9 Κομψά και μοντέρνα πορτοφόλια για άνδρες και γυναίκες

Το πορτοφόλι είναι ένα τέτοιο εξάρτημα που συμπληρώνει το στυλ με τρόπο που καθορίζει την αληθινή σας προσωπικότητα. Τα πορτοφόλια δέρματος κροκοδείλων χτυπάει να είναι ένα ανώτερο είδος υλικού που ακτινοβολεί την τόλμη και την ωμή φύση της προσωπικότητάς σας με αυτή την άνετη πρέζα υπερβολής. Στη λίστα με τα πιο βολικά και μοντέρνα δερμάτινα πορτοφόλια από κροκόδειλο παρουσιάζονται για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Τελευταία και Μοντέρνα σχέδια στα πορτοφόλια κροκόδειλων για αρσενικά και θηλυκά:

Ας πρέπει να εξετάσουμε τα κορυφαία 9 σχέδια κροκόδειλων πορτοφολιών.

1. Δεψασμένο πορτοφόλι κροκοδείλου:

κροκόδειλος-πορτοφόλια

Τα πορτοφόλια κροκοδείλων κατάλληλα δεψασμένα για άνδρες είναι κάτι που σίγουρα συμπληρώνει το στυλ σας, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ενδυμασία σας. Εξίσου κατάλληλη για οποιαδήποτε επίσημη, αλλά και περιστασιακή ενδυμασία, ένα καλά δεψασμένο, αυθεντικό πορτοφόλι κροκόδειλου είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστό. Τα ευρεία ράμματα στα εξωτερικά σύνορα και η υφή της κλωστής κροκόδειλου είναι κάτι συναρπαστικό. Με μέτριο αριθμό διαμερισμάτων, μπορείτε να κρατήσετε σωστά τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας με κομψό τρόπο.

2. Casual Crocodile πορτοφόλι:

Ανέμελος use Crocodile Wallet

Ένας σωστός και αυθεντικός μαύρος άνδρας πορτοφολιών κροκόδειλου είναι ένα απολύτως κλασικό αξεσουάρ για κάθε άνδρα. Είναι λεπτή, ακατέργαστη, μοντέρνα και πλούσια. Κατάλληλο για κάθε επίσημη εκδήλωση, μπορεί επίσης να είναι εξίσου κατάλληλο για καθημερινή χρήση εάν προτιμάτε να είστε βασιλικός παντού. Η ωμή εξωτερική και ομαλή εσωτερική διακόσμηση σίγουρα θα κάνει τους ανθρώπους να πάνε WOW!

3. Πορτοφόλι Unisex Crocodile:

Για άνδρες και γυναίκες Crocodile Wallet

Φέρτε την άγρια ​​πλευρά σας με ένα όμορφο πράσινο πορτοκαλί πορτοφόλι. Το χρώμα είναι έντονο και κάνει μια δήλωση όπου και αν παίρνετε χρήματα από αυτό για να πληρώσετε το λογαριασμό. Κατάλληλο τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, το όμορφο εξωτερικό θα θέλατε να το θηλάζετε για πάντα.

4. Πορτοφόλι κροκοδείλου Vintage:

Σοδειά Crocodile Wallet

Ένα vintage και αυθεντικό πορτοφόλι κροκοδείλων είναι ωμό και όμορφο και καθορίζει την εσωτερική πνευματική ψυχή σας όμορφα. Όχι πολύ γυαλιστικά, μόνο το δέρμα κροκοδείλου, απλά ράμματα και λίγα διαμερίσματα είναι αυτό που κάνει το πορτοφόλι να ξεχωρίζει από το άλλο. Η πλούσια αυθεντικότητα και η απλότητα του πορτοφολιού κροκόδειλου για τους άνδρες θα το κάνουν να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα πορτοφόλια.

Δείτε περισσότερα: Δημιουργημένο Πορτοφόλι

5. Καφέ κέρατο πίσω κροκόδειλος πορτοφόλι:

καφέ Horn Back Crocodile Wallet

Αν σκέφτεστε να πηγαίνετε σε ένα πάρτι με απλή στολή, ένα λευκό πουκάμισο και denims τότε η αναζήτηση για ένα τολμηρό εξάρτημα τελειώνει εδώ. Η τραγανή δομή και η υφή του δέρματος κροκόδειλου κέρατος πίσω σε ένα πανέμορφο καφέ μαυρισμένο εξωτερικό του πορτοφολιού θα μεταμορφώσει την απλή σας εμφάνιση σε ένα μαγευτικό επίπεδο. Συμπληρώστε το βλέμμα με ένα καλό παπούτσι και ζώνη.

6. Πορτοφόλι Crocodile Baby Aligator:

Μωρό Alligator Crocodile Wallet

Η ήπια έκδοση του αυθεντικού πορτοφολιού κροκοδείλου, ένα πορτοφόλι δερμάτινο κροκόδειλο δέρματος είναι ομαλή και η στιλπνότητα αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος της αγάπης ενώ ενσωματώνει πολύ νηφάλια και λεπτή ομορφιά. Το πράσινο χρώμα της χελώνας και το επιθυμητό μοτίβο στο εξωτερικό κάνουν το πορτοφόλι κλασική ομορφιά για οποιεσδήποτε περιστάσεις. Αυτός είναι ο πιο ομαλός τύπος πορτοφολιών των ατόμων με κροκόδειλο.

Δείτε περισσότερα: Πορτοφόλια για Άντρες

7. Πορτοφόλι μπλε κροκοδείλου:

Μπλε Crocodile Wallet

Τα ήδη ωμά και όμορφα πορτοφόλια κροκοδείλων όταν παίρνουν το άγγιγμα μιας μπλε απόχρωσης, γίνεται μια στιγμιαία μαγεία. Η βασιλική και ζωντανή αίσθηση του πορτοφολιού απλώνει μια ατμόσφαιρα τέλειας αντιστοίχισης. Εάν δοθεί μια ευκαιρία με το κατάλληλο φόρεμα, αυτό το πορτοφόλι μπορεί να είναι η δήλωση στυλ.

8. Πορτοφόλι κροκοδείλου Long River:

Μακρύς River Crocodile Wallet

Το μεγάλο πορτοφόλι πορτοκαλί ποταμού μπορεί να είναι το κομμάτι της δήλωσης με σχεδόν οποιοδήποτε φόρεμα κόμματος για οποιαδήποτε γυναίκα. Πηγαίνετε στα βασικά και αισθανθείτε την έλξη των ριζών σας με αυτό το όμορφα κατασκευασμένο μοναδικό πορτοφόλι κροκοδείλου.

Δείτε περισσότερα: Πορτοφόλι συμπλέκτη γυναικών

9. Πορτοφόλι Funky Crocodile:

Funky Crocodile Wallet

Να είστε υπερβολικά μοντέρνοι όταν μεταφέρετε ένα μοντέρνο και φανταστικό πορτοφόλι κροκοδείλου. Ενσωματωμένο με μαγνητικό κλιπ χρήματος ή αποσπώμενη αλυσίδα που επίσης είναι κατασκευασμένο από δέρμα κροκοδείλου, αυτά τα funky πορτοφόλια είναι μικρού μεγέθους και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν τα κομψά smartphones σας αντί για τα νομίσματα για να αναδείξουν αυτό το κρυμμένο funkky μέσα σας. Μην κολλάτε τα φτερά της φαντασίας σας και αφήστε το να πετάξει ψηλά όταν αποφασίσετε για τα φορέματα που επιλέγετε να φορέσετε μαζί της!

Κατασκευασμένο σε πολλά στυλ για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να ταιριάζει με το vibe των διαφορετικών περιστάσεων, αυτό το αξεσουάρ μπορεί πραγματικά να είναι ένα από τα πιο αξιόλογα υπάρχοντά σας. Τα διαφορετικά στυλ, οι υφές του δέρματος και τα μοτίβα βελονιών καθιστούν τους μοναδικούς με τον δικό τους τρόπο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

72 + = 80