Κορυφαία 9 τελευταία σανδάλια για γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Γεια σας πανέμορφα κορίτσια,

Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στο τελευταίο σανδάλι. Αυτά είναι τα σανδάλια που κάνουν τα κύματα στις σημερινές εποχές. Η σημερινή αγορά είναι διαχωρισμένη σε δύο μεγάλες μορφές - σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης. Η αγορά εκτός σύνδεσης έχει επεκταθεί πολύ στην παρούσα φάση. Έτσι, ανεξάρτητα από την τάση που βλέπετε σήμερα στις τοπικές αγορές, μπορείτε να τις δείτε και σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Στην πραγματικότητα προτιμώ σε απευθείας σύνδεση πολύ περισσότερο από ό, τι σε σχέση με offline καταστήματα. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα έχετε πολλές επιλογές και εμπορικά σήματα σε πολύ διαφορετικό εύρος τιμών. μπορείτε να πάρετε πραγματικά ποιοτικά προϊόντα προϋπολογισμού σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Λοιπόν, δεν είμαι καυλιάρης και παίρνοντας τις πλευρές των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αγαπώ και τους δύο εξίσου.

Λοιπόν, ας πάμε προς τη σημερινή θέση. Έτσι, αυτή η ανάρτηση είναι μια συλλογή από πιο πρόσφατα σανδάλια τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε offline καταστήματα.

1. Διαμερίσματα:

Διαμερίσματα

Αυτά είναι τα επίπεδη σανδάλια. Αυτά είναι τα πιο άνετα υποδήματα. Έχουν πολύ λεπτές σόλες που δεν έχουν ούτε κομμάτια τακουνιών ούτε πλατφόρμες. Είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση και μεγάλες εξόδους. Αυτά είναι τέλεια τόσο για καλοκαίρια όσο και για χειμώνες. Τα επίπεδη σανδάλια μπορούν να είναι τόσο τεντωμένα και να γλιστρήσουν στο s. Έτσι τα κορίτσια κάνουν την επιλογή σας από την άποψη των ευρέως διαθέσιμων επιλογών προς το παρόν.

2. Bellies:

Κοιλιά

Η κοιλιά είναι το πιο πρόσφατο σανδάλι στις μέρες μας. Το βρίσκω ένα τεράστιο χτύπημα στο τμήμα υποδημάτων. Αυτά είναι ευκολότερα στη μεταφορά και άνετα να φορούν. Αυτά είναι ένα από τα πιο εύχρηστα και λιγότερο χρονοβόρα σανδάλια. Η κοιλιά έρχεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων. Αυτό ξεκίνησε σαν σανδάλια και κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα.

Δείτε περισσότερα: Παιδικά σανδάλια

3. Μπότες:

Μπότες

Οι μπότες είναι ένα τεράστιο χτύπημα και χειμωνιάτικη βάση. Έχουν γίνει πρόσφατα ένα βασικό κομμάτι της μόδας. Οι μπότες εξυπηρετούν το τέλειο ζευγάρι όταν χρειάζεστε επιπλέον στρώμα προστασίας και ζεστασιάς.

4. Τακούνια:

Τακούνια

Τα τακούνια σανδάλια είναι το τέλειο δώρο ύψους για τις μικρές πεταλούδες κυρίες. Αυτό δίνει μια ψευδαίσθηση ύψους. και ένα ακόμα πράγμα που αγαπώ για αυτά τα τακούνια σανδάλια είναι ότι δίνουν μια όμορφη διάσταση και στυλ στα πόδια και στον περίπατό σας. Παλιότερα συνήθιζα να νιώθω πως τα μοντέλα περπατούν τόσο όμορφα. Αλλά πρόσφατα κατάλαβα ότι τα τακούνια δίνουν τόσο όμορφο περίπατο. Φορέστε τις αντλίες με ψηλό τακούνι και δείτε τη διαφορά και τη σιγουριά στη βόλτα σας.

5. Σφήνες:

Σφήνες

Wedges ήρθε στην αγορά μερικά χρόνια πίσω, υποθέτω 3-4 χρόνια πίσω. Αλλά ένιωσα ότι έχουν κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Τα παλιότερα τακούνια ήταν η μόνη επιλογή για να πάρει ύψος αλλά μετά από σφήνες ήρθε στο επίκεντρο τα κορίτσια έχουν μια άλλη επιλογή. Έτσι, πιστέψτε με όλους τους ανθρώπους που διαβάζουν εκεί οι σφήνες έχουν κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Είναι άνετα και χωρίς πόνο σε σύγκριση με τα τακούνια.

Δείτε περισσότερα: Φανταχτερά σανδάλια

6. Flip Flops:

Αναρρίπτω Flops

Μια άλλη περιστασιακή μορφή υποδημάτων. Αυτά είναι σαν το απλό slip on s. Πρέπει κυριολεκτικά να γλιστρήσετε μόνο στα υποδήματά σας και να μετακινηθείτε σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι αρκετά απλό ??? Τα σαγιονάρες έρχονται σε διάφορα μοτίβα και χρώματα. Έρχονται τόσο σε διαμερίσματα όσο και σε σχήμα πλατφόρμας.

7. Παπούτσια:

Παπούτσια

Τα παπούτσια είναι μια άλλη μορφή χτυπήματος υποδημάτων. Τα παπούτσια έχουν πολύ διαφορετικές μορφές και στυλ. Έρχονται σε πάνινα παπούτσια, καμβά παπούτσια, μπότες και πολλά άλλα. τα πάνινα παπούτσια φαίνονται αρκετά σπορ αλλά εξίσου ελκυστικά. Έρχεται σε ποικίλα χρώματα, μοτίβα και διάφορα υλικά επίσης. Το υλικό κάνει το παπούτσι αρκετά διαφορετικό στην ανθεκτικότητα. Οι μπότες είναι μια άλλη μορφή παπουτσιών. Είναι άνετα στους χειμώνες. Οι μπότες είναι κατασκευασμένες από παχύ υλικό και μερικές φορές επίσης γίνονται με γούνα πάρα πολύ.

8. Λουκάνικα:

Ελαφρά παπούτσια

Τα λιπαρά είναι αρκετά εύκολο και απλό. Είναι κατασκευασμένα από λίγο σκληρό υλικό και το καθιστούν πιο ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. Τα λιπαρά είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση. Αυτό διευκολύνει τις ημερήσιες εκδρομές. Έρχεται σε μεγάλη ποικιλία εκτυπώσεων, μοτίβα και χρώματα πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερα: Σπαρξ Σανδάλια

9. Mules και Slip on S:

Mules and Slip on S

Οι μούλλες και οι γλιστρίδες είναι αρκετά παλιές και χτύπησε το ζευγάρι των ποδιών που φοράει. Αυτά είναι αρκετά παρόμοια με την ολίσθηση στα s. Το Slip on s είναι ιδανικό για να φορέσει. Απλά πρέπει να βάλετε το πόδι σας μέσα και είστε έτοιμοι να πάτε.

Έτσι, αυτά είναι τα τελευταία σανδάλια στρογγυλά επάνω. αυτά είναι μερικά υποδήματα που κάνουν το κύμα στην καρδιά του κοριτσιού και να μην ξεχνάμε τα πόδια των κοριτσιών πάρα πολύ.

Leave A Comment

+ 89 = 92