Κορυφή 9 Dior Mascaras | Στυλ στη ζωή

Τα μάσκαρα είναι ένας μούστος για τις γυναίκες που αγαπούν να κάνουν μακιγιάζ και είναι έτσι επειδή οι μάσκες προσθέτουν περισσότερη ομορφιά στα μάτια. Και είναι γνωστό ότι αν μακιγιάζ ματιών σας γίνεται καλά, τότε σχεδόν το μισό μακιγιάζ σας είναι πλήρες επειδή τα μάτια είναι ένα από τα πιο βασικά μέρη του προσώπου που πάντα παρατηρούνται. Και είναι τα μάτια που τελικά ορίζουν την εμφάνισή σας για την περίσταση. Ορισμένες μάσκαρα προσθέτουν χρώμα στη βλεφαρίδα, ενώ άλλοι προσθέτουν όγκο και άλλοι απλά ορίζουν τις μπούκλες και το επιμηκύνει. Μια από τις πιο γνωστές μάρκες που έχουν εκπληκτικές μάσκες είναι το Dior.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το εμπορικό σήμα πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή του, κ. Christian Dior. Γεννήθηκε το 1947. Αυτή η μάρκα εργάστηκε πολύ σκληρά για να κάνει το πλέγμα των πελατών της και ήταν επιτυχημένη. Από την εποχή της ύπαρξής του, έχει εργαστεί σκληρά για να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες παρέχοντας τα καλύτερα προϊόντα. Αυτό είναι ένα εμπορικό σήμα που υπογραμμίζει την κομψότητα και την ομορφιά και το ορίζει με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Οι μασκάρες που κατασκευάστηκαν από αυτό το εμπορικό σήμα είναι επίσης ένα είδος και εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις υπέροχες μασκάρες όλων των εποχών. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα.

1. Διάφανο αδιάβροχο μάσκαρα Dior:

Dior Mascaras1

Η αδιάβροχη μάσκαρα Diorshow είναι ένα εξαιρετικά λαμπερό μακιγιάζ των ματιών από το Dior, το οποίο πάχος επιμηκύνει και καμπυλώνει τις βλεφαρίδες στο n βαθ ό. Δεδομένου ότι έρχεται σε μια αδιάβροχη έκδοση, μπορείτε να κάνετε κολύμπι, πιτσίλισμα ή ακόμα και να ρίξει μερικές σταγόνες δακρύων.

2. Μάσκαρα μάσκαρα μάσκαρα Dior:

Dior Mascaras2

Η μάσκαρο conic μάσκαρο Diorshow είναι μάσκαρα με μια καινοτόμο πλάγια βούρτσα που όχι μόνο ορίζει αλλά και κουλουρίζει βλεφαρίδες.

3. Dior Diorshow Νέα εμφάνιση μάσκαρα:

Dior Mascaras3

Η μάσκαρα νέας εμφάνισης Diorshow είναι μάσκαρα που προσφέρει άπειρο όγκο και προσθέτει ένα πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Η μάσκαρα έχει σχεδιαστεί για να πιάσει και να καλύψει κάθε τέφρα για να ενισχύσει την επίδρασή της.

Δείτε περισσότερα:  Oriflame μάσκαρα

4. Dior Diorshow Iconic Over Curl Μάσκαρα:

Dior Mascaras4

Η εικονική μάσκαρα του Diorshow είναι μια επαναστατική μάσκαρα που έχει μια καμπύλη βούρτσα και προσφέρει θεαματικό όγκο και δημιουργεί κούμπες καθημερινά.

5. Μάσκαρα Dior Diorshow:

Dior Mascaras5

Η μάσκαρα Diorshow είναι μια βραβευμένη μάσκαρα που έχει αγαπημένο παρασκήνιο από τα τελευταία δέκα χρόνια. Έρχεται μόνο σε μαύρο χρώμα αλλά και σε καφέ και μπλε χρώμα. Παρέχει τέλεια βελούδινα και γλείφει τις βλεφαρίδες.

6. Dior Diorshow Μάσκαρα Extase:

Dior Mascaras6

Το Diorshow εκχύλισμα μάσκαρα από Dior είναι μάσκαρα που ξεφλουδίζει βλεφαρίδες μέσα και έξω. Παρέχει υψηλό αντίκτυπο μόνο με ένα χτύπημα. Ανασυνθέτει επίσης τις βλεφαρίδες που έχουν υποστεί βλάβη και προάγει τις βλεφαρίδες που φαίνονται πληρέστερα και πιο δυνατά.

Δείτε περισσότερα:  Max Factor Mascara

7. Dior Diorshow Black Out Αδιάβροχο:

Dior Mascaras7

Η Diorshow πίσω από αδιάβροχη μάσκαρα από την Dior είναι μια καλύτερη από ποτέ έκδοση της καλύτερης πώλησης αδιάβροχη μάσκαρα Diorshow. Είναι αδιάβροχη μάσκαρα που δημιουργεί έντονη επίδραση στις βλεφαρίδες με ένα μόνο χτύπημα.

8. Dior Diorshow Εικονική αδιάβροχη μάσκαρα:

Dior Mascaras8

Η εικονική αδιάβροχη μάσκαρα Diorshow από την Dior είναι μια αδιάβροχη έκδοση της πιο δημοφιλούς εικονικής μάσκαρας Diorshow. Διαρκεί πολύ και είναι επίσης απαλλαγμένο από μουντζάνια, έτσι μπορείτε να το φοράτε για όσο χρονικό διάστημα είκοσι τέσσερις ώρες χωρίς να ανησυχείτε για την εκ νέου εφαρμογή του.

Δείτε περισσότερα:  Προϊόντα μάσκαρα

9. Μάσκαρα νέας εμφάνισης Dior Diorshow:

Dior Mascaras9

Η νέα μάσκαρα Diorshow της Dior είναι μάσκαρα που προσφέρει άπειρη ένταση και προσθέτει επίσης ένα πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Η μάσκαρα έχει σχεδιαστεί για να πιάσει και να καλύψει κάθε βλεφαρίδα για να προσφέρει το καλύτερο φινίρισμα.

Οι μασκαράδες από το Dior είναι απαραίτητο να υπάρχουν στο κιτ μακιγιάζ σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 4