9 Τελευταίες μαντήλι μάλλινα σχέδια για τις γυναίκες και τους άνδρες σε τάση | Στυλ στη ζωή

Κασκόλ ποτέ δεν βγαίνουν από τη μόδα, αν είστε άνδρες ή γυναίκες. Χειμώνας κασκόλ μοιάζουν πολύ μοντέρνα και μοντέρνα να φορέσει. Εδώ το κυνήγι ή η αναζήτηση γίνεται σε κασκόλ μαλλί. Το μεγαλύτερο μέρος του ατόμου αγαπά να φορούν σχέδια κασκόλ μαλλί. Διατίθενται στην αγορά με διαφορετικό χρώμα και σχέδια. Είτε πρόκειται για ένα μακρύ ή ένα σύντομο, ο σχεδιαστής ή απλό, το χειροποίητο ή μηχανουργείο. Κάθε σχεδιασμός φαίνεται κομψό για να νικήσει το χειμώνα με στυλ.

Τα καλύτερα μοτίβα μάλλινων κασκόλ για τις γυναίκες και τους άνδρες:

Εδώ εξετάστε την κορυφή 9 μάλλινο μαντήλι για χειμώνες,

1. Μάλλινο μαντήλι ανδρών:

Ανδρες Wool Scarf

Οι άνδρες αγαπούν να φορούν κασκόλ. Δεν ενισχύουν ακόμη και τη μοντέρνα εμφάνιση, θέλουν πάντα, αλλά και να τους κάνουν να γοτρίσουν. Αυτά τα κασκόλ έχουν απλά πρόσβαση σε οποιονδήποτε από τους τομείς της αγοράς. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε on-line. Απλά κάντε κλικ στις ιστοσελίδες ηλεκτρονικών αγορών για την επιλογή των κασκόλ σας.

2. Κασκόλ Panda:

Αρκτοειδές ζώο της ασίας Scarf

Έτσι, ποιος είναι ο εραστής των ζώων; Δοκιμάστε αυτά τα όμορφα και κομψά κασκόλ panda και είναι έξυπνα. Αυτά τα έξυπνα και εκπληκτικά κασκόλ panda αγαπούσαν κυρίως οι γυναίκες. Μπορείτε να τα φορέσετε με οποιοδήποτε φόρεμα. Κυρίως άτυπη μία στολή προτιμάται από γυναίκες με αυτά τα κασκόλ.

3. Μικρό μάλλινο μαντήλι:

Μικρός Wool Scarf

Αυτά είναι πολύ κομψά κοντό μάλλινα μαντήλια. Είναι διαγώνια κομμάτια με ασύμμετρα κουμπιά πάνω τους. Αυτά είναι ένα από τα καλύτερα θερμότερα κασκόλ για την καμπύλη του χειμώνα. Μπορείτε να τους συνδέσετε πολύ εύκολα καθώς υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να τους συνδέσετε.

4. Μαύρο μάλλινο μαντήλι:

Μαύρος Wool Scarf

Το μαύρο χρώμα είναι πολύ ελκυστικό και γοητευτικό. Αυτό το χρώμα κοστίζει τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Τα μαύρα μάλλινα μαντίλια είναι πολύ υψηλά σε ζήτηση. Μπορείτε να πάτε στην αγορά υφασμάτων και να τα αγοράσετε εύκολα, λόγω του υψηλού επιπέδου διαθεσιμότητας.

5. Γκρίζο μάλλινο μαντήλι:

Γκρί Wool Scarf

Αυτά τα ζεστά άνετα μάλλινα μαντίλια φαίνονται πολύ όμορφα και επαγγελματικά για να φορέσουν. Αυτές αγαπούνται από άντρες και γυναίκες, όλων των εποχών. Μπορείτε να τα φορέσετε με μπλουζάκια, κούτσες, επίσημα κλπ. Έτσι δοκιμάστε τους και πάρτε μια νέα ματιά.

6. Κόκκινο μάλλινο μαντίλι:

το κόκκινο Wool Scarf

Κόκκινο χρώμα ως επί το πλείστον απαίτησε από τις γυναίκες. Το τέλειο μίγμα κόκκινου κασκόλ με μάλλινη αφή, θα σας αφήσει άφωνους. Δοκιμάστε τα και πάρτε το βλέμμα που θέλετε. Το μάλλινο είναι πολύ χρήσιμο για να σας υπερασπιστεί από το χειμώνα και το κόκκινο χρώμα θα σας δώσει υπέροχη εμφάνιση. Συνδέστε τους με βρόχο δύο φορές γύρω από το λαιμό.

Δείτε περισσότερα: Μαύρα σχέδια κασκόλ

7. Κασκόλο μάλλινο καπέλο:

Καρό ύφασμα Wool Scarf

Αυτά είναι μακρά εκπληκτικά μαλακά μάλλινα κασκόλ είναι διαθέσιμα σε muti-χρώμα. Αυτά είναι πολύ για τους μήνες του χειμώνα. Αυτά είναι περιτυλιγμένα από όλες τις άκρες με πινελιές χρώματος muti. Μπορείτε να τα βρείτε σε οποιαδήποτε περιοχή της αγοράς. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τα αγοράσετε και on-line. Οι περισσότερες από τις on-line ιστοσελίδες αγορών όπως το Jabong, το Amazon, το Snapdeal, το Zara, το Limeroad κ.λπ. τους πωλούν με κάποιες εκπτώσεις.

8. Μεγάλο μάλλινο μαντήλι:

Υπερμεγέθης Wool Scarf

Ελέγξτε αυτά τα μεγάλα μάλλινα κασκόλ. Είναι υπερμεγέθεις, τόσο πολύ χρήσιμο για να κερδίσετε τις ημέρες ή τους μήνες. Έτσι, τους χειμώνες και εσείς πρόκειται για ένα πάρτι ή οποιαδήποτε λειτουργία, και στη συνέχεια να δοκιμάσετε αυτό το γυναικείο μάλλινο μαντίλι. Σίγουρα θα έχετε τα καλύτερα συγχαρητήρια από τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Το περιτύλιγμα γύρω από τους ώμους σας δίνει κομψή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Μακρύ κασκόλ γυναικών

9. Μεγάλο μάλλινο μαντήλι:

Μεγάλο Wool Scarf

Έτσι, ποιος αγαπά να φορέσει μεγάλα; Αν θέλετε να φορέσετε μεγάλα τότε πηγαίνετε για αυτούς. Σίγουρα θα έχετε ικανοποίηση αφού τα αγοράσετε. Αυτά τα όμορφα σχέδια κασκόλ wooly είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε ύφασμα όπως pashmina, κασμίρ και μαλακό μαλλί, κλπ. Αγοράστε και ενισχύστε τη δόξα του ντουλαπιού σας.

Αυτά είναι πολύ όμορφα και εκπληκτικά μάλλινα κασκόλ. Αυτά είναι πολύ χρήσιμα σας προστατεύουν από τους χειμώνες. Όλα τα προαναφερθέντα κασκόλ είναι καλά ερευνήθηκαν για να δώσουν τις καλύτερες γνώσεις σχετικά με μάλλινα μαντίλια. Δοκιμάστε κάποιο από αυτά σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και είναι το κομψό και μοντέρνο.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα κασκόλ από βαμβάκι

Leave A Comment

+ 87 = 95