9 όμορφα κοστούμια Bollywood Salwar κοστούμια για τα κορίτσια | Στυλ στη ζωή

Οι κυβερνήτες, συμπεριλαμβανομένων των Μαυρωνίων (322-185 π.Χ.), Κουσουνές (1-3 μ.Χ.), Γκούπτας (4-6 μ.Χ.), ο Βασιλιάς Χάρσα (7ΑΔ) φορούσαν σάλβαρους. Ακόμα και οι Mughals (1526-1748AD) τους διάπλασαν. Οι γυναίκες από το Punjab, Haryana και Himachal Pradesh φορούσαν κούρτα, salwar / churidar και dupattas. Τα αστέρια του Bollywood τα φορούν επίσης στη σύγχρονη εποχή.

Τελευταίες και λαμπερό Bollywood Salwar Kameez Σχέδια για τις γυναίκες στην Ινδία.

Αφήστε να εξετάσουμε τα 9 κορυφαία σχέδια κοστουμιών Bollywood Salwar.

1. Μπεζ κοστούμι Bollywood Salwar:

bollywood salwar suit

Το χρώμα της κοστούμις είναι μπεζ. Το Salwar και η κούρτα είναι φτιαγμένα από ακατέργαστο μετάξι. Το Kurta έχει λαιμό σχήμα U και παραδοσιακό σχεδιασμό. Το σακάκι και το περιλαίμιο είναι ανοιχτό. Το Dupatta είναι συμπαγές και μαύρο. Η εργασία κέντημα είναι παρούσα στην κούρτα και το κούτσουρο.

2. Ροζ Άναρκάλι Μπόλιγουντ Σάλβαρ Καμέζ:

Ροζ Anarkali Suit

Από τότε που οι χορευτές του Lahore φορούσαν το Anarkali, το στυλ έγινε δημοφιλές. Το Kurta με ντεκολτέ σε σχήμα U έχει Tricolors δηλαδή ροζ, σκούρο ροζ και καστανό για συνονθύλευμα. Χρησιμοποιείται στα κάτω όρια, στους ώμους και μεταξύ των αγκώνων στο αντιβράχιο των πλήρων μανικιών. Το Kurta είναι ασημένιο με ασημένιο δίχτυ, ορείχαλκο, ασημικά, κεντήματα κλωστής, δαντέλα. Το κατώτατο σημείο ταιριάζει με το Rani ροζ διπάτα.

3. Κίτρινο-Κόκκινο κοστούμι Bollywood:

Κίτρινο-κόκκινο Suit

Το Anarkali, πλήρους μήκους, κίτρινο κούρτα έχει βύθισμα λαιμόκομμα που συνορεύει με ροζ πανί. Στην κορυφή από την περιοχή του λαιμού έως την κοιλιά, υπάρχει περίτεχνα κεντήματα σε ασημένιο ζαρί και ροζ νήμα. Τέλος της ασημένιας διακόσμησης υπάρχει ένα μακρύ ροζ ύφασμα που φθάνει στο κάτω άκρο. Στο κάτω άκρο υπάρχει ένα κυματιστό περίγραμμα κόκκινου πανιού. Το Salwar ταιριάζει με τα κόκκινα σύνορα στην άκρη της κούρτας. Το dupatta είναι ροζ χρώματος και ταιριάζει με το ροζ υλικό από την κοιλιά μέχρι την άκρη.

4. Κοστούμι πορτοκαλί και ροζ Bollywood Salwar:

Ωχρα and Pink

Η πλήρης κούρτα φτάνει στους αστραγάλους και έχει θαμπό μανίκια. Ξεκινώντας από το λαιμόκοψη στο στήθος, το κάτω άκρο και τα κάτω μανίκια υπάρχει κεντήματα. Χρώματα που χρησιμοποιούνται καφέ, λευκό και κίτρινο. Το κέντημα είναι ευρύτερο κοντά στη βάση και στηρίζεται προς τα πάνω στην κάτω άκρη. Εδώ, υπάρχουν εναλλασσόμενα χρυσά και ροζ σύνορα. Τα ίδια σύνορα υπάρχουν στα μανίκια. Η Salwar είναι ροζ. Το Dupatta είναι ροζ με κίτρινο περίγραμμα.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια εθνικού Salwar Kameez

5. Κοστούμι κοστούμι:

Ελαφάκι Coloured Suit design

Το Salwar, το Kurta, το Dupatta είναι όλα χρωματισμένα. Υπάρχει σκούρο ροζ χρώμα για να σπάσει η μονοτονία. Το Dupatta είναι διαφανές με ροζ, χρυσό περίγραμμα και κεντημένα σύνορα. Υπάρχουν μικροσκοπικά έργα καθρέφτη που έχουν τελειώσει ένα floral σχέδιο. Επίσης, υπάρχει μια φούντα φτιαγμένη με ροζ και μοβ. Το ίδιο διαφανές υλικό κατασκευάζεται για την κούρτα με βάση το ίδιο χρώμα. Το Kurta έχει παρόμοια σχέδια και καθρέφτη.

6. Σκούρο Bollywood Salwar Suit:

Σκιασμένη Suit

Το πλήρες μήκος της κούρτας είναι σκιασμένο, συνδυάζοντας πορτοκαλί με κόκκινο. Υψηλή λαιμόκοψη βυθίζεται στο κάτω λαιμό. Το μπεζ κέντημα κλωστών βρίσκεται στην περιοχή του λαιμού μέχρι την περιοχή της μέσης. Κοντά στο κάτω άκρο υπάρχουν τρεις σειρές του ίδιου έργου κεντήματος. Το dupatta και το salwar είναι κόκκινα.

Δείτε περισσότερα: Ινδικά σχέδια κοστουμιών Salwar

7. Ροζ-λευκό Bollywood Salwar Kameez:

Ροζ-άσπρο Suit

Τρία κοστούμια όπου δεν μπορεί κανείς να δει το εσωτερικό. Μακρύς, η κούρτα είναι ροζ που φτάνει τα γόνατα στο πίσω μέρος και μπροστά φτάνει στα γόνατα. Το μπροστινό μέρος είναι ανοικτό με ψηλό περιλαίμιο. Λευκά κεντημένα σύνορα και λευκά floral μοτίβα είναι παρόντες παντού. Ο Κούρτα φαίνεται ζεστός. Το Salwar είναι λευκό και σαν παντελόνι.

8. Κόκκινο-Μαύρο κοστούμι:

Κόκκινο μαύρο Suit8

Η κόκκινη κούτσα έχει υψηλό λαιμόκοψη.Πάνω από το στήθος, υπάρχουν κόκκινα αυτο-σχεδιασμό από αριστερά προς τα δεξιά λωρίδες. Πλήρης μανίκια έχουν κόκκινο αυτο-σχεδιασμένο V που αντιμετωπίζουν τους ώμους και από τους αγκώνες, υπάρχουν εκτυπωμένα λουλούδια. Η μέση της Κούρτας είναι απλή, διακεκομμένη με κόκκινο κέντημα. Ο Κούρτα φτάνει στα γόνατα. Στην άκρη υπάρχει ένα ευρύ χρυσό αυτο-σχεδιασμένο περίγραμμα.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός κοστουμιών Punjabi Salwar

9. Μαύρο-χρυσό κοστούμι:

Μαύρος χρυσός Suit9

Η πλήρης κούρτα φτάνει κοντά στους αστραγάλους με μια χρυσή ζώνη γύρω από τη μέση. Ο υψηλός λαιμός με κολάρο έχει χρυσή εργασία. Αυτή η χρυσή εργασία βρίσκεται στην περιοχή του στήθους και κάτω από τη μέση. Το μέγεθος του σχεδίου ποικίλει σε κολάρο, στήθος και κάτω από τη μέση. Υπάρχει ένα χρυσό περίγραμμα στο κάτω άκρο. Τα πλήρη διαφανή μαύρα μανίκια έχουν μαύρα περιγράμματα. Το Salwar είναι μαύρο. Το Dupatta είναι μαύρο με χρυσά σύνορα.

Καταλήγουμε ότι τα κοστούμια Bollywood salwar είναι επιμελημένα κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν στη γεύση των αστεριών. Μπορούν να φορούν την εμφάνισή τους και να εκτοπίσουν ενώ παρακολουθούν τελετές. Αυτά θα μπορούσαν να είναι να συλλέγουν τα βραβεία τους, να παρακολουθούν γάμους και πολλά άλλα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =