9 Τελευταίες μικρές κουρέματα Bob για το 2018 | Στυλ Στη ζωή

Bob Hairstyles είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αριστοκρατικό hairstyles που έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών. Αυτό το hairstyle έχει δημιουργήσει μια θέση για τον εαυτό του στον κόσμο της μόδας και είναι μια από τις αναδυόμενες τάσεις. Σε σύγκριση με τα μακριά μαλλιά το κοντό χτένισμα bob είναι εύκολο να διατηρηθεί και δίνει μια έξυπνη και νεανική εμφάνιση σε οποιοδήποτε πρόσωπο.

Μικρός Bob Hairstyles

Σύντομη κούρεμα Bob 2017:

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτού του hairstyle, μερικές από αυτές αναφέρονται παρακάτω.

1. Κομψή και ομαλή Σύντομη Bob Hairstyle:

Μικρός bob hairstyles 1

Αυτό το κομψό χτένισμα μπορεί εύκολα να γίνει με τη βοήθεια της βούρτσας κουταλιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξήρανση των μαλλιών. Το hairstyle περιλαμβάνει μακριές κτυπήματα που πέφτουν όμορφα στο μέτωπο και το μάτι δημιουργώντας έτσι ένα μυστήριο στοιχείο. Οι τελικές πινελιές μπορούν να δοθούν χρησιμοποιώντας το επίπεδο σίδερο για να ισιώσουν τα μαλλιά δίνοντας έτσι μια κομψή και τραγανή εμφάνιση.

2. Σύντομη στρώση Bob Hairstyle:

μικρός bob hairstyles

Αυτό το δροσερό χτένισμα επιτρέπει στο μήκος της τρίχας να αγγίξει το πηγούνι, ενώ λίγα σκέλη μπορούν να διασκεδάσουν γύρω από το πρόσωπο. Bangs που έχουν βαθιά κατανεμήθηκε μπορεί να διατηρηθεί σε όλο το μέτωπο .Η στρώματα που δίνονται σε αυτό bob χτένισμα θα πρέπει να αναμιχθούν εύκολα, ούτως ώστε να δώσει μια πολύ ελαφριά ένα ευάερο αίσθηση στο χτένισμα. Η προσθήκη χρωμάτων και ανιχνευτών στις τρίχες τονίζει το χτένισμα.

Δείτε περισσότερα: Κούρεμα Bob για τα κορίτσια

3. Το Vampress Style Bob:

9 Τελευταίες μικρές κουρέματα Bob για το 2018 | Στυλ Στη ζωή

Ένα άλλο κλασικό χτένισμα bob είναι το hairstyle vampress που δημιουργείται δίνοντας ένα κεντρικό κομμάτι. Αυτό το ύφος περιλαμβάνει ακόμη και το μήκος των μαλλιών γύρω από αυτό, αν και αυτό το μήκος είναι λίγο περισσότερο από ένα κανονικό μήκος bob. Αυτή η περικοπή μαλλιών είναι ιδανική για ένα στρογγυλό πρόσωπο ή ένα τετράγωνο. Ταιριάζει σε μέτρια παχιά τρίχα και μπορεί εύκολα να σχεδιαστεί με διάφορους τρόπους.

4. Κούρεμα πάγου Platinum Bob:

μικρός bob haircuts

Όπως το όνομα δείχνει αυτό το χτένισμα φαίνεται εκπληκτικό σε ξανθά μαλλιά. Αυτό το χτένισμα ενσωματώνει μικρότερες τρίχες στην πλάτη και μακρύτερα μαλλιά που διασχίζουν το επίπεδο του σαγονιού μέχρι μια ίντσα. Φαίνεται ιδανικό για ίσια μαλλιά και δεν λειτουργεί πολύ για τα σγουρά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Δημοφιλή Hairstyles για κορίτσια

5. Creamy Cut Layered Bob Hairstyle με μαστίγια:

μικρός bob

Καλά κατάλληλη για στρογγυλά και τετράγωνα περιγράμματα, αυτό το στυλ μαλλιών επεκτείνεται κάτω από το επίπεδο του σαγονιού και πέφτει ακριβώς πάνω από το επίπεδο των ώμων. Αυτή η επιμήκης χτένισμα bob περιλαμβάνει μακρά κτυπήματα που υπογραμμίζουν την καμπύλη του προσώπου.

Δείτε περισσότερα: Bob Κούρεμα Για Παιδιά

6. Μπράουν Bob Hairstyle:

9 Τελευταίες μικρές κουρέματα Bob για το 2018 | Στυλ Στη ζωή

Αυτή η παραλλαγή του στυλ μαλλιών bob περιλαμβάνει αμβλύ κτυπήματα και γραμμικό σχήμα στα μαλλιά. Αυτό το χτένισμα είναι έμπειροι για εκείνους που επιθυμούν να υποτιμά την denseness του στυλ τους hair.To η τρίχα κατάλληλα το ένα απαιτεί να φέρει τα κτυπήματα προς τα εμπρός και με τη βοήθεια των στρογγυλή βούρτσα τα μαλλιά μπορεί εύστοχα να τυλίγονται προς τα μέσα. Χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο σίδερο μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση των μαλλιών και την προσθήκη πολλών στυλ.

7. Bob Hairstyle με μια σύντομη και κυματιστή παραλλαγή:

9 Τελευταίες μικρές κουρέματα Bob για το 2018 | Στυλ Στη ζωή

Αυτό το χτένισμα περιλαμβάνει σύντομη αμβλύ κόψιμο με πολλή ψιλές στρώματα κάτω από μια πρόσοψη για να προσθέσετε πολλά απαλότητα στο χτένισμα. Αυτό είναι ιδανικό για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν βαρεθεί κτυπήματα καθώς υπάρχει πεδίο εφαρμογής της τονίζοντας την κυματιστή υφή της τρίχας. Το off-center διαχωρισμός προσθέτει στον παράγοντα oomph αυτού του στυλ.

8. Σοκολάτα Delight Hairstyle:

Μικρός Bob hairstyles 8

Αυτός ο τύπος χτενίσματος εμπεριέχει πολλά στρώματα τόσο στο πίσω μέρος όσο και κατά μήκος της σιαγόνας. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του στυλ είναι ότι τα στρώματα είναι καλά αναμειγμένα. Τα μαστίγια είναι ιδανικά σπασμένα και δίνουν μια απαλή ματιά σε αυτό το χτένισμα.

Δείτε περισσότερα: Edgy Bob Hairstyles

9. Κόκκινο Raven Bob Hairstyle:

Μικρός Bob hairstyles 9

Αυτό το κομψό hairstyle αποτελείται από μαλακά bobs χωρίς κανένα κτύπημα. Το κόκκινο χρώμα δίνει δικαιοσύνη σε αυτό το χτένισμα προσθέτοντας πολλή λάμψη. Για το σχήμα αχλαδιού ή με σχήμα καρδιάς, κάποιος παίρνει την ελευθερία να προσθέσει πλευρικά κτυπήματα εξισορροπώντας έτσι ολόκληρο το βλέμμα.

Leave A Comment

+ 58 = 66