9 καλύτερα ιδρύματα Avon Στυλ Στο LIFe

Το ίδρυμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε μακιγιάζ. Η σωστή επιλογή των θεμελίων που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας είναι πολύ σημαντική για να επισημάνετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Επιλέγοντας ένα θεμέλιο που συμπληρώνει τον τόνο του δέρματός σας είναι το πραγματικό έργο. Η ατελείωτη επιλογή σε μάρκες καθιστά ακόμη πιο δύσκολο έργο. Έτσι για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σας προτείνουμε την καλύτερη βάση από ένα φημισμένο εμπορικό σήμα ομορφιάς Avon. Αυτά τα θεμέλια που συζητήθηκαν εδώ θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε όλες τις ατέλειες σας ενώ παράλληλα θα δώσετε ένα τέλειο φινίρισμα στο βλέμμα σας. Επιλέξτε οποιοδήποτε από αυτά τα θεμέλια μακιγιάζ της Avon που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας:

1. Μια νέα εποχή-μετασχηματισμού 2 σε 1 Compact Foundation:

Avon Foundations

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα θεμέλια μακιγιάζ της Avon που δεν θα κρύβουν μόνο την ατέλεια σας, αλλά ακόμη και θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότεροι. Με την τεχνολογία αντι-γήρανσης Anew Serum, αυτό το θεμέλιο avon είναι ιδανικό για ώριμο δέρμα, καθώς κρύβει χωρίς κόπο τις ζημιές από τον ήλιο και τα σημεία ηλικίας. Εύκολο στην εφαρμογή? πάρτε φυσικά υγιές δέρμα σε μόλις 1072 INR.

2. MagiX Face Perfector:

Avon Foundations 2

Ένα άλλο επαναστατικό προϊόν από το φημισμένο make-up brand Avon. Αυτή η κρέμα MagiX Face Perfector βοηθά στην εξάλειψη ανεπιθύμητων κηλίδων και προσδίδει ένα άψογο και όμορφο όμορφο δέρμα. Ένα υπέροχο θεμέλιο της Avon για λιπαρό δέρμα, το οποίο μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα, θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται ματ φυσικά για έως και 7 ώρες. Τραβήξτε το τώρα στα 737 INR.

3. Smooth Ίδρυμα Powder Minerals:

Avon Foundations 3

Χρησιμοποιήστε αυτό το Ίδρυμα Smooth Minerals Powder avon για να πάρετε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Η τακτική χρήση αυτού του θεμέλιου θα βελτιώσει επίσης τον τόνο του δέρματός σας. Ο καινοτόμος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι παίρνετε ακριβώς το τέλειο ποσό, έτσι δεν υπάρχει σπατάλη. Πιάστε το στο 804 INR.

4. Ένα νέο ίδρυμα που μεταμορφώνει την ηλικία:

Avon Foundations 4

Ένα από τα καλύτερα προϊόντα πώλησης της Avon, αυτό το ίδρυμα θα σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι με επαναλαμβανόμενη χρήση. Εγχέθηκε με την τεχνολογία 4D Wrinkle Reverse, είναι πολύ αποτελεσματική στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Αποκτήστε το τώρα στο INR 1072.

Δείτε περισσότερα: Ενυδατική Μάσκα Αρώματος

5. Avon MagiX Πρόσωπο Perfector SPF 20 Ιδρύματος:

Avon Foundations 5

Αυτή η βάση από την Avon έχει μια πηκτωματική υφή και είναι εξαιρετικά ελαφριά. Με τεχνολογία διάχυσης φωτός optix, είναι εξαιρετικά ευεργετική για την ελαχιστοποίηση των πόρων. Χρησιμοποιήστε αυτό το Ίδρυμα Προσώπου Avon MagiX Face Perfector καθημερινά για να μειώσετε την εμφάνιση λεπτών γραμμών και επίσης να κάνετε την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Αποκτήστε αυτό το μακροχρόνιο ίδρυμα σε μόλις 1352 INR.

6. Ιδανική Flawless Loose Powder:

Avon Foundations 6

Όπως και το όνομά του, αυτό το από τα καλύτερα Ίδρυμα Avon σάς βοηθά να χαράξετε την άψογη ομορφιά, κρύβοντας όλες τις ατέλειές σας. Αυτή η λεπτή μεταξωτή σκόνη δίνει ματ φινίρισμα και λειτουργεί καλύτερα για εκείνους που έχουν λιπαρό δέρμα. Κάντε το δικό σας σε μόλις 804 INR.

Δείτε περισσότερα: Λοσιόν Αρωμάτων Magic Sunscreen

7. Ιδανική Flawless CC Corrector Κρέμα:

Avon Foundations 7

Ένα τέλειο αξεσουάρ μακιγιάζ για να κρύβετε τα σκοτεινά σημεία, τη θαμπάδα και το κομμάτι του δέρματος. Αυτή η κρέμα διορθωτών από την Avon διατίθεται στην τιμή 737 INR και προσδίδει βελτιωμένο τόνο δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

8. Ιδανική Flawless Pressed Powder:

Avon Foundations .8

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ιδανική άψογη πούδρα από την Avon για να κρύψετε τις ατέλειες και να φανείτε όμορφη φυσικά. Διατιμημένο σε 670 INR, αυτή η πιεσμένη σκόνη είναι εύκολη στη χρήση και συνδυάζεται ομαλά με τον τόνο του δέρματός σας.

Δείτε περισσότερα: Προϊόντα μαγείας Aroma για λιπαρά δέρματα

9. Έξτρα διαρκές υγρό:

Avon Foundations 9

Αυτό είναι ιδανικό για όσους αγαπούν να φορούν μακιγιάζ ανά πάσα στιγμή. Βάλτε σε αυτό το εξαιρετικά μακροχρόνιο Ίδρυμα από την Avon για να πάρετε τον νομάρχη ματιά για σχεδόν 18 ώρες (απίστευτα, αλλά αλήθεια). Αυτό το ελαφρύ θεμέλιο συνδυάζεται ομαλά με το δέρμα για να δώσει μια φυσική εμφάνιση. Πάρτε το απαιτούμενο ποσό και εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και είστε στολισμένο επάνω για την ημέρα. Αυτή η μακρόχρονη θεμελίωση διατίθεται σε λογικές τιμές στις 837 INR.

Με αυτά τα εξαιρετικά θεμέλια avon φαίνεται όμορφη φαίνεται μια εύκολη δουλειά. Πάρτε μια επιλογή από τον κατάλογο των καλύτερων ιδρυμάτων Avon και να δούμε το καλύτερό σας ανά πάσα στιγμή.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

70 − 67 =