9 χαριτωμένα χνουδωτά κολιέ σε διάφορα σχέδια Στυλ στη ζωή

Chunky κοσμήματα είναι κομμάτια δήλωσης που είναι τολμηρή και τολμηρή. Τα χοντρά περιδέραια είναι κατασκευασμένα για να σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να σας προσφέρουμε ένα μοντέρνο άκρο. Αυτά τα περιδέραια είναι κατασκευασμένα με μεγάλες τολμηρές πέτρες ή μαργαριτάρια.

Κορυφαία 9 τελευταίες χοντρά κολιέ σε νέα στυλ:

Μπορείτε να επιλέξετε χοντρά κολιέ για να πάτε με τη φθορά του σχεδιαστή σας ή την παραδοσιακή ενδυμασία πάρα πολύ. Εδώ επιλέξτε το καλύτερο και επιλέξτε το.

1. Vintage Chunky κολιέ:

χονδρό necklaces

Αυτό το vintage περίτεχνα κολιέ είναι φτιαγμένο από κοίλα χρυσά λουλούδια και φιλιγκράδες. Το χρυσό κολιέ είναι κατασκευασμένο από δύο στρώματα με το κάτω στρώμα σε μια άκρη. Η χρυσή εργασία έχει επίσης σχέδιο παγώνι που τοποθετείται και στις δύο πλευρές. Αυτό το κολιέ vintage κάθεται καλά στο λαιμό σαν κολάρο.

2. Chunky Pearl Κολιέ:

Χοντρά pearl necklace

Πάρτε αυτό το πανέμορφο εκπληκτικό χοντρό μαργαριτάρι κολιέ που έχει σειρές από μαργαριτάρια συνυφασμένες με στρας και γυαλί γάλακτος. Το περιδέραιο είναι χονδρό και είναι ιδανικό για φορέματα. Τα μαργαριτάρια που χρησιμοποιούνται είναι χρώματος σαμπάνιας και μοιάζουν με αναπνοή. Επιλέξτε αυτό το αριστούργημα και είστε βέβαιοι να γυρίσετε τα κεφάλια.

3. Chunky ασημένιο κολιέ:

Χοντρά silver necklace

Θα σας αρέσει αυτό το χοντρό ασημένιο κολιέ που είναι μια δήλωση κολιέ. Το ασημένιο κολιέ με χοντρά κομμάτια έχει μεγάλα τολμηρά σχέδια και πέτρες. Οι ωοειδείς πέτρες στην αλυσίδα και το κρεμαστό κόσμημα είναι μεγάλες και φαίνονται απολύτως εκπληκτικές. Επιλέξτε αυτό το ασημένιο κολιέ για να πάτε με παραδοσιακή φθορά και επίσης φόρεμα σχεδιαστή δήλωσης.

4. Χρυσό Κολλιδάτο Κολιέ:

Χρυσός chunky necklace

Πηγαίνετε τολμηρό και στυλ δρόμου με αυτό το χοντρό χρυσό κολιέ που θα ταιριάζει με τη φθορά του σχεδιαστή. Αυτό το αξεπέραστο κολιέ είναι ιδανικό για ακόμα και casual wear όπως τζιν και μια λευκή κορυφή. Το χρυσό κολιέ είναι κατασκευασμένο από χοντρές χρυσές ζεύξεις που συνδέονται μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα: Coral κολιέ σχέδια

5. Beaded Chunky Κολιέ:

Χάντρες chunky necklaces

Αυτό το μαύρο μπριγιάν κολιέ έχει τρεις σειρές μαύρων χαντρών που έχουν διαφορετικά μεγέθη. Οι μαύρες χάντρες συνδέονται μεταξύ τους με μαύρη αλυσίδα. Αυτό είναι υπέροχο να ζευγαρώσετε με μαύρα σκουλαρίκια και ενδυμασία που ταιριάζει μαύρο. Το κομψό μαύρο κολιέ είναι ιδανικό για περιστασιακά πάρτι και δείπνα.

6. Stone Chunky κολιέ:

Πέτρα chunky necklace

Χρησιμοποιήστε αυτό το χοντρό κολιέ πέτρα νεφρίτη για να φανεί εκθαμβωτικό και εντυπωσιακό. Το όμορφο μπλε χρώμα του πολύτιμου νεφρίτη είναι η ανάσα. Αυτό είναι ένα στρωμένο κολιέ που έχει ένα πλωτό στυλ δακτυλίδι δάκρυ δάκρυ. Η κύρια αλυσίδα έχει στρογγυλές χάντρες νεφρίτη που είναι μεγάλου μεγέθους.

Δείτε περισσότερα: Cross Κολιέ

7. Χρώμα μπλοκ Χάντικα μπλοκ:

Χρώμα block chunky necklace

Επιλέξτε αυτό το μεγάλο μπλοκ μπλοκ χρώματος για να πάτε με οποιαδήποτε στολή που φοράτε. Το περιδέραιο έχει τρεις χάντρες χρώματος που τοποθετούνται μαζί σε σχήμα σχήματος. Τα χρώματα που επιλέγονται για αυτόν τον τύπο κολιέ είναι συνήθως αυτά που συνδυάζονται.

8. Bauble Chunky Κολιέ:

Μπιχλιμπίδι chunky necklace

Το στυλ bauble είναι επίσης ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα σχέδια σε ογκώδη περιδέραια. Τα στολίδια που γίνονται εδώ είναι από πέτρες και χάντρες. Τα στολίδια τοποθετούνται σε απλό μοτίβο, αλλά κάθε μαρκαδόρος έχει μικροσκοπικό πλαίσιο χρυσού σφαιριδίου που το καθιστά εκπληκτικό. Τα άκρα κάθε σφαιρίδια έχουν επίσης χρυσοκέντημα.

Δείτε περισσότερα: Μαύρο κρύσταλλο κολιέ

9. Κρύσταλλο Chunky κολιέ:

Κρύσταλλο chunky necklace

Κάντε μια νύφη να δείχνει εντυπωσιακά όμορφη με αυτό το ογκώδες κολιέ φτιαγμένο με στρας και κρύσταλλο. Το ασημένιο κολιέ είναι το πιο όμορφο κομμάτι κοσμήματος που θα φορέσει μια νύφη. Τα στρας και οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται στο κολιέ είναι στην πτώση των δακρύων και στα σχήματα των κύκλων. Συνενώνονται με τη μορφή λουλουδιών. Δεν υπάρχει αλυσίδα που να είναι ορατή, μόνο λουλούδια που ενώνονται μέχρι το τέλος.

Μπορείτε να επιλέξετε χοντρά κολιέ για να πάτε με τη φθορά του σχεδιαστή σας ή την παραδοσιακή ενδυμασία πάρα πολύ. Αυτά τα περίτεχνα περιδέραια είναι πολύχρωμα και μπορούν επίσης να γίνουν με πολύτιμους λίθους όπως το νεφρίτη. Επιλέξτε ένα περίεργο περιδέραιο για να συμπληρώσετε ένα ένδυμα που είναι απλό. Θα το κάνει πιο εξελιγμένο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 9 = 1