9 τελευταίες και μοντέρνες φούστες σιφόν Στυλ στη ζωή

Φούστες ένα κομμάτι ύφασμα που αποκαλύπτει την απόλυτη ομορφιά και καμπύλη φιγούρα νεαρών κοριτσιών και κυριών. Η φούστα είναι ένα υλικό ένδυσης το οποίο δεν έχει κανένα όριο ηλικίας στη φθορά, δεδομένου ότι έρχεται σε όλα τα πιθανά μήκη από ένα μίνι μίνι φούστα σε μια φούστα maxi μήκους. Οι φούστες μπορούν να κατασκευαστούν από ελαφρώς βαριά διακοσμημένο ύφασμα. Ένα τέτοιο ύφασμα ελαφρού βάρους είναι η σιφόν που εμπίπτει στην κατηγορία του συνθετικού υλικού.

Απλές και όμορφες φούστες σιφόν για τις γυναίκες:

Η φούστα Chiffon κυρίες είναι άνετη για να φορέσει και γλιστράει πάνω στο σώμα πολύ εύκολα. Εδώ είναι οι κορυφαίες 9 φούστες σιφόν για κυρίες!!

1. Floral σχεδίαση Chiffon φούστα γόνατο μήκος:

σιφόν-φούστες

Floral υλικό είναι πολύ φωτεινό και ένα κατάλληλο καλοκαίρι φορούν ρούχα. Δεδομένου ότι είναι ένα ελαφρύ υλικό συνήθως είναι επενδεδυμένο με υλικό επένδυσης. Αυτές οι φούστες σιφόν έχουν σχεδιαστεί σε σχήμα κυκλικής φούστας που ξεφυτρώνει σαν φόρεμα. Οι φούστες σιφόν ταιριάζουν καλά με ένα απλό jersey φανέλα και ένα ζευγάρι σανδάλια.

2. Πτυσσόμενη φούστα σιφόν Midi:

Πτυχωμένο Chiffon Midi Skirt

Η σιφόν ροζ πλισέ midi φούστα είναι μια φθορά που συνήθως φοριέται λόγω του λιγότερου δέρματος της ανακαλύπτοντας το μήκος. Για να γίνει πιο ελκυστική οι σχεδιαστές έδωσαν ένα σχέδιο ραφής αντίθεση που είναι το πτυχωτό σχέδιο με μια ευρεία ζώνη μέσης που δίνει μια ματιά μέση cinch.

3. Φούστα υψηλού-χαμηλού σιφόν:

Υψηλός -Low Chiffon Skirt

Το υψηλό χαμηλό μοτίβο μέσης έχει κερδίσει τη δημοτικότητά του στη βιομηχανία της μόδας λόγω του ιδιόρρυθμου και του ματιού πρότυπου σύλληψης. Το μπροστινό τμήμα του ποδιού πέφτει μέχρι το επίπεδο του γόνατος και το πίσω μέρος του υφάσματος τρέχει μέχρι τον αστράγαλο ή μπορεί να πέσει μέχρι το έδαφος που μοιάζει με φόρεμα.

4. Μίνι φούστα ρετρό σιφόν:

Ρετρό Chiffon Mini Skirt

Το ρετρό μοντέρνο μοτίβο έχει χτυπήσει πίσω τη βιομηχανία της μόδας μέσω των εξωφρενικών σχεδίων του, ένα τέτοιο ρετρό σχεδιασμό είναι η υψηλή φούστα σιφόν που συνδέεται με το κουμπί της μέσης. Αυτή η πορτοκαλί φουρκέτα υψηλής ραφής στη μέση πηγαίνει καλά με μια μαύρη ή άσπρη περικομμένη κορυφή. Η ζώνη μέσης έχει σχεδιάσει ένα στρογγυλό κουμπί που είναι τοποθετημένο σε μια γραμμή και από τη ζώνη της μέσης η φούστα ξεφυτρώνει σαν φόρεμα.

5. Χειροποίητη μαύρη φούστα σιφόν:

Διασκέδαση Chiffon Black maxi Skirt

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια και οι παραλίες φορούν το ντιζάιν ντύσιμο, κατασκευασμένο από υλικό σιφόν που προσαρμόζεται ομαλά γύρω από τη μέση και πέφτει μέχρι το γόνατο με επένδυση και από το γόνατο έως τον αστράγαλο το υλικό σιφόν στερείται υλικού επένδυσης με μία μόνο πλευρά ή πίσω σχισμή.

6. Σιφόν Διαφανής Φέρουσα Maxi Φούστα:

Σιφόνι transparent Slit Maxi Skirt

Το σιφόν είναι ένα ολισθηρό και ελαφρώς τραχύ υλικό που χρησιμοποιείται ως πλεονέκτημα στην κατασκευή αυτού του διαφανή φούστα maxi σιφόν που έχει δύο ή τρεις μεγάλες σχισμές. Αυτές οι φούστες κυρίες σιφόν φοριούνται με ένα μακρύ ώμο λιγότερο ή κορσέδων κορυφή.

7. Ασύμμετρη φούστα σιφόν:

Ασύμμετρη Striped Chiffon Skirt

Τα ρούχα με ριγέ Pattern δεν είναι πολύ δημοφιλή για την κατασκευή πουκάμισων ή μακριών ενδυμάτων, αλλά και για τη δημιουργία κάποιας μοναδικής φούστας σιφόν σχεδιαστή. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι δύο ή τριών χρωμάτων συνδυασμένο υλικό σιφόν με λευκές λωρίδες. Αυτός ο τύπος φούστες σιφόν έχει σχεδιαστεί με καλά καθισμένο σχέδιο μέσης με ζώνη ταινίας και πέφτει κάτω ως ασύμμετρη φούστα.

8. Hem Overlay Chiffon Φούστα:

Περικλείω Overlay Chiffon Skirt

Αυτό θεωρείται επίσης ως ασύμμετρη φούστα σε αυτό το είδος φούστας το υλικό σιφόν είναι σχεδιασμένο ως ένα σχέδιο επικάλυψης που πέφτει μέχρι την περιοχή του γόνατος μπροστά και στην πλάτη το ύφασμα πέφτει μέχρι τον αστράγαλο. Το υλικό επένδυσης είναι μέχρι την περιοχή Mid-thigh. Αυτός ο τύπος φούστας ταιριάζει καλά με μια κορυφή δεξαμενής και ένα ζεύγος τακουνιών αντλίας.

9. Polka Dot Chiffon Maxi Φούστα:

Πόλκα dot Chiffon Maxi Skirt

Polka dot λευκή σιφόν φούστα είναι ένα τυπικό μοτίβο φούστα που ταιριάζει καλύτερα ως φορέματα πάρτι παραλία ή μια καλοκαιρινή γραμμή σχεδιαστών ρούχων φθορά. Σε αυτό το είδος σχεδιασμού φούστες maxi chiffon, η φούστα είναι αρκετά χαλαρή και πολύ άνετα στο περπάτημα. Η ζώνη της μέσης είναι επίσης συγκριτικά χαλαρή σε σχέση με άλλες φούστες με μεγάλη μέση ή μέση. Αυτές οι φούστες σιφόν καλύτερα κοστούμι με δαντέλα κορυφή και επίπεδη σανδάλια.

Φέρνοντας ένα άνετο ντύσιμο συγκρίνεται με ότι είναι στον ουρανό που θέλει ο καθένας, κυρίες με αυτή τη σκέψη στο μυαλό είναι καλύτερο να πάει για ένα μεταξένιο, ολισθηρό με μια ελαφριά τραχύτητα φούστες υλικό σιφόν. Οι φούστες σιφόν είναι σίγουρα εύκολο να φορεθούν και να σφιχτούν με ζώνη ή φερμουάρ.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 5 =