9 Τελευταίες Μπλούζες Μπλούζες Μπλούζες Back Neck σε Μόδα

Sarees μπορεί να είναι πολύ κομψό, ειδικά αν είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε με την επιλογή σας. Αυτό που θα ήταν ακόμη καλύτερο είναι αν η μπλούζα πηγαίνει πάνω και πέρα ​​για να συμπληρώσει την εμφάνιση του saree. Αν προτιμάτε να φαίνονται λαμπερά με διαφορετικό εθνοτικό τρόπο, αυτά τα λίγα μπλούζες θα σας φέρουν πιο κοντά στην ονειρική εμφάνιση σας. Ο πίσω λαιμός αυτών των μπλούζων δεν είναι μόνο διαφορετικός από τον συνηθισμένο, αλλά και πανέμορφο από κάθε άποψη. Κοίτα.

Σάρι Blouse Back Neck Designs

Παραδοσιακό μπλουζάκι Saree Back Αρκαδία Κατάλογος Κατασκευές στην Ινδία:

Εδώ θα παρέχουμε 9 καλύτερα σχέδια μπλούζας για τις μπλούζες για ινδικά sarees.

1. Μπρελόκ για την Saree:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-Blue Laced Blouse 1

Μεταξύ των μπλουζών σχεδίων πίσω από το λαιμό για ινδικές sarees, αυτή η μπλούζα φαίνεται αρκετά καλή για lehngas και sarees ίδια. Είναι μοναδικό και κοιτάξτε πώς οι δύο ώμοι στηρίζουν την μπλούζα στη θέση της και η δαντέλα συνεχίζεται στην πλάτη.

Δείτε περισσότερα: Νότια ινδική μπλούζα σχέδια πίσω αυχένα

2. Μεσαίο κομμάτι μπλούζα Σχεδίαση πίσω αυχένα:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-Mid Slit Blouse 2

Η όλη μέση ανοιχτή μπλούζα έχει θέσει την αγορά μόδας σε πυρκαγιά φέτος, πιθανώς λόγω του πόσο απλό όμως κομψό είναι το στυλ. Μπορεί να βγάλει το oomph σε κάθε κυρία που αποφασίζει να αθληθεί το βλέμμα. Το σχέδιο έχει δύο συνδέσεις και στις δύο πλευρές όπως μπορείτε να δείτε. Είναι μια μπλούζα χωρίς μανίκια, και πηγαίνει καλύτερα με sarees σχεδιαστή.

3. Υψηλή λαιμός Σχεδιασμός Slit για Μπλούζα:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-High Neck Slit Blouse 3

Αυτό το σχέδιο λαιμών για μπλούζα saree είναι τόσο απλό αν το κοιτάξετε, αλλά είναι εξίσου κομψό και καινούργιο στη ζώνη. Όλα θα φαίνονται καλά με αυτό λόγω του σχεδιασμού και της κοπής.

4. Κίτρινο κομψό μπλούζα πίσω αυχένα:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-Yellow Stylish Blouse Back Neck 4

Με τα σχέδια στην πλάτη, αυτή η απλή μπλούζα είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση όσο και για οικογενειακές περιστάσεις. Τα κοντό μανίκια συνδυάζονται και ολοκληρώνουν ολόκληρο το σχέδιο με ένα χρυσό περίγραμμα στη θέση του.

5. Μπλουζάκι Saree Net Σχεδιασμός πίσω αυχένα:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-Net Back Neck Design 5

Τα ολόκληρα μανίκια που φαίνονται να φαίνονται ελκυστικά στο μάτι. Τα μανίκια παραμένουν μικρά. Τα κενά ανάμεσα σε κάθε νήμα είναι περισσότερα από τα συνηθισμένα μπλούζες που γίνονται από το δίχτυ. Η ίδια η μπλούζα έχει μια κοπή στυλ choli και ένα κόμπο στην πλάτη και διατηρεί το σχέδιο στη θέση του και ολοκληρώνει ολόκληρο το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: Μπλουζάκι μοντέλα πίσω αυχένα

6. Πολύχρωμο μπλούζα:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-Multicolored Blouse 6

Εάν πηγαίνετε ρετρό με την πλάτη σας λαιμό μοτίβο για saree μπλούζες είναι το πράγμα σας, αυτή η μπλούζα δίνει το στυλ σας ένα σκοπό. Τα κοντό μανίκια πηγαίνουν καλά με το πολύχρωμο vibe. Ο συνδυασμός χρωμάτων καθιστά αυτή την μπλούζα ιδανική για κάθε saree.

7. Σορτς μπλουζάκι Saree πίσω Σχεδιασμός:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-Orange Stringed Blouse 7

Το κατώτερο μισό της μπλούζας είναι μαύρο σε χρώμα και η ομορφιά της μπλούζας βρίσκεται στα διαφανή ρούχα με πορτοκαλί χάντρες. Υπάρχει μια δαντέλα που χρησιμοποιείται για να στερεώσει την μπλούζα στη θέση της.

8. Πλήρως υψηλός αυχένα σχεδιασμός μπλουζάκι λαιμού Saree:

πλήρης-λαιμό-μπλούζα-με-μανίκια

Αυτή η απλή καφέ μπλούζα είναι μια πανέμορφη επιλογή. Η μπλούζα έχει πράγματι μακρύ μανίκι και αυτό μόνο προσθέτει στην ομορφιά της μπλούζας. Ταιριάζει με το χρώμα του saree καλά.

Δείτε περισσότερα: Πέτρινο έργο μπλούζες πίσω αυχένα σχέδια

9. Ασύρματο σχέδιο πίσω αυχένα Μπλούζα Saree:

Σάρι Blouse Back Neck Designs-Backless Blouse 9

Όταν δεν ψάχνετε για ένα παραδοσιακό σχεδιασμό μπλούζας saree, αυτή η μπλούζα μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε saree για να αναδείξει το σημείο σας. Είναι πολύ αστικό και ισούται με τις τελευταίες τάσεις. Η δαντέλα διατηρεί επίσης την μπλούζα υπέροχη, αλλά βεβαιωθείτε ότι η μπλούζα δεν είναι πολύ σφιχτή.

Με αυτά τα μπλουζάκια Saree, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη δήλωση στυλ σας χωρίς να προσπαθήσετε. Μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ότι έχετε προσγειωθεί με μερικές από τις καλύτερες επιλογές έξω και για την αγορά αυτή τη στιγμή!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 5