9 καλύτερες τσάντες ταξιδιού Duffle για άντρες και καμβά

Η σακούλα Duffle λέγεται ως η τσάντα που έχει βαθύ κυλινδρικό σχήμα από ύφασμα, ύφασμα, καμβά, δέρμα με κλείσιμο κορδονιών στο πάνω μέρος. Οι σακούλες Duffel είναι πολύ ευρύχωρες και χρησιμοποιούνται συχνά για τη μεταφορά αθλητικών ειδών ή οποιωνδήποτε άλλων αποσκευών από τους ανθρώπους που ταξιδεύουν στο ύπαιθρο. Αυτές οι τσάντες αρχικά μεταφέρθηκαν από στρατιωτικούς ή από ναυτικούς, καθώς ήταν πολύ βολικό να μεταφέρουν την τσάντα. Η σακούλα Duffle είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ανδρών που είναι πάντα σε κίνηση ή πρέπει να ταξιδεύουν λόγω του μοντέλου εργασίας τους.

Μικρές και μεγάλες τσάντες Duffle για άνδρες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια της τσάντας duffle που χρησιμοποιούνται από τους άνδρες:

1. Καφέ τσάντα Duffle δέρματος ταξιδιού για άνδρες:

Ταξίδι Duffle Bag for Men

Μερικές φορές σχεδιάζετε ένα ταξίδι για μεγαλύτερη διάρκεια, τότε αυτός ο τύπος τσάντας Duffel είναι κατάλληλος σε εκείνο το χρονικό σημείο. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από μαλακά υλικά και έχει βαθιές τσέπες στο μπροστινό μέρος και στις πλευρές. Η τσάντα έχει ισχυρό φερμουάρ για κλείσιμο καθώς και κλείσιμο στυλ ζώνης επίσης. Έχει ισχυρές λαβές για να φέρει την τσάντα και να φαίνεται πολύ κομψό και μοντέρνο όταν μεταφέρεται.

2. Μαύρη τσάντα Duffle Laptop για άνδρες:

Δέρμα Duffle Bag for Men

Εδώ έρχεται η κομψή και δροσερή μαύρη δερμάτινη τσάντα Duffle για άνδρες. Η τσάντα έχει πλευρικές θήκες και βαθιές μπροστινές τσέπες που σας δίνουν αρκετό χώρο για αποθήκευση. Η τσάντα έχει πρόστιμο δερμάτινο τελείωμα με κλείσιμο με φερμουάρ στην κορυφή για προστασία των αντικειμένων. Σε αυτή την τσάντα μπορείτε να κρατήσετε το φορητό σας ενώ ταξιδεύετε.

3. Cool τσάντα Duffle σχεδιαστών για άντρες:

Δροσερός Duffle Bag for Men

Ο μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων του φωτός και του σκούρου καφέ καθιστά την τσάντα κομψή και δροσερή, καθιστώντας την μια τέλεια τσάντα για να μεταφερθεί από τα ανδρικά σε γραφεία ή για οποιεσδήποτε συναντήσεις. Η τσάντα βρίσκεται σε πολλά μεγέθη που κυμαίνονται από μεγάλα σε μικρά και έχει καλό εσωτερικό χώρο και δροσερό αναζητούν εξωτερικές τσέπες για τη διατήρηση μικρών αντικειμένων.

4. Τσάντα Duffle Gym για Άνδρες:

Γυμναστήριο Duffle Bag for Men

Τώρα οι άνδρες είναι ιδιαίτερα ιδιαίτεροι για τις σακούλες γυμναστικής τους επίσης. Εδώ έρχεται μια μοναδική εμφάνιση τσάντες γυμναστήριο duffle. Η τσάντα έχει μια κομψή δερμάτινη επένδυση στα λουριά και οι δύο χειρολαβές μπορούν να αλληλοσυνδεθούν με τη βοήθεια του κλεισίματος μικρών κουμπιών, δίνοντας έτσι μια όμορφη εμφάνιση στην τσάντα όταν μεταφέρεται. Μια τέλεια και κομψή εμφάνιση τσάντες γυμναστήριο για τους άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες από γιούτα

5. Μικρή τσάντα Duffle για άντρες:

Μικρό Duffle Bag for Men

Όπως το όνομα αντικατοπτρίζει αυτή η τσάντα Duffle είναι μικρό σε μέγεθος, μια ιδανική τσάντα για τους άνδρες, αν προγραμματίζετε για ένα ταξίδι σύντομης ή μιας ημέρας. Αυτές οι τσάντες Duffle διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και σε διάφορα χρώματα και μπορείτε να επιλέξετε το ένα σύμφωνα με την επιλογή, το persona και τις απαιτήσεις του ταξιδιού και της χρήσης σας.

6. Τσάντες Duffle καμβά για άνδρες:

Καμβάς Duffle Bag for Men

Εδώ έρχεται μια μοντέρνα και κομψή τσάντα duffle σε καμβά. Η τσάντα είναι πολύ ελαφριά και έχει κομψό μακρύ λουράκι που μπορεί να κρεμάσει σε έναν ώμο. Η τσάντα έχει μια όμορφη και δροσερή εμφάνιση, δίνοντας έτσι μια έξυπνη εμφάνιση όταν μεταφέρεται.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες ντίζελ για άνδρες

7. Τσάντα ώμου με ανάγλυφο λούσκι λιονταριού:

λιοντάρι Embossed Duffle Shoulder Bag

Η τσάντα έχει το πρόσωπο του λιονταριού που τυπωθεί στην τσάντα καθιστώντας έτσι την εμφάνισή της αποκλειστική. Αυτή η τσάντα Duffle έχει βαθιές πλαϊνές τσέπες με μακρύ ιμάντα έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στους ώμους, κάνοντας τα χέρια σας ελεύθερα. Αυτοί οι τύποι ματιών τσάντα είναι πολύ κομψό και εύκολο στη μεταφορά επίσης.

8. Κουβάδες Style Duffle Τσάντες για Άνδρες:

Κάδος Style Duffle Bag for Men

Όπως το όνομα εμφανίζει αυτή η τσάντα duffle είναι προσαρμοσμένη σε σχήμα κάδου με ράβδωση σύρματος στην κορυφή για κλείσιμο. Έχει κομψές λαβές έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να μεταφέρει την πλάτη και να σας κάνει να φαίνεται κομψή και έξυπνη επίσης.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες Hidesign για τις γυναίκες

9. Μαύρη σακούλα Vintage Duffle Capsule για άνδρες:

Μαύρος Capsule Vintage Duffle Bag for Men

Όπως το όνομα προτείνει αυτό είναι vintage δερμάτινη τσάντα duffle σε μια κάψουλα χρησιμοποιούνται συνήθως από τους άνδρες. Το δέρμα που χρησιμοποιείται σε αυτή την τσάντα Duffle είναι υψηλής ποιότητας και έχει μεγάλη λάμψη σε όλη την τσάντα. Αυτός ο τύπος τσάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρές διανυκτερεύσεις ή ταξίδια διάλειμμα το Σαββατοκύριακο καθώς δύο ντουλάπια για την αποθήκευση του προϊόντος με φερμουάρ στην κορυφή. Έχει ένα μακρύ δερμάτινο λουρί που μπορεί να μεταφερθεί στον ώμο.

Η τσάντα Duffle είναι μια τσάντα που μπορεί να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε περίσταση, όπως από καθημερινά γυμναστήρια μέχρι εβδομαδιαίες διακοπές επίσης. Οι τσάντες είναι τέλεια σχεδιασμένες και διαθέτουν τεράστιο χώρο για την αποθήκευση των αντικειμένων ενώ ταξιδεύετε. Είναι ελαφρύ σε βάρος και εύκολα διακρίνεται από τις άλλες σακούλες από το χρώμα ή το σχέδιο. Τώρα μπορείτε να πάρετε πολλά διαφορετικά είδη τσάντα Duffle με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και μοτίβων και ακόμη και για χώρο αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ένα ανάλογα με την επιλογή και την ανάγκη σας, οδηγώντας έτσι σε ταλαιπωρία ελεύθερη και δροσερή.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 3