9 Παραδοσιακά Choker Σετ σχεδίων για γυναίκες σε τάση | Στυλ στη ζωή

Τα σύνολα Choker είναι μέρος του παραδοσιακού ινδικού κοσμήματος. Αυτά τα σετ περιλαμβάνουν κολιέ, σκουλαρίκι και ακόμη και ένα κομμάτι μέτωπο. Τα κλασικά σύνολα choker είναι συνήθως μεγάλα και τολμηρά στο σχεδιασμό και γεμίζουν το λαιμό και το πρόσωπο ενός προσώπου. Τα chokers είναι κατασκευασμένα από χρυσό, διαμάντια, μαργαριτάρια ή άλλες πολύτιμες πέτρες και φοριούνται για γάμους και σημαντικές τελετές. Επιλέξτε ένα σύνολο τσιμπήματος από αυτή την εκτεταμένη λίστα για τον εαυτό σας που θα είναι μαζί σας για αιώνες.

Τελευταίες και πανέμορφες Choker Σετ σχέδια για νεαρές γυναίκες στη μόδα:

Εδώ είναι τα καλύτερα Σχέδια Choker Set για Κορίτσια στην Ινδία.

1. Σετ Choker Gold:

τσιμπήματα

Πρόκειται για ένα νυφικό κόσμημα κοσμήματος extraordinaire νυφικό. Αυτό το εξαιρετικό χρυσοκέντημα είναι υπέροχο με τα μικροσκοπικά φυσικά πολύτιμους λίθους που είναι ενσωματωμένα σε αυτό. Το ρουμπίνι και τα σμαραγδένια που είναι τοποθετημένα μέσα στο χτενιστήρι τον χωρίζουν. Ο σχεδιασμός είναι πολύ ελεύθερος και όμορφος. Το χρυσό χρώμα μαζί με τα χρώματα των πολύτιμων λίθων δίνει στην αλυσίδα μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

2. Σετ μαχαιριών μαργαριταριών:

Μαργαριτάρι choker set

Σε συνδυασμό με το χρυσό μεταλλικό αυτό το μαξιλαράκι γίνεται εκπληκτικό με υπέροχες μικροσκοπικές χάντρες μαργαριταριών που συγκεντρώνονται σε τσαμπιά. Το σφυροκόπημα και τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η δέσμη των μαργαριταριών να ενεργεί σαν «jhumka». Οι μικροσκοπικές χάντρες χρυσού μέσα από την αλυσίδα και τα σκουλαρίκια είναι επίσης πολύ ωραία.

3. Σετ Kundan Choker:

Kundan choker set

Αυτό το πανέμορφο σετ κουτσάνων έχει χρυσό τόνο με μαργαριτάρια. Το μεγάλο μενταγιόν έχει μια πολύ ινδική εμφάνιση με τα σχέδια των φύλλων. Τα σκουλαρίκια είναι ξυλάκια στυλ βρόχου και πάλι στο ίδιο σχέδιο φύλλων. Το Kundan look είναι το πιο περιζήτητο για τους περισσότερους γάμους και κάθε βόρεια ινδική γυναίκα τείνει να κατέχει τουλάχιστον ένα σετ.

4. Μπλε Stone Choker Σετ:

Μπλε stone choker set

Αυτό το φοβερό σκουλαρίκι κολιέ πέτρα είναι ένα εκπληκτικό κοσμήματα. Οι χάντρες σχήματος δρομίδας με μπλε και κουντάν κάνουν απλά εκπληκτική. Το συγκεκριμένο σετ έχει επίσης ένα κομμάτι μέτωπο μαζί με το κολιέ και τα σκουλαρίκια.

Δείτε περισσότερα: Μεταλλικά Chokers Κοσμήματα

5. Design Design Choker Σκηνικά:

Σχεδιαστής choker set

Ανάμεσά τους είναι τα μοναδικά διακοσμητικά αντικολλητικά περιδέραια. Αυτό σχηματίζεται από στρώματα μικροσκοπικών χαντρών και έπειτα από στρώμα μεγάλων χαντρών. Τα σκουλαρίκια είναι και πάλι στο στυλ «jhumka» που είναι τόσο πολύ ινδικής φύσης. Τα κομμάτια σχεδιαστών σάς δίνουν την ελευθερία να απομακρυνθείτε από τα εντελώς παραδοσιακά στυλ.

6. Diamond Set Choker:

Διαμάντι choker set

Το Diamond είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού και το τέλειο δώρο για το γάμο ενός κοριτσιού είναι τα κοσμήματα με διαμάντια. Αυτό το εντυπωσιακό αριστούργημα στο διαμάντι είναι το καλύτερο και ακριβότερο δώρο για τη νύφη. Το σετ διαμαντιών που έχει ενσωματωθεί σε ματς έχει μεγάλα μαργαριτάρια και ρουμπίνια για να προσθέσει την εκπληκτική του αξία.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ Choker

7. Bollywood κοστούμι Κοσμήματα Σετ Choker:

Bollywood costume jewelry choker set

Ινδικό κοσμήματα Bollywood κοστούμι είναι πολύ τολμηρή και εντυπωσιακή. Τα κομμάτια συνήθως φοριούνται πάνω από τις ινδικές φορεσιές που είναι συνήθως πλούσιες. Αυτά τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά πακέτα περιέχουν μεγάλες περιδέραια και τεράστια σκουλαρίκια που ταιριάζουν με CZ διαμάντια και μαργαριτάρια.

8. Σετ φιλιγκάρου Choker:

Κεντώ choker set

Οι περισσότερες ινδικές γυναίκες αγαπούν τα κοσμήματα που είναι συμβολικά της ινδικής κουλτούρας. Αυτό περιλαμβάνει σχέδια ναών που είναι όμορφα και κομψά. Το μαξιλαροειδές μαξιλάρι του ναού είναι επιχρυσωμένο και έχει λεπτή δουλειά που είναι ωραία.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνει ένα choker

9. Σετ τσιγκουνιών του ναού:

ναός coin choker set

Μεταξύ των ινδικών σχεδίων που είναι παρόντα σε μαξιλαράκια, είναι η συλλογή των νομισμάτων του ναού. Αυτό το σετ έχει πολλά νομίσματα ναού τοποθετημένα σε χρυσό κατά μήκος του περιδέραιου. Κάθε ένα από τα σκουλαρίκια έχει 2 νομίσματα ναού ενωμένα για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό κομμάτι κοσμήματος.

Choker σύνολα είναι θαυμάσια και πανέμορφα κοσμήματα που κάθε ινδική γυναίκα πρέπει να κατέχει. Αυτά πάνε πολύ καλά με την ινδική ενδυμασία όπως το σάρι, το salwar kameez και τα σύνολα ghagra. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μαξιλαράκι που ταιριάζει στο σχήμα του σώματός σας και την ευκαιρία που σκοπεύετε να φορέσετε. Επιλέξτε ένα κομμάτι που είναι διαχρονικό και εξαίσιο, καθώς αυτά τα κομμάτια είναι αρκετά ακριβά.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 3 =