Κορυφαία 9 κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στο Chennai | Στυλ στη ζωή

Το πρόβλημα της υποχώρησης της γραμμής των μαλλιών δεν διέπεται πλέον από την ηλικία. Η τριχόπτωση έχει γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα και στα δύο φύλα και προκαλείται συνήθως λόγω της κακής διατροφής και του αγχωτικού τρόπου ζωής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μόνη λύση για την αντιμετώπιση αυτού του εξογκώματος είναι η μεταμόσχευση μαλλιών. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια χειρουργική τεχνική στην οποία τα θυλάκια τρίχας μεταφέρονται από το τμήμα του «δότη» του σώματος στο γονάτισμα ή στο σημείο λήψης. Ελέγξτε αυτά τα καλύτερα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στα chennai που χρησιμοποιούν επίβλεψη εμπειρογνωμόνων για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Μεταμόσχευση μαλλιών στο Chennai:

Εδώ είναι οι 10 καλύτερες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην πόλη Chennai που μπορείτε να επιλέξετε.

μαλλιά transplant centers in chennai

1. Φροντίδα V:

Η φροντίδα V είναι ένα από τα είδη της σούπερ ειδικά κλινικές μαλλιών στο Chennai. Χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία μεταμόσχευσης μαλλιών που ονομάζεται DHI ή άμεση εμφύτευση μαλλιών. Είναι η πιο προηγμένη και ανώτερη τεχνική που δίνει τα μέγιστα οφέλη ανάπτυξης μαλλιών με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης. Κανένας άλλος οφέλος δεν είναι ο πόνος, οι ουλές, τα ράμματα και η απώλεια αίματος.

Δικτυακός τόπος: www.vcarehairimplant.com

2. Δρ Jayanthy Ravindran:

Ο Δρ Jayanthy Ravindran είναι ένα φημισμένο κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών με έδρα το Chennai. Εδώ χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνική αποκατάστασης τρίχας που ονομάζεται Εξώθηση θυλακικών μονάδων. Ο Δρ Jayanthy Ravindran είναι ο ίδιος ειδικός στην τεχνική και έχει επιτύχει καλά αποτελέσματα επιτυχίας. Η Τεχνική Εξωσωματικής Φύλλωσης είναι εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς είναι μια αποτελεσματική αλλά χωρίς ουλή και λιγότερο επεμβατική τεχνική.

Δικτυακός τόπος: www.drjayanthyravindran.com

Δείτε περισσότερα: Κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στη Μπανγκαλόρ

3. Max Clinic μαλλιών:

Η Max Hair Clinic είναι μια διεθνούς φήμης μονάδα franchise μαλλιών που διαθέτει καταστήματα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία. Εργάζονται κάτω από μια ομάδα εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων μαλλιών από όλο τον κόσμο που συνδυάζουν τις γνώσεις τους για να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους. Η Max Hair Clinic χρησιμοποιεί πολύ αποτελεσματικές και ασφαλείς τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.

Δικτυακός τόπος: www.maxhair.us

4. Νοσοκομείο Hande, Shinoy Nagar:

Το Hande Hospital στο Shinoy Nagar είναι ένα ειδικό νοσοκομείο εξοπλισμένο με τις καλύτερες τεχνικές και ειδικούς γιατρούς. Ακόμα και οι πιο εκτεταμένες διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών μπορούν να εκτελεστούν αποτελεσματικά υπό την επίβλεψη της ομάδας εμπειρογνωμόνων τους. Το Hande Hospital σας προσφέρει την καλύτερη χειρουργική επέμβαση με δίκαιες τιμές.

Δικτυακός τόπος: www.handehospital.org

5. Vasan Hair Care:

Αυτή η κλινική ειδικότητας για τη μεταμόσχευση μαλλιών σας προσφέρει μια επιλογή από χειρουργικές και μη χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υποχωρήσεως της γραμμής των μαλλιών. Ως κλινική ειδίκευσης, η φροντίδα μαλλιών Vasan χρησιμοποιεί την καλύτερη διεργασία εξαγωγής της θυλακικής μονάδας για την αποκατάσταση μαλλιών. Είναι επικεφαλής του Dr. MMT Vasan, βετεράνος στον τομέα. Πάρτε το ραντεβού σας ορισμένο το νωρίτερο.

Δικτυακός τόπος: www.chennaihairtransplant.com

Δείτε περισσότερα: Μεταμόσχευση μαλλιών στο Χαϊντεραμπάντ

6. Δρ. Batra's:

Η Dr. Batra's είναι ένα όνομα που πρέπει να ληφθεί υπόψη στον τομέα της καλλυντικής μεταμόσχευσης μαλλιών. Εδώ χρησιμοποιούν τις τελευταίες μεθόδους και καινοτόμες θεραπείες για την αποκατάσταση των μαλλιών. Οι Δρ Batra έχουν την ομάδα ειδικών γιατρών για να εκτελέσουν όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις. Έχουν πολυάριθμες καταστήματα σε όλη την Ινδία, για να βρείτε την κοντινότερη πρίζα σας στο Chennai, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δικτυακός τόπος: www.drbatras.com

μαλλιά-μεταμόσχευση-σε-chennai

7. Δρ Renita Rajan στην κλινική των μαλλιών και του δέρματος:

Η Δρ Ρενίτα Ρέντντυ έχει σκαλίσει μια θέση για τον εαυτό της στον τομέα της καλλυντικής χειρουργικής. Με έδρα το Chennai, ειδικεύεται στην τεχνική της εκχύλισης της ωοθυλακικής μονάδας για να δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Η προσέγγισή της είναι να παρέχει μέγιστη πυκνότητα μαλλιών με λιγότερη εισβολή και σχεδόν καθόλου ουλές.

Δικτυακός τόπος: www.chennaiskinclinic.com

8. Στούντιο τρίχας White Cliffs:

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το White Cliffs Hair Studio είναι μια κλινική ειδικότητας για τα μαλλιά που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών αποκατάστασης μαλλιών στους πελάτες. Μπορείτε να επιλέξετε από τις διαφορετικές επεμβατικές και μη επεμβατικές διαδικασίες αποκατάστασης και ανάπτυξης μαλλιών. Το White Cliff είναι ένα φημισμένο όνομα που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες εδώ και χρόνια.

Δικτυακός τόπος: www.whitecliffsindia.com

Δείτε περισσότερα: Ποιες είναι οι παρενέργειες της μεταμόσχευσης μαλλιών

9. Δρ K. Ramachandran:

Ο Δρ K. Ramachandran είναι παλαίμαχος στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής. Με έδρα το Chennai έχει επίσης γίνει μέλος του Apollo Gleneagles. Παρόλο που ένας ειδικός σε διαφορετικές διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών, ο Δρ K. Ramachandran ειδικεύεται στη διαδικασία μεταμόσχευσης των ωοθυλακίων. Έχει μια ομάδα εκπαιδευμένων ιατρών κάτω από αυτόν για να δώσει την πιο αποτελεσματική θεραπεία μεταμόσχευσης τρίχας στους ασθενείς τους.

Δικτυακός τόπος: www.ramcosmetic.com

Αυτά είναι τα κορυφαία κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στο Chennai που χρησιμοποιούν αποτελεσματικές και πιο πρόσφατες θεραπείες και τεχνικές μεταμόσχευσης τρίχας.

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

61 − 58 =