9 καλύτερες αναζητήσεις φαρδιά μπλουζάκι σχεδιάζει μπλουζάκι στην πίσω και μπροστά | progressivenewsdaily.info

9 καλύτερες αναζητήσεις φαρδιά μπλουζάκι σχεδιάζει μπλουζάκι στην πίσω και μπροστά

Με την αλλαγή του χρόνου, τα σχέδια Saree έχουν αλλάξει από την απλή στη σχεδίαση. Μαζί με αυτό, τα σχέδια μπλούζας έχουν επίσης μια δραστική αλλαγή στα σχέδια. Από μια μακρά λίστα μοντέλων μπλούζας, τα σχέδια ευρείας μπλούζας του αυχένα είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Η σχεδίαση όχι μόνο δίνει στους ώμους και την πλάτη μια ελκυστική εμφάνιση αλλά είναι επίσης ευχάριστη για τις γυναίκες με ελαφρύ βάρος.

Σχέδια μπλουζών Saree για ευρείς ώμους:

Ας περάσουμε από μερικές πανέμορφες μπλούζες λαιμού που λείπουν πολύ αυτή τη σεζόν.

1. Πετσέτα Σχεδίου Strip Strip:

ευρύς neck blouse designs

Ένα απλό πράσινο σχέδιο μπλούζας για ευρείς ώμους δίνεται σχέδιο ρίγες με την ασημένια δαντέλα του Saree για να του δώσει μια κομψή εμφάνιση. Ο πίσω σχεδιασμός δίνει μια τετράγωνη εμφάνιση με δύο λωρίδες δαντέλα στην κορυφή και στο κάτω μέρος.

2. Κυκλική πλάτη Σχεδίαση:

Εγκύκλιος Back Design

Ένα μοτίβο αρκετά δημοφιλές για φθορά σχεδιαστή για lehengas, Είναι το μοτίβο μπλούζα κατασκευασμένο με υλικό gamthi. Η μπλούζα δίνει στο μπροστινό μέρος ένα σχέδιο λαιμού, ενώ δίνει ένα κυκλικό μοτίβο πίσω με συνδεδεμένα σύνορα. Η φαρδιά μπλούζα Saree είναι γενικά μεταφερόμενη με απλά ή τυπωμένα sarees.

3. Μπλούζα σχεδίασης ποτ:

Δοχείο Design Blouse

Μια αρκετά άρεσε σχέδια μπλουζάκι Saree για τους ευρείς ώμους είναι αυτή που δίνεται μια εμφάνιση pot από πίσω. Στο πίσω λαιμό δίδονται καμπύλες που σχηματίζουν ένα σχέδιο ποτ που συνορεύει με κορδόνια και στις δύο πλευρές. Το πρότυπο μεταφέρεται ευρέως σε υλικό βραχίονα για γάμους.

4. Εξαγωνικό σχέδιο λαιμού:

Εξαγώνιος Neck Design

Τα εξαγωνικά σχέδια είναι αρκετά μοντέρνα μεταξύ των σχεδίων μπλούζας για ευρείς λαιμούς. Παρέχει ένα επίπεδο άνεσης στο πίσω μέρος και στους ώμους για εκπληκτική εμφάνιση. Η μπλούζα δίνει ένα βαθύ μοτίβο από πίσω, ενώ από μπροστά, δίνεται ελαφριά στενή περικοπή που προσθέτουν στην ομορφιά της.

5. Μπλούζα φαρδιάς λαιμός σχεδιαστής:

Σχεδιαστής Neck Blouse

Αποκτήστε ένα ασημένιο φαρδύ περίγραμμα των μπλουζιών Saree με μια σχεδίαση. Το σχέδιο μπλούζας ασημένιου δίνεται σε καμπύλες προς τα μέσα με ένα συσσωρευμένο δίχτυ συνδεδεμένο στο κέντρο με ένα διαμάντι. Δίνει ένα σχέδιο τύπου τόξο με ασημένιο περίγραμμα στο τέλος.

6. Μπλούζα σε Off ώσπου σχέδια:

Μακριά από Shoulder Designs

Ένας σχεδιασμός μπλούζας ειδικά κατάλληλος για το σιφόν και σατέν sarees σχεδιαστής είναι το off-ώμο πριγκίπισσα σχεδιασμό μπλουζάκι. Ο σχεδιασμός του λαιμού της μπλούζας δίνεται σε ευρεία σχήματος V, ενώ στα μανίκια παρέχεται ένα ελαφρύ σχέδιο ώμου το οποίο ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες ευρείας ώσης.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα με λαιμό Saree

7. Σχεδιασμός με αυχένα:

Συνορεύει Neck Design

Μια ευρεία σχεδίαση μπλουζάρι Saree αρκετά ελκυστική αυτή τη σεζόν είναι το σχέδιο Patli Palau. Η μπλούζα της Saree συνοδεύεται από εκτυπώσεις και πλεκτό χρυσό σχέδιο στο μπροστινό και πίσω μέρος που σχηματίζουν ημικυκλικό σχέδιο με μανίκια μέσου μήκους.

8. Σχεδιασμός μπλούζας στυλ κολάρου:

Περιλαίμιο Blouse Design

Ένα κολάρο σχεδιαστεί φαρδιά λαιμό Saree μπλούζα είναι το καλύτερο που θα ταιριάζει με αυτό. Αυτός ο συνδυασμός Saree και μπλούζας φοριέται ευρέως από τις γυναίκες αυτές τις μέρες. Η μπλούζα δίνει ένα μικρό σχέδιο από πίσω από ένα σχεδιασμένο λαιμό σε σχήμα U και σχεδιασμένο με μανίκια.

9. Σχεδιασμός βαθιάς V λαιμού:

Βαθύς V Neck Design

Ένας σχεδιαστής Saree με ένα βαθύ V σχήμα μπλουζάκι λαιμού είναι αυτό που ψάχνετε. Η μπλούζα λαμβάνει πλήρη μανίκια για να δώσει τα χέρια σας μια λεπτή αφή, ενώ ο λαιμός σας δίνει μια καρδιά αγκαλιάζει την εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα: V Μπλούζα μοτίβο λαιμών

Τα σχέδια φαρδιάς μπλούζας λαιμού έδωσαν στις γυναίκες μια νέα εμφάνιση για να μεταφέρουν. Τα σχέδια είναι εξαιρετικά συμπληρωματικά με τα sarees Kanjivaram, pattu sarees, σιφόν sarees, απλά εκτυπωμένα sarees και πολλά άλλα για μια άψογη προοπτική. Οι μπλούζες λαμβάνουν επίσης μπουφάν που φουσκώνουν, που τους αρέσουν οι γυναίκες με βαριά χέρια και ευρείς ώμους για μια καταπληκτική εμφάνιση στο χέρι και το σχεδιασμό μπλούζας.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map