώμα και αισθάνεται. Χοντρό μαργαριτάρι και πολύτιμος λίθος mall θα δούμε καλύτερα με αυτό το floral κορυφή. Νεαρά κορίτσια μπορούν να φορούν αυτή την κορυφή ενώ πηγαίνουν για πικ-νικ ή στην παραλία. Δίνει σέξι έκκληση στο κοινό.

Δείτε περισσότερα: Churidar Κορυφαία σχέδια

9. Πλήρης μανίκι Floral Top:

Γεμάτος Sleeve Floral Top

Αυτή η λουλούδια κορυφή είναι πλήρης μανίκι με τόξο στο λαιμό. Στο κάτω μέρος, μια γυναικεία τζην φοριέται από αυτή την κυρία. Αυτή η floral κορυφή είναι ιδανική για κυρίες, καθώς είναι στα πρότυπα. Οι κυρίες θα φαίνονται φαινομενικά και μετριοπαθείς σε αυτό το floral κορυφή. Είναι όμορφο και κατάλληλο για κυρίες.

Floral εκτύπωσης κορυφή δεν πρόκειται ποτέ να πάει από τη μόδα λόγω της ομοιότητας των κυριών για τα λουλούδια. Floral tops προσθέτοντας άρωμα στην εμφάνιση της κυρίας. Θα δώσει μαγευτική προσωπικότητα. Μπορείτε να συναντήσετε ποικιλίες floral κορυφές σχετικά με το σχέδιο και το σχεδιασμό. Floral εκτύπωση φαίνεται πανέμορφη και αξιοπρεπή στις κυρίες. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για το σχεδιασμό λουλουδιών.

Εικόνες Πηγή: 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 + = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map