9 χαριτωμένα και απλά σχέδια τατουάζ αλεπού για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Crafting tattoo γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και επιπλέον σχεδιάζοντας το σχεδιασμό ενός ζώου είναι πολύ σε ζήτηση, καθώς σας προσδίδει μια εντυπωσιακή και συγκλονιστική εμφάνιση. Μεταξύ του τατουάζ αλεπού είναι μια ισχυρή εικόνα που είναι μάτι αιχμαλωτίζει και ταυτόχρονα έχει συμβολικό νόημα επίσης.

Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία μια αλεπού είναι ένα τόσο πονηρό ζώο που με τις πράξεις και τις πράξεις του διδάσκει σε όλους ένα σημαντικό μάθημα της ζωής. Τα τατουάζ Fox μπορούν να σχεδιαστούν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος που επιθυμείτε.

Καλύτερα και χαριτωμένα σχέδια τατουάζ αλεπού:

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στους κορυφαίους 9 διαφορετικούς τύπους σχεδίων τατουάζ αλεπού.

1. Εντυπωσιακό σχέδιο τατουάζ αλεπού για όπλα:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Fox Tattoo Design for Arms

Σε αυτό το σχεδιασμό πρόσωπο αλεπού έχει σχεδιαστεί διαθέτει ένα ήρεμο πρόσωπο σαν να περιμένει και να παρακολουθεί για να πιάσει κρατήσει το θήραμά του. Η ποικιλία χρωμάτων προσδίδει το υπέροχο και γοητευτικό βλέμμα στο χέρι μιας γυναίκας. Αυτό είναι ένα σχέδιο καλλιτεχνικής εμφάνισης τατουάζ αλεπού που καλύπτει τα χέρια και τους ώμους του χρήστη.

2. Περίληψη Σχεδιασμός Τατουάζ Fox Sleeve:

Αφηρημένη Fox Tattoo Design

Μπορείτε ακόμη και να σκέφτεστε και να φανταστείτε και να κάνετε το σχέδιο πιο ξεχωριστό από τους άλλους. Αυτό το αφηρημένο σχέδιο τατουάζ αλεπού είναι κατασκευασμένο στις ίδιες γραμμές όπου ο χρήστης έχει εμπνεύσει τις δικές του ιδέες και τα τολμηρά χρώματα δίνουν μια συγκλονιστική εμφάνιση.

3. Παραδοσιακά σχέδια τατουάζ Fox:

Παραδοσιακός Fox Tattoo Designs

Στο τατουάζ το πρόσωπο της αλεπούς απεικονίζεται με λουλούδια, πυξίδα κατεύθυνσης και υπέροχα αποσπάσματα και δείχνει την ελπίδα για εκείνους τους ανθρώπους που χάθηκαν στην ιστιοπλοΐα ακόμα και ελπίζοντας ότι είναι ζωντανοί.

4. Τατουάζ αφαίρεσης υδατόχρωμων αλεπού:

Στάζει Water colour Fox Tattoos

Αρχικά οι τατουάζ χρώματος νερού κερδίζουν τη ζήτηση καθώς φαίνονται πολύ ελκυστικές και μπορεί κανείς να είναι πιο δημιουργικός μαζί τους. Η αλεπού απεικονίζεται στους μηρούς του χρήστη και τα διαφορετικά, λαμπερά χρώματα προσδίδουν μια αφρώδη εμφάνιση. Αυτή η εικόνα θα μπορούσε να είναι ορατή εάν φορέσετε σορτς για αυτά τα ξεχωριστά γραφικά.

5. Jumping Σχεδίαση τατουάζ αλεπού:

Άλμα Fox Tattoo Design

Σε αυτό το μικρό σχέδιο τατουάζ αλεπού απεικονίζεται η πεινασμένη αλεπού ότι αυτό πηδά ξανά και ξανά για να πιάσει το μήλο. Παρουσιάζει ακόμη ότι ο φορέας δεν παραιτείται τόσο εύκολα και συνεχίζει να προσπαθεί σαν αλεπού μέχρι να πετύχει. Το τατουάζ είναι βαμμένο με μαύρο και γκρι χρώμα στο πίσω μέρος.

6. Ιαπωνική σχεδίαση τατουάζ αλεπού:

Ιαπωνικά Fox Tattoo Design

Αυτός ο τύπος πολύχρωμου και φανταστικού σχεδιασμού τατουάζ είναι γνωστός ως ιαπωνικό τατουάζ και τα τατουάζ είναι μεγάλα και ευρέως διαδεδομένα και καλύπτουν μεγαλύτερα μέρη του σώματος και προσδίδουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον φορέα.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο τατουάζ με πλήρες μανίκι για τους άνδρες

7. Κομψά σχέδια τατουάζ αλεπού:

Κομψός Fox Tattoo Designs

Η κόκκινη αλεπού είναι θαυμάσια περιγράφεται ότι κάθεται χαλαρή στάση του σώματος και παρατηρώντας τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτού του κόσμου. Το τατουάζ αλεπού φαίνεται δροσερό στα θηλυκά, καθώς συμβολίζει τη σεξουαλικότητα και τη θηλυκότητα. Η κόκκινη αλεπού απεικονίζει ακόμα την επιθυμία σας και την παθιασμένη φύση. Ο σχεδιασμός φαίνεται αριστοκρατικός και λαμπερός στον αστράγαλο των γυναικών.

8. Tribal Fox Σχεδίαση Τατουάζ:

Φυλής Fox Tattoo Design

Σε αυτή την εικόνα οι απλές καμπύλες και γραμμές δείχνουν ότι το άτομο πράγματι δεν έχει να πάρει πολλά, θέλει απλά μερικά απλά σχεδιασμένα τατουάζ και δείχνουν την αγάπη του για τις αλεπούδες. Αυτοί οι τύποι δερματοστιξιών απεικονίζονται από ένα άτομο που αγαπά την φυλετική τέχνη και εξακολουθεί να τα αγαπάει και θέλει να συσχετιστεί με την ηλικία.

Δείτε περισσότερα: Πανέμορφο τατουάζ Wolf για άνδρες και γυναίκες

9. Μοναδικά σχέδια τατουάζ Fox Head:

Μοναδικός Fox Head Tattoo Design

Το σχέδιο προσδίδει ξεχωριστή εμφάνιση, μπορεί να σχεδιαστεί τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες και να φαίνεται εκπληκτικό μπροστά στους φίλους και τους συναδέλφους τους. Το σχέδιο τατουάζ φαίνεται beauteous και προσθέτει πιο ζαλάδα εμφάνιση το δάχτυλο.

Η αλεπού είναι ένα τέχνασμα αδίστακτος με χνουδωτή ουρά που μπορεί εύκολα να ξεφύγει από κάθε είδους αναταραχή με μια πνευματώδη λάμψη στα μάτια του. Τα τατουάζ αλεπού μπορούν να σχεδιαστούν με πολλές παραλλαγές και μεγέθη και μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που μοιάζει με τη στάση σας και ταυτόχρονα σας κάνει να φαίνεστε αξιοπρόσεκτοι επίσης.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Tribal Τατουάζ για τους άνδρες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 48 = 58