9 Μοντέρνες και κομψές σύγχρονες ιδέες σαλόνι

Το καθιστικό είναι το πρόσωπο οποιουδήποτε σπιτιού. Ένα καλά οργανωμένο σαλόνι δημιουργεί μια αιώνια εντύπωση του ιδιοκτήτη σπιτιού στο μυαλό των ανθρώπων. Με έναν ευχάριστο συνδυασμό μαξιλαριών, καναπέδων και τραπεζιών, μπορείτε να απολαύσετε πανέμορφα το σαλόνι σας. Παρουσιάζει την αληθινή σας γεύση των αντικειμένων και την προθυμία σας να διακοσμήσετε το σαλόνι σας. Όσο περισσότερο δαπανάτε για διακοσμητικά αντικείμενα, τόσο πιο ελκυστικό είναι το σαλόνι σας. Ορισμένα σχέδια του καθιστικού είναι τόσο καρδιάς αιχμαλωτίζοντας που δεν θα αισθανθείτε σαν να αφήσετε το δωμάτιο. Κάποιος μπορεί να καθίσει ιδανικά για όλη την ημέρα στο σαλόνι σας, εφόσον το σχέδιο του καθιστικού είναι τέτοιο.

Τελευταίες και όμορφες ιδέες σαλόνι στο σύγχρονο με εικόνες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σαλόνια με σύγχρονα σχέδια.

1. Φως γεμάτο σαλόνι:

σύγχρονο σαλόνι

Αυτό το σύγχρονο έπιπλο καθιστικού είναι πλήρως φωτισμένο. Στην οροφή και τις φωτογραφίες φωτίζεται και φωτίζει. Κοντά στους μαλακούς καναπέδες, διατηρείται το μπλε σκαμνί. Η φωτιά καίγεται σε τζάκι και σε κοντινή απόσταση υπάρχει ένα λευκό τραπέζι το οποίο είναι φυτό πάνω του.

2. Κλασικό Σύγχρονο Καθιστικό:

Κλασσικός Contemporary Living Room

Αυτό το καθιστικό είναι πλήρως διαρρυθμισμένο με κλασικό τρόπο. Έχει όμορφο καναπέ και στη μέση του καναπέ, υπάρχει ένα στρογγυλό πυκνό μαξιλάρι κάτω από το μαύρο τραπέζι. Το δωμάτιο είναι τόσο ευρύχωρο ώστε να περιλαμβάνει ξύλινο μοντέρνο ντουλάπι και κομψό μακρύ τραπεζαρία.

3. Λευκό σύγχρονο σαλόνι:

Υπόλευκος Contemporary Living Room

Είναι απόλυτα λευκό καθιστικό σύγχρονο ντιζάιν. Κάθε τοίχος, καναπές, τραπέζι, ντουλάπι και ακόμη και γλάστρα είναι λευκά. Στην οροφή, τα υπέροχα φώτα λάμπουν και το δωμάτιο έχει μεγάλα παράθυρα. Ο σχεδιασμός του καναπέ είναι αν και λευκό πεδιάδα, αλλά είναι κομψό πάρα πολύ.

4. Σχεδιασμένο σαλόνι:

Σχεδιαστής Textured Living Room

Αυτή η ιδέα του σύγχρονου καθιστικού είναι σε μοντέρνο θέμα. Εδώ ο τοίχος έχει εξαιρετική υφή και έχει επίσης σχεδιαστή λαμπτήρα. Ο λευκός καναπές έχει λαμπερό πορτοκαλί κάλυμμα μαξιλαριού, το οποίο είναι το επίκεντρο αυτού του δωματίου. Ακόμα και ο σχεδιασμός της καρέκλας είναι τόσο μοναδικός.

5. Oceanic Blue Καθιστικό:

ωκεάνιος Blue Living Room

Αυτό το μοντέρνο ντιζάιν έχει ωκεανό μπλε θέμα. Υπάρχει φωτεινό μπλε καναπές με εξωτερική γαλαζοπράσινη ατμόσφαιρα. Το χαλί στο πάτωμα είναι τυπωμένο και υπάρχει μικρή καρέκλα σχεδιαστών. Το σαλόνι συνδέεται με ανοιχτή κουζίνα και φαίνεται απίθανο.

6. Εμπνευσμένο καθιστικό:

Εμπνευσμένη Living Room

Αυτά τα μοντέρνα έπιπλα σαλονιού έρχονται απλά να εμπνέουν ένα για μικρό χώρο χώρου. Ο τοίχος έχει στερεωμένο καναπέ τύπου L και το υπόλοιπο είναι λίγα κόπρανα για να καθίσει. Τα φωτεινά μαξιλάρια είναι εκεί και το μεσαίο ξύλινο τραπέζι είναι διακοσμημένο με γυαλί. Η τέλεια χρήση του χώρου γίνεται πίσω από τον χώρο του καναπέ.

7. Φωτεινό σαλόνι:

ΛΑΜΠΡΌΣ Living Room

Είναι τόσο φωτεινό και πολύχρωμο σχεδιασμό σύγχρονων επίπλων σύγχρονης επίπλωσης με οροφή πορτοκαλί χρώματος και πορτοκαλί διακόσμηση τοίχων πίσω από την τηλεόραση. Ο καναπές πλήρους μεγέθους τοποθετείται με γυάλινο τραπέζι και κόκκινο χαλί. Οι κομψοί βολβοί κρέμονται πάνω από τον καναπέ και ακόμη και το κουρτίνα είναι νέο.

8. Κομψό σαλόνι:

Κομψός Living Room

Αυτή η σύγχρονη διακόσμηση του καθιστικού είναι απλά κομψό έργο τέχνης. Ένας μεγάλος καναπές έχει πολύχρωμο απλό μαξιλάρι και πίσω του απλά εκπληκτική διακόσμηση τοίχων. Ελκυστική κορνίζα κρέμεται και δίπλα της στρογγυλή ρολόι. Καλαίσθητο ανθοπωλείο προσθέτει αίγλη στο σαλόνι.

9. Μοντέρνο σαλόνι διακόσμησης:

Μοντέρνο Décor Living Room

Αυτό το σύγχρονο σαλόνι έχει μαγευτικό σχεδιασμό καναπέ με ένα μείγμα απλών και εκτυπώσεων. Το χαλί διαθέτει επίσης πολύχρωμη πλατεία και έχουν τοποθετηθεί λίγα μικρά τραπέζια που φαίνονται σαν ένα. Πολύ μεγάλο κορνίζα κρέμεται με συνδυασμό διαφόρων φωτογραφιών.

Αυτά είναι μόνο λίγα σύγχρονα σχέδια σαλόνι, αλλά μπορεί να υπάρχουν λίγα περισσότερα. Εάν έχετε επίσης τρέλα για να δώσετε έξυπνη εμφάνιση στο σαλόνι σας, απλά πηγαίνετε για αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας και να δώσετε μια ενθουσιασμένη ματιά σε αυτό. Με τη δική σας δημιουργικότητα, μπορείτε να εμπνεύσετε και άλλους ανθρώπους. Βλέποντας τέτοια μοναδικά σχέδια των καθιστικών δεν μπορούν να σταματήσουν από το να επαινέσουν το σαλόνι σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + = 6