9 Best Bras Maternity και Συμβουλές Φοράς Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

9 Best Bras Maternity και Συμβουλές Φοράς Στυλ στη ζωή

Ψάχνετε για μπότες μητρότητας; Ένα σουτιέν μητρότητας είναι μια περιποιημένη περιγραφή μιας κανονικής σουτιέν - ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίξει ικανοποιητικά το αναπτυσσόμενο στήθος σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μόλις επιλέξετε μια σουτιέν μητρότητας, οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ. Ωστόσο, μην πιστεύετε ότι ακριβώς όπως είστε έγκυος, πρέπει να πετάξετε το βιβλίο στυλ έξω από το παράθυρο. Οι ευρύτεροι ιμάντες, η ελαστική επένδυση από βαμβάκι, καθώς και τα πρόσθετα άγκιστρα και τα μάτια της μπάντας είναι σήμερα μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε κλασικά σε ένα στηθόδεσμο μητρότητας. Τα σουτιέν της μητέρας τυπικά δεν περιλαμβάνουν κύπελλα κάτω από το στόμα.

Best Bras Maternity:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα σουτιέν μωρών με εικόνες όπως μας ακολουθούν.

1. Melinda G Εύκολη Fit Fab καμπύλη T-Shirt Μαλακό Κύπελλο Νοσηλευτική Υποδήματα Maternity:

Μητρότητα Bra 1

Έχει ένα μαλακό σουτιέν φλιτζάνι με όλη τη λαβή ενός κορμού που δεν έχει το σύρμα. Η πρόσθετη ευρεία ζώνη του Easy Fit Fab μαζί με το πίσω άγκιστρο συν τα μάτια προσφέρει υποστήριξη ακόμα και για τα καλά προικισμένα μαμά. Το κατάλληλο κλιπ για τα χέρια με το ένα χέρι το καθιστά απλό στη χρήση και προσφέρει γρήγορη νοσηλευτική πρόσβαση.

2. Bella Materna Όποτε Bralette Υποδήματα Maternity:

Μητρότητα Bra 2

Δεν υπάρχουν θλιβερά κλιπ στους ιμάντες για να ασχοληθείτε απλά να τραβήξετε πλάγια το κύπελλο Anytime Bralettes από το ένα χέρι για να νοσηλευτείτε - οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό το ασύρματο σουτιέν έχει επιπλέον ρυθμίσεις στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να το ντύσετε από τη μητρότητα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας. Ορισμένες γυναίκες λένε ότι είναι επίσης τέλειο σουτιέν για να κοιμάται.

3. Γαλάζια θηλάζουσα γαμήλια γαμήλια γαμήλια υποδήματα:

Μητρότητα Bra 3

Ένα σουτιέν που νοιάζεται με ευχαρίστηση και όμορφη; Το φωτεινό σουτιέν περιλαμβάνει δαντέλα δαντελωτής δαντέλας και λεπτή λεπτομέρεια σαγριάρου, ωστόσο δεν θυσιάζει για την άνεση. Αυτό το σουτιέν προσφέρει υπέροχη υποστήριξη χωρίς κενό και χρησιμοποιεί έξι σειρές αγκίστρου συν τα μάτια για επιπλέον υποστήριξη.

4. Morph Maternity Τραβήξτε Νοσηλευτική Σουτιέν:

Μητρότητα Bra 4

Περνάει πάνω από το λαιμό για εύκολη νοσηλεία, εύκαμπτες λουρίδες χαλαρώνουν στους ώμους και δεν αφήνουν σημάδια στο δέρμα σας, Αναπνέει, απλό στη φθορά διατηρεί επιπλέον. Αυτό είναι το καλύτερο σουτιέν για έγκυες γυναίκες που επιθυμούν μαλακό σουτιέν υποστήριξης που εκτείνεται χωρίς να προκαλεί πόνο.

5. Belabumbum Μπαμπού ύπνου μητρότητας ύπνου:

Μητρότητα Bra 5

Ίσως να μην κοιμάστε πολύ, ωστόσο, όταν αποκτάτε κάποιο κλείδωμα-μάτι, το σουτιέν για ύπνο μπαμπού είναι πολύ μαλακό και ο άνετος σχεδιασμός με το racer-back καθιστά το τελευταίο σουτιέν θηλάζοντας στο κρεβάτι. Παρέχοντας υποστήριξη φωτός και απλή είσοδο για την περιποίηση, αυτό το σουτιέν προφανώς απομακρύνεται από την υγρασία.

6. Σουτιέν μητρότητας μητρότητας της Tanzky Women:

Μητρότητα Bra 6

Το γυναικείο σουτιέν νοσηλείας της Tanzky Women είναι ένα σουτιέν για το μπροστινό σουτιέν που είναι 100% βαμβάκι συν σε δύο χαριτωμένα και φωτεινά σχέδια. Είναι η χαμηλού κόστους σουτιέν, εκτός από το ότι παρέχει επίσης λιγότερη υποστήριξη από οποιονδήποτε άλλον από τη λίστα, χωρίς να υπολογίζει τα σουτιέν για ύπνο, αυτό δεν είναι μεγάλη επιλογή για την πιο άφθονη θηλάζουσα μητέρα. Τα εύκαμπτα κύπελλα από ύφασμα ανοίγουν στο πλάι για εύκολη νοσηλεία, καθώς και οι σουτιέν γενικά ελαφριές δημιουργούν αυτή την καλή επιλογή για χαλαρές ημέρες χαλάρωσης στο σπίτι.

7. Iringsia Γυναικεία Seamless Νοσηλευτική Bralette Υποδήματα Μητρότητας:

Μητρότητα Bra 7

Η γυναικεία ασημένια Bralette νοσηλευτικής γυναικών της ilovesia είναι η ιδανική αθλητική σουτιέν σε ιδανική χαμηλή τιμή. Η Bralette δεν έχει καμπύλη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά άνετο, αλλά διαθέτει επίσης λιγότερο καθορισμένα κύπελλα από άλλα σουτιέν θηλάζουν. αισθάνεται ότι είναι κατάλληλο μόνο για τις ημέρες με χαμηλότερες επιπτώσεις. Κάθε λουρί έχει ένα κλιπ το οποίο μπορεί να ανοίξει, δίνοντας στο μωρό σας απλή πρόσβαση στο χρόνο σίτισης, καθώς και η φαρδιά πλάτη Bralette μαζί με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου το κάνουν άνετο για ολοκληρωμένη φθορά.

8. Anita μητρότητα υπογούφερ νοσηλευτική υποδήματα:

Μητρότητα Bra 8

Κάπως περισσότερη κάλυψη στο κύπελλο συν ελαφρώς περισσότερη υποστήριξη επίσης. Αυτό το σουτιέν έχει υπερ-μαλακά γεμισμένα ιμάντα μεταφοράς που υποδηλώνουν τη φράση "κάτοχος ογκόλιθου". Το υλικό είναι λεπτό επίσης άνετο, συν τα κύπελλα και το συγκρότημα είναι ένα ανώτερο κατάλληλο για μένα. Το μικρό μοτίβο λουλουδιών δεν δείχνει κάτω από κανονικό ρουχισμό βάρους.

Δείτε περισσότερα: Πώς να μετρήσετε το σουτιέν

9. Σχέδια Bravado Απαραίτητα Αγκαλιάστε Νοσηλευτική Υποδήματα Μητρότητας:

Μητρότητα Bra 9

Αυτό είναι το καλύτερο νοσοκόμα νοσηλείας, ωστόσο όχι σε εξαιρετική τιμή, γνωστό για το διαγωνισμό. Αυτό το ατελείωτο σουτιέν είναι ένα μίγμα από 42% νάιλον, 44% βαμβάκι και 14% spandex, που δημιουργούν μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των ανακουφισμάτων, της ικανότητας αναπνοής και της ευελιξίας. Τα απαραίτητα σουτιέν Embrace έρχονται στα περισσότερα θήκη, επιπλέον, περίπου το μέγεθος του κυπέλλου, έτσι ώστε οι περισσότερες θηλάζουσες μητέρες να βρουν την ιδανική εφαρμογή τους.

Δείτε περισσότερα: Jockey Bras Ινδία

Συμβουλές για τη μητέρα:

 • Αποφασίστε για το μέγεθος της μπάντας σας (δηλαδή 36, 38, κ.λπ.). Για να το κάνετε αυτό, αξιολογήστε τον εαυτό σας φέρνοντας την μετρητική ταινία γύρω από την πλάτη σας, κάτω από τις μασχάλες σας και πάνω από το στήθος σας.
 • Μάθετε το μέγεθος του κυπέλλου σας. Πάρτε από την περιφέρεια μεγέθους ζώνης σας από την περιφέρεια του μέσου στήθους για να ανακαλύψετε το μέγεθος του κυπέλλου.
 • Εμφανίζονται ευρείες λουρίδες, πλευρές και ζώνη κάτω από την προέκταση και ένα βαθύ κέντρο στο μπροστινό μέρος. Οι σταθεροί ελαστικοί ιμάντες απαλλάσσονται από την αναπήδηση και σας προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη.
 •  Μια μικρότερη από τέσσερις θέσεις γάντζου θα επιτρέψει στο σουτιέν σου να μεγαλώνει από εσένα.
 •  Είναι καλύτερο να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερο ύφασμα πάνω από το στήθος σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε άνετοι αν τα στήθη σας γίνουν πιο ευαίσθητα.
 • Ψάξτε για σουτιέν που είναι ως επί το πλείστον βαμβάκι. Η εγκυμοσύνη μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος. κατά συνέπεια μια βαμβακερή σουτιέν θα μειώσει τον ερεθισμό και θα αφήσει το δέρμα σας να αναπνέει.
 • Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας και το κατάλληλο σουτιέν, φορώντας δύο διαφορετικούς τύπους σουτιέν αρκετές φορές. Όπως και αυτό επιλέξτε τουλάχιστον τρία σουτιέν θηλασμού σε αυτό το πρώτο για τη φθορά και το δεύτερο για την ντουλάπα σας και το τρίτο για την πλύση.
 • Θα χρειαστείτε ένα μαλακό σουτιέν σουτιέν για τη νύχτα και για να κρατάτε τα στήθη στη θέση.
 •  Λάβετε υπόψη σας ότι δεν πρέπει να κουράζετε ένα underwire - χρειάζεστε για να υπερασπιστείτε τον ευαίσθητο ιστό του μαστού μαζί με τους αγωγούς γάλακτος.
 • Πηγαίνετε μακριά από κάποιο δωμάτιο αναπνοής. Ένα σουτιέν που είναι πολύ σφιχτό, διαφορετικά τα ρούχα που ασκούν δύναμη στα στήθη μπορούν να περιορίσουν τη ροή του γάλακτος.
 • Μόλις αγοράσετε ένα στηθόδεσμο μητρότητας, επιβεβαιώστε ότι σας ταιριάζει καλά στο πιο σφιχτό άγκιστρο, ώστε να μπορείτε να το αφήσετε έξω καθώς το λαιμό σας επεκτείνεται.
 • Σκεφτείτε σπογγώδης για ύπνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει τουλάχιστον ένα σουτιέν θηλασμού με μαλακό κύπελλο για να φορέσετε τις πρώτες λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού σας συν μία φορά που κοιμάστε, καθώς κάποιοι σύμβουλοι γαλακτοπαραγωγής θεωρούν ότι τα καλώδια μπορούν να πιέσουν επιπλέον να δώσουν σε αποστειρωμένους αγωγούς γάλακτος.

Δείτε περισσότερα: Πώς να φοράτε σουτιέν τέλεια

Ελπίζω ότι το παραπάνω εκπληκτικό άρθρο για τη στοματική μητέρα είναι χρήσιμο σε εσάς και εκείνοι φορούν εύκολα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 58 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map