Κορυφαίοι 9 Bob Hairstyles για τα ωραία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Κρατώντας μια κούρεμα bob εάν έχετε τα ωραία μαλλιά είναι μια από τις πιο έξυπνες επιλογές, δεδομένου ότι είναι χαμηλή στη συντήρηση και υψηλό σε στυλ. Μπορείτε να συνεχίσετε να αλλάζετε το στυλ του bob cut έτσι ώστε να μην το βαρεθείτε. Αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας είναι επίσης μια εναλλακτική λύση αν θέλετε να κολλήσετε σε αυτό το χτένισμα αλλά φαίνεται τελείως διαφορετική. Μερικά εξαιρετικά στυλ για τα ωραία μαλλιά αναφέρονται εδώ.

1. A-Line Bob:

βαρίδι hairstyles for fine hair

Αυτό το στυλ μαλλιών θα προσφέρουν όγκο στις τρίχες σας είτε κόβετε με διαβαθμισμένο ή στοιβαγμένο τρόπο. Θα υπάρχουν σύντομα μαλλιά στην πλάτη και μακριά μαλλιά μπροστά σας κάνει να φαίνεστε όμορφα. Αυτό το hairstyle μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε έχει μεσαία έως λεπτά μαλλιά και θα το βράσει.

2. Ο Σγουρός Μπομπ:

βαρίδι hair fine 2

Αν ψάχνετε για μια αλλαγή από την κανονική μπομπ κομμάτι σας μπορείτε εύκολα να δώσει ένα σγουρό αποτέλεσμα με τη χρήση ενός σφυρηλάτηση σιδήρου. Θυμηθείτε ότι αυτό θα ταιριάζει μόνο στις γυναίκες με ωραία τρίχα επειδή άλλα μαλλιά σας θα σβήσει. Αυτό το χτένισμα είναι το πιο κατάλληλο για γυναίκες σε σχήμα ωοειδούς και σε σχήμα καρδιάς.

3. Οι σπείρες μεγάλες μπούκλες:

βαρίδι hair fine 3

Οι μακριές μπούκλες μπορούν να σας δώσουν πολλή πληρότητα στα μαλλιά, εάν κοπούν σε στυλ bob και έτσι είναι τέλεια για τα λεπτά μαλλιά. Όλα τα είδη της υφής των μαλλιών μπορούν να υποστηρίξουν τα σπειροειδή μαλλιά και ταιριάζουν καλύτερα σε οβάλ σχήματος προσώπου χωρίς καμία αμφιβολία. Είτε έχετε μαύρα μαλλιά είτε ξανθιά μπορείτε να πάτε για αυτό το ύφος και να φαίνονται πανέμορφα.

4. Το κυματιστό βαρίδι:

βαρίδι hair fine 4

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κομψά μαλλιά πρέπει να είναι υφή για να προσφέρουν μια καλή μορφή και όγκο. Αυτός είναι ένας από τους συνήθεις τρόπους να φορέσετε μια κούρεμα bob από γυναίκες που έχουν λεπτές κάλτσες. Το styling είναι εύκολο και ένας καλός κομμωτής μπορεί να το κάνει. Εάν έχετε ένα μακρύ πρόσωπο τότε δεν χρειάζεται να σκεφτείτε δύο φορές για αυτό το ύφος.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles με γωνιά Bob

5. Το στρώμα Bob:

βαρίδι hair fine 5

Όπως και οι μπούκλες και τα κύματα, η αποκοπή των κοριτσιών σας με στυλ στα στρώματα δίνει επίσης μια ογκώδη εμφάνιση που θα κάνει πολλές διαφορές στο βλέμμα σας. Μπορείτε να κρατήσετε μερικά μακριές κρόσσες στο μέτωπο για να κάνετε το πρόσωπό σας πιο αδύνατο. Όλες οι γυναίκες τύπου προσώπου μπορούν να φορέσουν αυτό το κούρεμα υπό την προϋπόθεση ότι το διατηρείτε καλά σε τακτική βάση.

Δείτε περισσότερα: Κομπόν Bob για τα παχιά μαλλιά

6. Έξτρα γωνιακό βαρίδι:

βαρίδι hair fine 6

Οι επιπλέον μικρές κρόσσες και η γωνιακή κοπή μαλλιών είναι μια από τις πιο πρόσφατες τάσεις χτενίσματος κατάλληλες για νεαρά κορίτσια. Θα αγαπούσατε τα μαλλιά σας, ειδικά αν έχετε καλές ποιότητες, γιατί αυτό το ύφος αυξάνει την πυκνότητα. Οι άψογες άκρες θα τραβήξουν όλη την προσοχή και θα σας κάνουν να φανείτε καλό.

7. Περικοπή Edge Bob Κούρεμα:

βαρίδι hair fine 7

Αυτό το χτένισμα είναι αρκετά αριστοκρατικό, λόγω της λεπτής επίστρωσης των μπροστινών μαλλιών μαζί με την περικοπή περικοπή πίσω. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές φωτεινές ενδείξεις για να προσθέσετε την ομορφιά του κούρεμα σας. Αυτό το ύφος είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για γυναίκες με ωραία μαλλιά που έχουν στρογγυλά πρόσωπα και προτιμούν να φαίνονται έξυπνα.

Δείτε περισσότερα: Bob Hairstyles για κυματιστά μαλλιά

8. Textured Bob:

βαρίδι hair fine 8

Πολύ λεπτές τρίχες δεν φαίνονται καλά αν δεν έχουν υφή σωστά σύμφωνα με το πρόσωπο. Μια καλή κούρεμα bob είναι αυτή που είναι κομμένη αμβλύ αλλά στυλ με τρόπο που προσφέρει μια ασυμμετρική άκρη και όγκο. Τα ρέστα μαλλιά θα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και να κάνετε το κέντρο της έλξης σε οποιοδήποτε πάρτι.

9. Face Framing Bob:

βαρίδι hair fine 9

Ένα άλλο κατάλληλο χτένισμα για τις γυναίκες με λεπτές τρίχες είναι οι κρέμες που πλαισιώνουν γύρω από το πρόσωπο. Αυτό φαίνεται καλύτερα όταν έχετε μαύρα μαλλιά τζετ που είναι λεπτό και μαλακό. Ο κομμωτής πρέπει να κόψει προσεκτικά την άκρη και να παράγει τέλειες γραμμές περιγράμματος.

Έτσι, τώρα έχετε μια ιδέα για το πώς να στυλ σας χωρίς κρέμονται για τα καλά μαλλιά που έχετε. Δοκιμάστε κάποιο από αυτά τα στυλ και σίγουρα θα απολαύσετε τον τρόπο εμφάνισης.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

47 − 40 =