9 Τελευταία Μοντέλα του Bangles Σχέδια για τα κορίτσια Στυλ στη ζωή

Τα κορίτσια ανησυχούν πολύ για την εμφάνιση και την αγάπη τους να φορούν τα κοσμήματα που βελτιώνουν την εμφάνισή τους και τους δίνουν κομψή και ζεστή εμφάνιση. Νεαρά κορίτσια εκτιμούν να φορούν κομψά κοσμήματα με χαριτωμένα βραχιόλια για να πάρουν αυτά τα κομψά βλέμματα. Τα Bangles φαίνονται πολύ μοντέρνα και είναι πολύ στην μόδα καθώς πηκτωμάτων με δυτική και ανατολική φθορά επίσης. Τα κορίτσια βρουν τα βραχιόλια έναν καλό τρόπο να εκφράσουν το στυλ και τη μόδα τους μπροστά στον κόσμο χωρίς καμία επικοινωνία.

Ελκυστικά κορίτσια Bangles κοσμήματα για ειδικές περιπτώσεις:

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 παραδοσιακά σχέδια βραχιόλι για τα κορίτσια στην Ινδία:

1. Τρελά Bangles για τα κορίτσια:

βραχιόλια for girls

Δεδομένου ότι τα νεαρά κορίτσια πάντα θέλουν κάτι μοντέρνο και δροσερό αναζητούν, αυτά τα βραχιόλια είναι η τέλεια επιλογή γι 'αυτούς. Τα βραχιόλια φαίνονται καταπληκτικά και τους δίνουν ένα κομψό και ζεστό βλέμμα όταν φοριούνται στο κολάζ ή σε οποιοδήποτε πάρτι. Αν συνεργαστεί με ζευγάρι τζιν και funky t-shirts τα βραχιόλια προσθέτουν περισσότερη γοητεία και σας δίνουν μοντέρνα εμφάνιση.

2. Λευκό και πράσινο μεταξωτό νήμα Bangles Girls:

άσπρο and Green Silk Thread Bangles for Girls

Το βραχιόλι είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό νήμα και ο φοβερός συνδυασμός χρωμάτων λευκού και πράσινου δίνει μια θαυμάσια εμφάνιση. Ανάμεσα σε μερικά βραχιόλια είναι τυλιγμένα σε laharia ή longish στυλ αυτό δίνει μια αποκλειστική ματιά στα χέρια που φοράει.

3. Τα τελευταία Bangles για τα κορίτσια:

Αργότερο Bangles for Girls

Αυτό το είδος των διαφορετικών γεωμετρικών βραχιόλια σχήμα φαίνεται πολύ δροσερό για τα νεαρά κορίτσια, καθώς ενισχύει το βλέμμα τους και persona. Αυτοί οι τύποι βραχιόλια είναι πολύ στο ύφος και πολύ δημοφιλής ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδους ρούχα, και με τη σειρά σας φαίνεται αξιοσημείωτο και μοντέρνο.

4. Χρωματιστά Ξύλινα Bangle για τα κορίτσια:

Εγχρωμος Wooden Bangle for Girls

Ένα νεαρό κορίτσι θέλει να φορέσει κάτι διαφορετικό από τους άλλους, ώστε να παίρνουν συγχαρητήρια για το στυλ και το βλέμμα τους. Τα ξύλινα βραχιόλια στέκονται τέλεια σε αυτό καθώς φαίνεται μοναδικά και η καλλιτεχνική ζωγραφική σε αυτό, φορτώνει τον κομιστή με χαρίσματα και σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστά στο πλήθος.

Δείτε περισσότερα: Πώς να φτιάξετε το κουτί της τσέπης στο σπίτι

5. Ακρυλικό Κορίτσια στυλ Bangles:

χαριτωμένος acrylic bangles for girls

Ακρυλικά βραχιόλια είναι πολύ βολικό στη χρήση και είναι ελαφρύ σε βάρος, γι 'αυτό τα κορίτσια προτιμούν αυτά τα βραχιόλια. Αυτά τα βραχιόλια είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και μοτίβο και είναι μεγάλη γραφείο, φορούν κολάζ, καθώς φαίνεται δροσερό σε συμβαλλόμενα μέρη και τα hangouts επίσης.

6. Κοσμήματα σχεδιαστών από γυαλί για κορίτσια:

σχεδιαστής glas bangles for girls

Ο σχεδιαστής έχει δώσει αυτά τα υφάσματα από γυαλί μια νέα εμφάνιση ακριβώς που κάνει να φαίνεται όμορφη. Τα βραχιόλια έχουν μικρές πέτρες γεμάτες floral μοτίβα, δίνοντάς σας παραδοσιακή και εθνική εμφάνιση όταν φορεθείτε.

Δείτε περισσότερα: Σετ Γάμος Bangles

7. Νήμα και Pearl Bangle για τα κορίτσια:

Νήμα and Pearl Bangle for Girls

Τα μαργαριτάρια είναι αγαπημένα όλων των κοριτσιών και μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε χωρίς κανένα δισταγμό. Σε αυτό το νήμα βραχιόλι μικρά λευκά μαργαριτάρια είναι κατάσπαρτος δίνοντας το βραχιόλι ένα χαριτωμένο και εντυπωσιακό βλέμμα. Τα βραχιόλια είναι η ιδανική επιλογή για κολάζ που πηγαίνει κορίτσι.

8. Κορίτσια Bangles σε Ασημί:

Ασήμι Bangles for Girls

Αυτά τα ασημένια βραχιόλια φαίνεται να είναι πολύ απλά αλλά έχουν μια αφή της κομψότητας σε αυτό. Τα ασημένια βραχιόλια φαίνονται υπέροχα τόσο με τα δυτικά όσο και με τα ανατολικά ρούχα και σας κάνουν να φανείτε υπέροχα. Τα βραχιόλια είναι ανθεκτικά, έτσι ώστε όταν αγοράζονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρόνια.

Δείτε περισσότερα: Σχεδίαση Γάμος Bangles

9. Κόμμα φορούν Μεταλλικά Bangles για τα κορίτσια:

Κόμμα wear Metal Bangles for Girls

Τα κορίτσια αγαπούν να ντύνονται διαφορετικά για τα πάρτι, έτσι ώστε να παρατηρηθούν από κάθε μάτι. Αυτό το υπέροχο μεταλλικό βραχιόλι τους βοηθά να αποκτήσουν την επιθυμητή εμφάνιση τους. Το βραχιόλι έχει οξειδωμένα βραχιόλια και προς το τέλος οι πέτρες με καρφίτσες που προσδίδουν ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα και βοηθούν να επιστήσουν την προσοχή των άλλων.

Τα κορίτσια φορούν αυτά τα βραχιόλια, τα οποία είναι εύκολο να φορεθούν και να τα χειριστούν, και τους δίνουν μια ολόκληρη νέα εμφάνιση και ακόμα πιο ελκυστική. Τώρα μέρες παίρνετε βραχιόλια διαφορετικών σχημάτων, σχεδίων και μετάλλων και μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε αυτό σύμφωνα με την ανάγκη και το ύφος σας. Τα Bangles είναι ένας από τους πιο ευκολότερους τρόπους για να επισημάνετε μια εντύπωση στους άλλους και να φαίνονται κομψά και μοντέρνα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 2