9 καλύτερες βιταμίνες γενειάδας που βοηθούν στην ανάπτυξη των τριχών του προσώπου Στυλ στη ζωή

Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τυφλά τις βιταμίνες με τις γενειάδες, πιστεύοντας ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την γένια μας να αναπτυχθεί εν μία νυκτί ή να γεμίσει τα άτριχα μπαλώματα της γενειάδας μας, καθώς δεν είναι μαγικά προϊόντα. Οι βιταμίνες για την ανάπτυξη μαλλιών είναι σήμερα η καλύτερη εναλλακτική λύση για την προώθηση της φυσικής ανάπτυξης γένιων στο πρόσωπό μας. Δεν έχουν παρενέργειες και παρέχουν φυσική τροφή στα μαλλιά του προσώπου μέσω των απαιτούμενων θρεπτικών ουσιών.

Οι καλύτερες βιταμίνες γενειάδας:

Είναι κορυφαίες 9 βιταμίνες γενειάδα που βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών του προσώπου,

1. Vita Beard Προσώπου Φροντίδα μαλλιών Φόρμουλα:

Vita Beard Facial Hair Support Formula

Όντας ένα από τα πρώτα μερικά σήματα βιταμίνης γενειάδας στη βιομηχανία, η γενειάδα Vita είναι επομένως μια από τις καλύτερες βιταμίνες γενειάδας. Αυτή η πολυβιταμίνη ανάπτυξης γενειάδας αποτελείται από βιταμίνη D3 συν ψευδάργυρο που εμποδίζει την τριχόπτωση. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζει τη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος στο δέρμα κάτω από τη γενειάδα σας για να αποφύγετε την ακμή. Δεν υπάρχουν πρόσθετα ΓΤΟ ή τεχνητά λιπαντικά συστατικά για παχύτερα μαλλιά.

2. Μαλλιά Anew:

Μαλλιά Anew

Τα μαλλιά Anew είναι σχετικά νέα μάρκα στη βιομηχανία βιταμινών. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει μια τεράστια ποσότητα βιοτίνης στα 5000 mcg σε κάθε κάψουλα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε τριχόπτωση ή αδύναμα μαλλιά ή λεπτές τρίχες λόγω έλλειψης βιοτίνης, τότε η τρίχα Anew αναπληρώνει τα μαλλιά σας με τη σύνθεση biotin της. Αυτό το προϊόν έχει υποβληθεί σε ανεξάρτητο εργαστηριακό έλεγχο, έτσι είστε σίγουροι ότι δεν εφαρμόζονται τοξίνες ή βαρέα μέταλλα στο πρόσωπό σας. Αυτό κάνει τα Hair Anew μία από τις καλύτερες βιταμίνες για την ανάπτυξη γενειάδας.

3. Vimulti Ανάπτυξη Beard και Τριχόπτωση:

Vimulti Beard Growth and Hair Loss

Ο Vimulti είναι επίσης σχετικά έμπειρος παίκτης στην αγορά. Η σύνθεσή του αποτελείται από υψηλή βιοτίνη, εκχυλίσματα φρούτων, αντιοξειδωτικά, ινδικά φραγκοστάφυλα ή Amla και μια μυστική συνταγή που δεν έχει αποκαλυφθεί στην αγορά. Η βιοτίνη προάγει την ανάπτυξη και το πάχος των τριχών, ενώ τα αντιοξειδωτικά και τα εκχυλίσματα φρούτων κρατούν το δέρμα σας πλούσιο σε βασικά θρεπτικά συστατικά και ενισχύει επίσης τις ρίζες των τριχοθυλακίων. Η Amla έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Ενώ αυτή η μυστική φόρμουλα έχει βοηθήσει να διατηρηθεί ως η καλύτερη πολυβιταμίνη για την ανάπτυξη γενειάδας.

4. Beard Grow XL:

Γενειάδα Grow XL

Το Beard Grow XL είναι επίσης ένας νεοεισερχόμενος στην αγορά, αλλά έχει ήδη γίνει μια δημοφιλής πολυβιταμίνη για την ανάπτυξη γενειάδας. Αυτό οφείλεται κυρίως στις πολύπλοκες συνθέσεις του που αποτελούνται από βιοτίνη, βιταμίνες Α, C, E και φορτία παραλλαγών της βιταμίνης Β, ιδιαίτερα της βιταμίνης Β12. Οι βιταμίνες διατηρούν την τέλεια κατάσταση του δέρματος για την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ οι βιταμίνες Β και η βιοτίνη προάγουν την ταχεία ανάπτυξη των τριχών. Μαζί με αυτό, έχει επίσης εκχύλισμα αλογοουρά που εξασφαλίζει ρύθμιση υγρών στο δέρμα του προσώπου σας. Έχει επίσης Μεθυλοσουλφονυλο μεθάνιο (MSM) γνωστό για τη μαγική του ικανότητα να μεγαλώνει γρήγορα τα μαλλιά, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα και το πάχος των μαλλιών.

5. Chuck Essentials Γενειοφόρος άνθρωπος πολυβιταμίνη:

Χαϊδεύω Essentials Bearded Man Multivitamin

Σχεδόν όλες οι βιταμίνες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη γενειάδας είναι επιθετικές τιμές στην αγορά, καθώς είναι σχετικά νέες στη βιομηχανία ομορφιάς. Παρόλα αυτά, είναι σίγουρα δύσκολο να βρεθεί μια πιο οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση από την πολυβιταμίνη Chuck Essentials. Είναι γεμάτη με όλες τις βιταμίνες, μέταλλα και βιοτίνη απαραίτητη για μια παχιά και υγιή ανάπτυξη μαλλιών. Έχει επίσης ωμέγα-3 και φολικό οξύ που βοηθούν στη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών με τον καθαρισμό των ενοχλητικών επιθεμάτων στο πρόσωπό σας.

6. Συμπλήρωμα ανάπτυξης Wild Beard για άντρες:

Αγριος Willies Beard Growth Supplement For Men

Όπως και όλες οι άλλες βιταμίνες που προάγουν την ανάπτυξη γενειάδας, αυτό επίσης αποτελείται από όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα, βιοτίνη, εκχυλίσματα φρούτων, αντιοξειδωτικά κλπ. Αλλά οι ποσότητες έχουν διαμορφωθεί και εργαστηριακά δοκιμαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι η την πιο αγαπημένη βιταμίνη γενειάδας μεταξύ των νέων με τα καλύτερα σχόλια πελατών και βαθμολογίες.

Δείτε περισσότερα: Οι καλύτερες βιταμίνες για την ανάπτυξη των μαλλιών

7. Virilitas:

Virilitas

Ένα εάν οι σημαντικοί παράγοντες για τον προσδιορισμό των βιταμινών που βοηθούν την ανάπτυξη γενειάδα, είναι οι επιπτώσεις που το προϊόν δείχνει σε μια περίοδο της χρήσης του. Αυτό το προϊόν έχει πολλή βιοτίνη, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, αλλά αυτό που το καθιστά μοναδικό είναι τα άγρια ​​αποτελέσματα του τα οποία εμφανίζονται μέσα σε 1 ή 2 εβδομάδες χρήσης.

8. Beardilizer Μαλλιά και Beard Growth Complex για άντρες:

Beardilizer Facial Hair and Beard Growth Complex for Men

Αυτός ο νεοεισερχόμενος στην αγορά βιταμινών γενειάδας έχει επίσης ως επί το πλείστον παρόμοια στοιχεία όπως η βιοτίνη, τα αντιοξειδωτικά, τα ανόργανα άλατα, οι βιταμίνες κλπ. Αλλά έχει όλα τα μη ορμονικά συστατικά που εξασφαλίζουν ότι υπάρχουν εγγυημένα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη των μαλλιών

9. Ομαλή υποστήριξη Viking Hair & Beard Growth:

Λείος Viking Hair & Beard Growth Support

Έχει κυρίως βιοτίνη σε βαριά ποσότητα στα 5000 mcg, πολλές παραλλαγές βιταμινών Β, L-κυστεΐνη, PABA και Χολίνη. Γνωρίζετε ήδη ότι η βιοτίνη και η βιταμίνη Β προάγουν την ανάπτυξη των μαλλιών με πάχος, αλλά εκτός από αυτό, η L-κυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ που είναι βασικά ένα τελικό αποτέλεσμα πρωτεΐνης. Έτσι αυτό το αμινοξύ βοηθάει ως δομικό στοιχείο για ισχυρά χοντρά μαλλιά μαλλιών. Ενώ η χολίνη είναι ένα φολικό οξύ και αυτό κάνει τους θύλακες των τριχών ισχυρότεροι και αποφύγετε οποιαδήποτε θραύση ή τραχύτητα.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα τρόφιμα βιταμινών για την ανάπτυξη των μαλλιών

Έτσι, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η σύγχρονη εφεύρεση σε προϊόντα ομορφιάς που κυμαίνονται με τη μορφή βιταμινών γενειάδα είναι καθοριστικής σημασίας για την ενίσχυση της ανάπτυξης μαλλιών σας, μαζί με τη διατήρηση του πάχους και της δύναμης ρίζας. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι βιταμίνες γενειάδας αξιόπιστες. πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η βιταμίνη γενειάδας έχει βασικά στοιχεία όπως βιοτίνη, βιταμίνες, ανόργανα άλατα, εκχυλίσματα φρούτων, αντιοξειδωτικά, κλπ. πριν επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα βιταμινών γενειάδας.

Leave A Comment

+ 55 = 56