9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το μοβ είναι βασιλικό χρώμα. Στον αρχαίο κόσμο, αυτό το χρώμα φορούσαν ψηλοί δικαστές και Ρωμαίοι αυτοκράτορες. Αυτό το χρώμα υποδηλώνει την ικανότητα ορθής κρίσης. Αυτό το χρώμα όταν φοριέται στα νύχια μοιάζει πραγματικά εκπληκτικό.

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 επιλεγμένα μοβ σχέδια νυχιών που μπορείτε να φορέσετε με μοβ ή ακόμα και μπλε ρούχα σας.

1. Η τέχνη Zigzag Purple Nail:

μωβ nail art

Αυτή είναι μια απλή τέχνη που δημιουργήθηκε με διπλά χρώματα. Για να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, αυτό έχει τα δύο χρώματα έχουν συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με ένα ξεθώριασμα στο άλλο. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την τέχνη νυχιών. Μπορείτε να κάνετε όλα ή μόνο ένα καρφί όπως στην εικόνα, με ζιγκ-ζαγκ μοτίβο. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα τέχνης για να δημιουργήσετε το μοτίβο.

2. Απλό Glitter Purple Nails:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Μερικές φορές απλή βερνίκι νυχιών με μια πανοραμική λάμψη μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για μια ειδική βραδινή έξοδο. Μπορείτε να πάρετε υψηλής ποιότητας καρφιά χρώματα με glitter σωματίδια από εταιρείες όπως η Κίνα Glaze και άλλοι. Αν όμως δεν έχετε τέτοια χρώματα ή δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε χαλαρά λάμψη για μια λαμπερή λαμπερή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια σχέδια νυχιών

3. Purple Designer Nails:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να φορέσετε ένα μοβ νυχιών σχεδιαστή για την επόμενη μεγάλη σας συγκέντρωση. Μωβ νυφικά σχεδιαστών φαίνονται πολύ ωραία όταν γίνονται με κάποια ελεύθερη ζωγραφική χέρι. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το είδος νυχιών στο δικό σας σπίτι. Ξεκινήστε με τη δημιουργία γαλλικών νυχιών. Ακολουθήστε το με τη χρήση μωβ λάμψη νυχιών ή χαλαρά μωβ glitters. Χρησιμοποιήστε κάποιες λωρίδες με μια βούρτσα τέχνης και ακολουθήστε με μερικές τελείες με άσπρο χρώμα.

4. Μωβ ελεύθερο χέρι Floral Nails:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να δημιουργήσετε μοβ δωρεάν floral καρφιά χεριών που φαίνονται κομψά και μπορείτε να τα φορέσετε για κάθε περίσταση. Ένα πορφυρό floral καρφί είναι καλό για ακόμη νυφικές ευκαιρίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα τέχνης για τα νύχια και μερικά χρώματα για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο με floral μοτίβο.

Δείτε περισσότερα: Νυχτερινή τέχνη στην κόκκινη νυχιών

5. Περίληψη Μωβ Art νυχιών:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα αφηρημένα νύχια είναι αρκετά δημοφιλή αυτές τις μέρες. Μπορείτε να φορέσετε αφηρημένα νύχια με σχεδόν όλους τους τύπους ρούχων. Αφηρημένα νύχια σε μωβ ματιά πραγματικά καλή. Όταν συνδυάζεται με ένα σχέδιο που αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι ενός μοντέλου των Αζτέκων τότε θα φανεί ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε μια τέχνη νυχιών όπως αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω και να την τελειώσετε με ένα ματ διαφανές γυαλιστερό.

6. Purple Leopard Nails:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αγάπη ζώα εκτυπώσεις; Για μια βραδινή έξοδο μπορείτε να δοκιμάσετε μια τέχνη νυχιών. Μια λεοπάρδαλη εκτύπωση σε μωβ δεν φαίνεται μόνο αριστοκρατικό αλλά και μοντέρνο. Μπορείτε να τους γεμίσετε με μερικά στρας.

7. Αφηρημένα νύχια Floral:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Floral σχέδια πάντα φαίνονται ωραία στα νύχια. Μπορείτε να δοκιμάσετε floral μοτίβα όπως το παραπάνω πάνω στα νύχια σας. Φαίνεται πολύ καλό. Όταν έχει οριστεί στο πορφυρό χρώμα, φαίνεται πιο καταπραϋντικό και πανέμορφο. Μπορείτε να κάνετε αυτό το είδος ενός σχεδιασμού νυχιών με τη βοήθεια του κιτ τέχνης νυχιών.

8. Bling Purple Nails:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Crystal καρφιά είναι μια νέα τάση που είναι ως επί το πλείστον θεωρείται μεταξύ διασημοτήτων αυτές τις μέρες. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα κρυστάλλινα νύχια. Πάρτε τον εαυτό σας ένα πακέτο των κρυστάλλων νυχιών τέχνης και να τα τοποθετήσετε σε ελαφρύτερο χρώμα βάσης νυχιών. Θα γίνει μια πανέμορφη νυχτερινή τέχνη.

9. Ψεκάστε τα νύχια:

9 Μοντέλα Easy Purple Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Αυτός ο τύπος ψεκασμένου νυχιού μπορεί να δημιουργηθεί κάνοντας αντίστροφη γαλλική μανικιούρ. Σφουγγίστε το υπόλοιπο και δημιουργήστε αυτό το βλέμμα. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε λίγες δοκιμές μέχρι να μπορέσετε να επιτύχετε τον τέλειο σχεδιασμό. Θα δοκιμάσετε αυτό?

Δείτε περισσότερα: Χρυσά σχέδια νυχιών

Τα μοβ σχέδια νυχιών είναι τέλεια κατάλληλο για sarees και salwars. Αυτή η τέχνη νυχιών είναι χαλαρή και πλούσια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 + = 33