9 Καλύτερες & Κομψές Μπράουν Άνδρες Ζώνες σε Τελευταία Σχέδια

Η ζώνη είναι πολύ αξεσουάρ για κάθε ενδυμασία. Δίνει χαρακτήρα σε ολόκληρη την ενδυμασία. Αν ταιριάξετε τη ζώνη με το σωστό ζευγάρι παπούτσια, μπορείτε να ολοκληρώσετε την ενδυμασία σας με κομψή εμφάνιση. Δεν υπάρχει καλύτερη ή κομψή ζώνη από μια καφέ δερμάτινη ζώνη για άνδρες. Η καστανή ζώνη σε ένα κομψό μαύρο παντελόνι και το λευκό που μπαίνει στο πουκάμισο δημιουργεί την τέλεια εμφάνιση τζέντλεμαν.

Μοντέρνες καφέ ζώνες για άνδρες:

Παρακάτω αναφέρονται 9 καλές κασέτες ανδρών που φαίνονται πολύ μοντέρνες. Επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόσωπο από τη λίστα.

1. Brown Belt της Gentleman:

9 Καλύτερες & Κομψές Μπράουν Άνδρες Ζώνες σε Τελευταία Σχέδια

Αυτή η σκούρα καφέ δερμάτινη ζώνη έχει μια πολύ κομψή εμφάνιση. Είναι ιδανικό για όλα τα επίσημα attires. Η απλή αριστοκρατική εμφάνιση αυτής της ζώνης το καθιστά ιδανικό για κομψά attires όπως σμόκιν ή σακάκι. Είναι ιδανικό για όλους τους νέους κυρίους να φαίνονται κομψά και γοητευτικά.

2. Σχεδιαστής Brown Belt:

Σχεδιαστής Brown Belt

Αυτή η καφέ ζώνη των ανδρών είναι πολύ κομψή. Σε αντίθεση με απλές καφέ ζώνες, αυτή η ζώνη έχει ένα πανέμορφο μοτίβο ζωικής επιδερμίδας φτιαγμένο σε αυτό. Επίσης, από καθαρό δέρμα, αυτή η ζώνη είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Αυτή η ζώνη είναι πολύ μοντέρνα αλλά κομψή και ταυτόχρονα ιδανική για νέους στις αρχές της δεκαετίας του '20.

3. Casual Brown Belts for Men:

Ανέμελος Brown Belt

Αυτή η σκούρα καφέ δερμάτινη ζώνη είναι απλά εκπληκτική. Για όλους τους ξεχασμένους άνδρες που έχουν την τάση να χάσουν τα χρήματά τους, αυτή η ζώνη είναι τέλεια. Αυτή η ζώνη έχει μια τσέπη φερμουάρ για να κρατήσει τα χρήματα μέσα Επίσης, μπορείτε να βάλετε κάποια χρήματα σε αυτό για να αποθηκεύσετε για έκτακτες ανάγκες. Αυτή η σκούρα καφέ ζώνη έχει σχεδιαστεί πολύ κομψά και έξυπνα.

4. Voguish Brown Belts:

Voguish Brown Belt

Αυτή η ζώνη έχει μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ζώνες, αυτό είναι ένα ανοιχτό καφέ ζώνη καθιστώντας το κλασικό. Επίσης, οι παρτίδες γκολφ που είναι προσαρτημένες σε αυτό το δίνουν μια μοναδική αριστοκρατική εμφάνιση. Αντίθετα, η λοξή επένδυση της ζώνης που την κάνει να φαίνεται μοντέρνα. Αυτό είναι καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπούν τα μοντέρνα αξεσουάρ, αλλά με την τάξη.

Δείτε περισσότερα: Λευκές ζώνες

5. Royal Brown Belt for Men:

βασιλικός Brown Belt

Αυτοί οι καφέ δερμάτινες ζώνες από δέρμα είναι πολύ αριστοκρατικό και βασιλικό. Εκτός αυτού, η πανέμορφη σκούρα καφέ ζώνη, η ασημένια πόρπη της δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Η πόρπη απεικονίζει ένα μέταλλο κεφάλι λύκου γεμάτο με γαλάζια πετράδια για τα μάτια, δίνοντάς του ένα γενναίο βασιλικό χαρακτήρα. Αυτή η ζώνη θα δώσει στον χρήστη μια πολύ πλούσια εμφάνιση τέλεια.

6. Punk Mens Brown Belts:

Δαδί Brown Belt

Αυτή η δερμάτινη ζώνη είναι τέλεια εφηβικά αγόρια και νέοι άνδρες. Αυτή η καφετιά ζώνη ανδρών δίνει ένα μοναδικό χαρακτήρα λόγω των μεταλλικών παρτίδων κρανίου που είναι προσαρτημένες σε αυτήν. Το σκούρο καφέ χρώμα του ιμάντα σε συνδυασμό με τις συνημμένες παρτίδες, του δίνει μια κλασική εμφάνιση. Είναι ιδανικό για τους νέους που αγαπούν τη ροκ μουσική και κινούνται με τις τάσεις.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία κόκκινη ζώνη

7. Ευέλικτες καφέ ζώνες:

Πολύπλευρος Brown Belt

Αυτό το καφέ άνδρες ζώνη έχει μια πολύ εξελιγμένη κλασική εμφάνιση. Το ευπροσάρμοστο πλεκτό μοτίβο στη ζώνη καθιστά πολύ κομψό. Η σκούρα καφέ ζώνη συνδυάζεται με την ασημένια αγκράφα, δίνει μια πολύ μεγάλη εμφάνιση. Το καθαρό δέρμα της ζώνης το καθιστά ισχυρό, ενώ ο σχεδιασμός της ζώνης είναι αιώνιος. Αυτή η ζώνη είναι η επιτομή της τάξης.

8. Δερμάτινη Ζώνη Debonair:

Ευγενής Leather Belt

Αυτή η καφέ ζώνη mens έχει μια πολύ όμορφη γοητευτική εμφάνιση. Το μαύρο καφέ χρώμα της ζώνης το κάνει να δείχνει νεαρό και το ραμμένο μοτίβο πάνω του φαίνεται εξαιρετικά αριστοκρατικό. Η κομψή εμφάνιση της ζώνης το καθιστά ιδανικό για τους άνδρες όλων των ηλικιακών ομάδων. Αυτή η ζώνη θα δώσει μια πολύ ευχάριστη ματιά σε ολόκληρη την ενδυμασία.

Δείτε περισσότερα: Μαύρες ζώνες

9. Modish Μπλε ζώνη για άνδρες:

Μοντέρνος Brown Belt

Αυτή η καφέ ζώνη των ανδρών έχει πολύ ασυνήθιστο σχέδιο. Το μοτίβο διπλής ζώνης του ιμάντα με την απλή πόρπη το καθιστά πολύ φημισμένο. Επίσης, είναι κατασκευασμένο από καθαρό δέρμα και ως εκ τούτου είναι πολύ ανθεκτικό. Η αστική εμφάνιση της ζώνης του δίνει μια πολύ πλούσια εμφάνιση. Αυτή η ζώνη είναι κατάλληλη για όλους τους νέους κύριους.

Οι καφέ δερμάτινες ζώνες αποτελούν εξέχουσα επιλογή για τους άνδρες. Δίνει ολόκληρη την ενδυμασία μια πολύ εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αλλά, μπορούν επίσης να σας κάνουν να φανείτε μοντέρνα. Υπάρχουν διάφορες ζώνες διαθέσιμες για άνδρες όλων των ηλικιακών ομάδων.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 4