9 ασυνήθιστα σχέδια τατουάζ Badass Στυλ στη ζωή

Η χάραξη τατουάζ σε διάφορα μέρη του σώματος είναι το τελευταίο και νέο στυλ της εποχής. Μεταξύ του τα σχέδια τατουάζ badass γίνονται λίγο δημοφιλής για μερικούς ανθρώπους για να κατασκευάσει ένα σχέδιο τατουάζ badass θα πρέπει να τολμηρή αυτοπεποίθηση και να έχουν τη σωστή στάση απέναντι σε αυτό επίσης.

Τα σχέδια τατουάζ Badass είναι τολμηρά, αισθησιακά και έχουν πολλά περιπλοκάτητα που εμπλέκονται σε αυτό. Καθώς η λέξη badass εκφράζεται, έτσι τα σχέδια τατουάζ badass είναι κάτι που είναι αδιανόητο, δεν ξεχνιέται και κρατάτε το άλλο πρόσωπο πίσω για να ρίξετε μια ματιά στο σχέδιο και να πείτε ότι είναι εξαιρετικό.

Καλύτερα και κομψά σχέδια τατουάζ Badass:

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια badass τατουάζ για αποκλειστικά τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά.

1. Speechless Badass Τατουάζ Σχέδια:

badass tattoos

Αυτά είναι τα μικρά, όμως, απίστευτα εμφανιζόμενα σχέδια badass τατουάζ. Τα μικρά τατουάζ είναι πολύ σε ζήτηση, καθώς μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη με ένα προηγούμενο έργο τέχνης. Δεδομένου ότι αυτά τα τατουάζ είναι μικρά μπορεί να είναι κατασκευασμένα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και σας προσδίδει μια μινιμαλιστική εμφάνιση.

2. Smoky Badass Σχεδιασμός τατουάζ:

Καπνώδης Badass Tattoo Design

Αυτό το σχεδιασμό τατουάζ badass βραχίονα σημαίνει ότι ο χρήστης έχει ένα ζεστό ταμπεραμέντο. Τα σχέδια απεικονίζουν την έκρηξη του ηφαιστείου και της λάβας και άλλων χημικών που εξέρχονται από αυτό. Αυτά τα σχέδια δερματοστιξιών badass είναι όμορφα, αφρώδη και είναι εμπνευσμένα από τη φύση badass σχεδίαση τατουάζ.

3. Μπλε τατουάζ Badass για τους μηρούς:

Μπλε Badass Tattoo for Thighs

Αυτός ο τύπος σχεδίων τατουάζ προσδίδει υπέροχη εμφάνιση στον φορέα. Ο ζωντανός έγχρωμος δράκος στους μηρούς δίνει μια ματιά. Το υπέροχο σχέδιο μπορεί να είναι ορατό μόνο όταν φοράτε κοντό παντελόνι ή φούστες.

4. Σχεδιασμός τατουάζ αγκυροβολημένο αγκυροβολημένο:

Δελεαστικός Anchor Badass Tattoos Design

Αυτά είναι τα όμορφα και όμορφα κορίτσια badass τατουάζ για έφηβες. Η εξαίσια και μαγευτική γοργόνα που απεικονίζεται στα άνω χέρια φαίνεται πολύ εξωτική και απεικονίζει ότι είστε αισθησιακός και παιχνιδιάρικο πρόσωπο. Ενώ σχεδιάζετε αυτά τα τατουάζ φροντίστε να το φτιάξετε με καλούς καλλιτέχνες και οι χρωματικοί συνδυασμοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο για να φανεί πιο θαυμάσιο.

5. Insight Badass Σχεδιασμός Τατουάζ:

Διορατικότητα Badass Tattoo Design

Μπορείτε να πάρετε αυτά τα σχέδια τατουάζ οπουδήποτε για να φανεί άσχημο. Η εντατική και εκπληκτική εμφάνιση του τατουάζ κουκουβάγιας στο λαιμό προσδίδει την όμορφη εμφάνιση του χρήστη. Τα χρώματα που προστίθενται στα σχέδια τατουάζ δίνουν τις ιδέες άριστες. Αυτό που badass τατουάζ σημαίνει!!

6. Σχεδιασμός τατουάζ X Factor Badass:

Χ Factor Badass Tattoo Design

Δεδομένου ότι η αλεπού είναι σύμβολο του πλούτου, της ευφυίας και της καλής τύχης, έτσι μια εύκολη διέξοδος για να επικοινωνήσει μέσω αυτού του θαυμάσιου σχεδιασμού τατουάζ badass για κάθε άνθρωπο. Αυτά τα τατουάζ εμφανίζονται πολύ ζεστά και εμφανίζονται μοναδικά σε κάθε άνθρωπο.

7. Sensational Badass Sleeve Τατουάζ Σχέδια:

Εντυπωσιακός Badass Tattoo Designs

Όμορφη και δροσερή εμφάνιση είναι αυτό το σχεδιασμό τατουάζ για τα κορίτσια που θέλουν να φαίνονται φοβερό, epicenes αυτό είναι που badass εμφανίζει. Τα λουλούδια είναι συνυφασμένα με έναν τόσο αισθητικό τρόπο, δίνοντας μια κομψή και ζεστή ματιά στον φέροντα.

8. Σχεδιασμός Τατουάζ Badass Universe για τα δάχτυλα:

Σύμπαν Badass Tattoo Design for Fingers

Ζήστε στον ουρανό να θαυμάσετε την ομορφιά και να χαθείτε μέσα σε αυτό, αυτός ο εντυπωσιακός μικρός κομήτης, σχέδια πλανήτη στα δάχτυλα, σας θυμίζει. Αυτά τα τατουάζ badass είναι μια καλή διέξοδος για να προσθέσετε ένα μοτίβο μόδας στο ύφος σας.

9. Εμπνευσμένη τατουάζ Badass:

Εμπνευσμένη Badass Tattoo

Εδώ έρχεται ένα υπέροχο ανδρικό τατουάζ που μπορεί να σχεδιαστεί στο στήθος με ένα εμπνευσμένο που αναφέρεται κάτω από αυτό. Καθώς ο αετός είναι γνωστός για την τόλμη του και το θάρρος του και έχει μεγάλη δύναμη, όπως και οι άντρες. Ένα τέλειο τατουάζ badass για όλους τους τολμηρούς άνδρες.

Badass σχεδίαση τατουάζ προσδίδει μια πεποίθηση και υπερήφανη αίσθηση στο χρήστη, καθώς γνωρίζουν καλά τα σχέδια φαίνεται εκπληκτικό και απίστευτο και συμβάλλει στη δημιουργία μιας δήλωσης στυλ και φαίνεται εκπληκτικό στο πλήθος. Αν αυτά τα σχέδια είναι εμποτισμένα και κατασκευασμένα με τον κατάλληλο τρόπο προσθέτει περισσότερα συγχαρητήρια στο πρόσωπο του χρήστη.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 + = 46