Κορυφαίοι 9 κορίτσια γωνιών Bob | Στυλ στη ζωή

Μεταξύ των κομψών κομμωτηρίων κομψή haircut bob έχει κάνει μια επιστροφή μεταξύ των μοντέρνων ανθρώπων. Είναι εύκολο να διατηρηθεί και μπορεί να περιστραφεί με ενδιαφέροντα τρόπους για να σας δώσει μια νέα εμφάνιση κάθε φορά. Το καλύτερο μέρος αυτού του hairstyle είναι ότι φαίνεται καλό με όλα τα είδη ρούχων. Μερικές από τις παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε γράφονται παρακάτω.

1. Long Angled Bob:

υπο γωνία bob

Αν είστε κάποιος που σας αρέσει να κρατάτε μακριά τα μαλλιά σας, τότε δοκιμάστε αυτό το χτένισμα. Θα σας κάνει να φαίνεστε κομψό και κομψό. Τα μαλλιά εδώ παραμένουν μακρά και οι άκρες γωνιώνονται σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου. Γενικά, κρατώντας τα μπροστινά μαλλιά, περισσότερο από τα πίσω.

2. Combed πίσω γωνιακό Bob:

Combed Back Angled Bob

Αυτό θα ταιριάζει ειδικά σε νεαρά κορίτσια που έχουν καλό όγκο μαλλιών. Κάποιος μπορεί να χτενίσει τα μπροστινά μαλλιά προς τα πίσω και να τα πετάξει με καρφίτσες bobby για να δώσει μια τακτοποιημένη ματιά για τη μόδα κολέγιο. Είναι ένα αξιολάτρευτο χτένισμα για το απόγευμα. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να κοιτάξετε ψηλότερα και να έχετε ένα μικρό πρόσωπο.

3. Ο γυρισμένος γυμνός Bob:

ο Flipped out Angled Bob

Αυτό είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε και προσθέτει μια ενδιαφέρουσα συστροφή στην καθημερινή κούρεμα bob σας. Απλά χρειάζεστε ένα επίπεδο σίδερο για να ισιώσετε τα μαλλιά προς τα έξω μετά από ένα καλό σαμπουάν. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση μπορείτε να έχετε για σίγουρα πλευρά μέρος σκάλες σας εάν έχετε ένα μακρύ πρόσωπο.

4. Το Loose Curled:

ο Loose Curled

Μια από τις πιο κομψές και όμορφες αλλαγές στο κανονικό κόψιμο bob είναι η κατσαρώνοντας τα μαλλιά σας χαλαρά. Για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον μπορείτε απλά να τον επισημάνετε στο χρώμα που σας ταιριάζει. Αυτό το στυλ θα προσθέσει πολύ όγκο στα μαλλιά σας και είναι μια καλή επιλογή για κορίτσια με λεπτά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Hairstyles Bob για τα παχιά μαλλιά

5. Το μέλι με κουλούρια:

ο half curled Honey

Εάν είστε περισσότερο από ένα μείγμα και το πρόσωπο ταιριάζει μπορείτε να επιλέξετε για το μισό στρογγυλεμένο και το μισό ισιωμένο γωνιακό κόψιμο bob. Θα σας κάνει να φαίνεστε μοναδικοί και διαφορετικοί και θα ταιριάζετε σε όλους όσους το μεταφέρουν με σιγουριά. Λειτουργεί καλά με κάθε τύπο τρίχας και κάποιος πρέπει να απολαμβάνει τη φανταστική εμφάνιση.

6. Το Layered Locks Γωνιακό Bob:

ο layered locks Angled Bob

Αν έχετε ασύμμετρο μήκος μαλλιών τότε μπορείτε να το στυλίστε με στρωμένα άκρα για να δώσετε ένα κομμάτι αναπήδησης στα μαλλιά σας. Μεσήλικες γυναίκες με ωραία μαλλιά και μακρύ πρόσωπο δείχνουν το καλύτερο σε αυτό το ύφος. Μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο εξάρτημα για τα μαλλιά και επεκτάσεις τρίχας. Θα χρειαστείτε να στεγνώσετε μικρά τμήματα χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα.

7. Δεσμώτης:

Δεμένα back Angled Bob

Το κομμένο κομμένο μπονσέ Μπομπ μπορεί επίσης να δεθεί πίσω για να δώσει μια νέα εμφάνιση που θα εκπλήξει τον φίλο σας. Απλά πρέπει να εξομαλύνετε τα μαλλιά σας στεγνά και πίσω χτένα για να κάνετε ένα τραχύ κουλούρι με τη βοήθεια των καρφίτσες bobby. Μπορείτε να αφήσετε μερικές ανοιχτές κλειδαριές για να φανεί λίγο πιο σέξι. Αυτό το στυλ μπορεί να ταιριάζει σε κάθε είδους δομή προσώπου.

Δείτε περισσότερα: Shaggy Bob Hairstyles 2016

8. Το Demure Angled Bob:

ο Demure Angled Bob

Αυτό είναι ένα κλασικό στυλ του γωνιακού Bob κομμένο με ένα μικρό μοντέρνο άγγιγμα σε αυτό. Τα άκρα των μαλλιών εξομαλύνεται για να τα τοποθετήσετε σωστά στις σωστές κατευθύνσεις χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα σε 70% αποξηραμένα μαλλιά. Οι άνθρωποι με φριχτά μαλλιά πρέπει να αποφεύγουν αυτό το ύφος και να θυμούνται να εφαρμόζουν κάποιο ορό για να το τελειώσουν.

9. Κομψό γωνιακό στυλ Bob:

Λείος Angled Bob style

Σε μια κακή ημέρα για τα μαλλιά, μπορείτε απλά να επισκευάσετε την κομμωτική σας, χαλαρώνοντας τα μαλλιά σας ευθεία με ένα επίπεδο σίδερο. Οι άκρες των μαλλιών σας πρέπει να είναι γωνιακά σωστά έτσι ώστε να σας παρέχει μια δραματική εμφάνιση. Οι στρογγυλές γυναίκες μπορούν να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά τους με αυτό το ύφος.

Έτσι, μην περιμένετε να δοκιμάσετε από τόσες πολλές διαφορετικές χτενίσματα χτένισμα bob και να φανείτε εκλεπτυσμένο κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι σας με λίγα απλά βήματα.

Δείτε περισσότερα: Blonde Bob Hairstyles

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 2 =