9 χαριτωμένα casual hairstyles για κορίτσια Στυλ στη ζωή

9 Cute Casual Hairstyles for Girls

Ένα απλό χτένισμα είναι ωραίο, γρήγορο, ελεύθερο και πολύ εύκολο να γίνει. Πρόκειται κυρίως για αυτο-styling, που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα στο σπίτι. Τα καλύτερα hairstyles για κορίτσια που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία έχουν μοιραστεί στις επόμενες παραγράφους.

Χαριτωμένο Casual Hairstyles για τα κορίτσια:

Το Μικρό Βουνό:

Χαριτωμένος casual Hairstyles 1

Ένα από τα πιο απλά hairstyles που μπορείτε να πάρετε είναι το μικρό κουλούρι. Φαίνεται χαριτωμένο, ελκυστικό και πολύ όμορφο. Ωστόσο, αυτό ταιριάζει μόνο σε εκείνους που έχουν μακριές και χοντρές τρίχες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας καλά και να τα συνδέετε σε ένα μικρό κουλούρι στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Jazz αυτό με μερικά απλά μακιγιάζ και φανταχτερά αξεσουάρ.

Το κοπές Straight Side Fringe Cut:

9 χαριτωμένα casual hairstyles για κορίτσια Στυλ στη ζωή

Πηγαίνοντας για δείπνο απόψε και δεν ξέρω ποιο χτένισμα να χρησιμοποιήσω; Λοιπόν, σας προσφέρουμε μια περιστασιακή πλάγια περικοπή που θα σας κάνει να φαίνεστε κομψό και λαμπερό. Για αυτό, πρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας και να τοποθετήσετε το κομψό περιθώριο σας στην αριστερή πλευρά. Χρησιμοποιήστε ένα λαμπερό κραγιόν για να επισημάνετε τα χείλη σας.

Το κυματιστό: Χαριτωμένος casual Hairstyles 3

Θα χρειαστείτε τόσο το ίσιο όσο και το μπούκλα σας για αυτό το χτένισμα. Θα δοκιμάσουμε έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό τώρα. Απλά χτενίστε τα μαλλιά σας και ισιώστε πρώτα. Στη συνέχεια, πάρτε τα πρώτα κομμάτια των μαλλιών σας και καρφώστε το. Σιγουρευτείτε ότι δεν το ξεπερνάτε από τότε που εστιάζουμε σε μια κυματιστή εμφάνιση εδώ. Θα αγαπήσετε πώς θα αποδειχθούν τα μαλλιά σας αργότερα.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη Hairstyles διακοπές

Η οσφυϊκή οσφυαλγία:

9 χαριτωμένα casual hairstyles για κορίτσια Στυλ στη ζωή

Για αυτό το χτένισμα, πρέπει να πρέπει να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας και να κάνετε πρώτα μια αλογοουρά. Στη συνέχεια, πάρτε το περιθώριο σας, το ισιώσετε και το τοποθετήστε στη δεξιά πλευρά των μαλλιών σας. Τώρα πάρτε ένα ελκυστικό κλιπ, πιθανώς κάτι που μοιάζει με ένα λουλούδι και τοποθετήστε την στην αριστερή πλευρά. Σίγουρα θα μοιάζετε με κούκλα.

Τα αξιολάτρευτα μπουμπούκια:

9 χαριτωμένα casual hairstyles για κορίτσια Στυλ στη ζωή

Για μια πιο νεανική εμφάνιση, δοκιμάστε μερικές ρουφηξίες. Απλώς βουρτσίστε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια τραβήξτε το περιθώριο προς τα πίσω και στρίψτε τα άκρα. Τώρα τοποθετήστε το άκρο στο κεφάλι σας και σπρώξτε το προς τα πάνω, ώστε να κάνει μια ρουφηξιά. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα κλιπ για να το προσαρτήσετε.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες Hairstyles για τις γυναίκες

Το Κομμωτήριο:

9 χαριτωμένα casual hairstyles για κορίτσια Στυλ στη ζωή

Αυτό το χτένισμα είναι εύκολο, επειδή πρώτα απ 'όλα δεν θα χρειαστείτε κλιπ και δεύτερον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση της σε θέση. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα μπούκλα και απαλά κάψτε πολλά τμήματα των μαλλιών. Κάντε το με έξυπνο τρόπο, ώστε να φαίνεται κυματιστό και όχι σγουρό. Μετά από αυτό, απλά παίζετε με τα μαλλιά σας για να φανεί γεμάτο.

Κινέζικα Fringe Hairstyle:

Χαριτωμένος casual Hairstyles 7

Εάν έχετε μια κινεζική περιθώρια και εξακολουθείτε να ψάχνετε για ένα κομψό χτένισμα, αυτό θα σας ταιριάζει 100 τοις εκατό. Απλά ισιώστε και χτενίστε καλά τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε έναν ωραίο ορό για να του δώσετε τη λαμπερή και γυαλιστερή υφή.

Το Bob Cut: Χαριτωμένος casual Hairstyles 8

Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα απλό χτένισμα κομμένο bob εάν έχετε κοντά μαλλιά. Ευθυγραμμίστε τα μαλλιά σας και κόψτε τα άκρα έτσι ώστε να φαίνεται όμορφα. Αυτό είναι πολύ κομψό και αρκετά μια τάση μεταξύ των διασημοτήτων αυτές τις μέρες. Κατασκευάστε βαριά γύρω από τα μάτια για να αυξήσετε την ελκυστικότητά του.

Δείτε περισσότερα: Χαριτωμένα Hairstyles Beach

Το Σύντομο και Curly Hairstyle: Χαριτωμένος casual Hairstyles 9

Ένα ελκυστικό χτένισμα για ένα πάρτι μπορεί να είναι το κοντό και το σγουρό. Είναι εύκολο να γίνει και είναι σίγουρα ένα αναισθητοποίησης. Απλά βγάλτε τα μαλλιά σας και τζαζ με μια καλή τρίχα. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει πολλά συγχαρητήρια.

Εικόνες Πηγή: shutterstock

Leave A Comment

− 2 = 3