9 διάσημα αξιοθέατα της Ινδονησίας για επίσκεψη Στυλ στη ζωή

Η ετικέτα μιλάει τόμους για μια χώρα που έχει πάντα να προσφέρει από μια πλούσια ιστορική κληρονομιά σε μια διαφορετική κουλτούρα και φυσική ομορφιά που περιβάλλεται από ένα σαρωμένο αρχιπέλαγος 17.508 νησιών. Ο κατάλογος των τουριστικών αξιοθέατων σε μια χώρα που χαρακτηρίζεται από τέτοια ενθουσιασμό δεν τελειώνει ποτέ, γι 'αυτό το περιορίσαμε σε μερικές από τις καλύτερες τουριστικές περιοχές της Ινδονησίας για επίσκεψη.

Ινδονησία Τουριστικά μέρη:

1. Borobudur:

borobudur_indonesia-τουριστικά μέρη

Ένας βουδιστικός ναός Mahayana του 9ου αιώνα στο Μαγελάνγκ, Κεντρική Ιάβα, το Borobudur είναι το μοναδικό τουριστικό αξιοθέατο που επισκέπτεται στην Ινδονησία. Συνολικά 504 αγάλματα του Βούδα συγκεντρώνουν το εξωτερικό και το εσωτερικό του ναού μαζί με 2.672 διακοσμητικά ανακουφιστικά πάνελ. Το μνημείο που αποτελείται από έξι τετραγωνικές πλατφόρμες κάτω και τρεις κυκλικές πλατφόρμες στην κορυφή είναι ένα ιερό αφιερωμένο στον Λόρδο Βούδα και μια σημαντική περιοχή προσκυνήματος.

2. Βοτανικοί κήποι Bogor:

bogor-botanical-gardens_indonesia-τουριστικά μέρη

Το Bogor ιδρύθηκε το 1817 και είναι ένας από τους παλαιότερους βοτανικούς κήπους της πόλης που φέρει το ίδιο όνομα και κέντρο βοτανικής έρευνας από αποικιακούς χρόνους. Με έκταση άνω των 80 εκταρίων, ο κήπος φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 είδη φυτών και ζώων. Διαφορετικές ποικιλίες πουλιών και ακόμη και νυχτερίδες μπορούν να βρεθούν καταφύγιο ψηλότερα στα δέντρα.

Δείτε περισσότερα: Τοποθεσίες για επίσκεψη στο Μπουτάν

3. Εθνικό Πάρκο Κομόδο:

komodo-national-park_indonesia-τουριστικά μέρη

Ο Εθνικός Δρυμός Komodo, που εκτείνεται σε τρία μεγαλύτερα νησιά του Komodo, Padar και Rinca και 26 μικρότερα, είναι ο πρώτος τόπος κατοικίας της μεγαλύτερης σαύρας της γης, του δράκου Komodo, από όπου το πάρκο παίρνει το όνομά του. Ο Εθνικός Δρυμός Komodo ιδρύθηκε το 1980 με μοναδικό σκοπό την προστασία αυτών των όντων, μετά την επέκταση του πεδίου εφαρμογής του στην προστασία άλλων θαλάσσιων ειδών. Το 1991 κηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO και οι τουρίστες συρρέουν για να πάρουν μια γεύση από το διάσημο δράκο του Komodo.

4. Mount Rinjani:

mount-rinjani_indonesia-τουριστικά μέρη

Οι επισκέπτες στο νησί Lombok δεν μπορούν να μείνουν μακριά από την επίσκεψη Mount Rinjani, το δεύτερο υψηλότερο ενεργό ηφαίστειο της Ινδονησίας. Ακόμα κι αν αυτό το ηφαιστειογενές βουνό έχει διεκδικήσει αρκετές ζωές, τα ταξίδια προς το βουνό εξακολουθούν να είναι δημοφιλή στους τουρίστες, όπου όταν φτάνουν στην κορυφή του ηφαιστείου, οι πεζοπόροι μπορούν να φτάσουν σε μια καλντέρα 6 με 8,5 χλμ που έχει θερμές πηγές και μερικώς γεμάτη η λίμνη κρατήρα εκτιμάται ότι έχει βάθος 200 μέτρων.

Δείτε περισσότερα: Ιαπωνία Καλύτερο μέρος για να επισκεφθείτε

5. Σέρφινγκ στο Μπαλί:

surfing-in-bali_indonesia-τουριστικά μέρη

Με χιλιάδες νησιά απλά να παρακινεί τους surfers να έρθουν και να οδηγήσουν τα κύματα, είναι μόνο κατάλληλη ότι η Ινδονησία είναι γνωστή ως παράδεισος surfer's, με το Μπαλί να είναι το επίκεντρο της ινδονησιακής surfing. Το ίδιο το νησί του Μπαλί έχει 33 σημεία surf με τα κύματα που προσφέρουν κάτι για όλους, από τους πιο προηγμένους επαγγελματίες έως τους αρχάριους.

6. Νήσοι Raja Ampat:

raja-ampat-islands_indonesia-τουριστικά μέρη

Τα νησιά Raja Ampat στην Παπούα είναι λατρευτικά για την ομορφιά της, με απότομα ηφαιστειακά πετρώματα που εκτείνονται από τον ωκεανό, αλλά η πραγματική ομορφιά βρίσκεται υποβρύχια, όπου η μεγαλύτερη ποικιλία στη θαλάσσια ζωή και το πλουσιότερο οικοσύστημα των κοραλλιογενών υφάλων μπορούν να βρεθούν, κρατώντας το μεγαλύτερο αξιοθέατο για δύτες.

Δείτε περισσότερα: Κένυα διάσημα μέρη

7. Λίμνη Τόμπα:

lake-toba_indonesia-τουριστικά μέρη

Ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Sumatra είναι η λίμνη Toba, μια ηφαιστειακή λίμνη που είναι η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο. Η λίμνη Toba είναι το αποτέλεσμα μιας μαζικής εκρηκτικής έκρηξης που συνέβη πριν από περίπου 77.000 χρόνια. Η παγκοσμίως γνωστή λίμνη κρατήρα που εκτείνεται σε μήκος 100 χιλιομέτρων και μέχρι 1.666 πόδια βάθος θεωρείται ο τρίτος μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της Ινδονησίας.

8. Toraja:

toraja_indonesia-τουριστικά μέρη

Οι πρωτότυπες παραδοσιακές κουλτούρες στην Ινδονησία συγκρατούν τη γοητεία του καθενός αλλά όχι όπως το Toraja, μια εθνοτική ομάδα που βρίσκεται στη νότια επαρχία Sulawesi και ζει σε κατοικίες διαμορφωμένες σαν κέρατα. Οι Torajas είναι πιο γνωστοί για τις περίτεχνες τελετουργίες τους που διαρκούν αρκετές μέρες με χιλιάδες παρόντες. Κατά τη διάρκεια αυτών των τελετών κηδείας, τα Toraja μπορεί να δει να εκτελούν πολιτιστικούς χορούς για να θρηνήσουν και να τιμήσουν τον νεκρό.

9. Μεγάλο Τζαμί Baiturrahman:

baiturrahman-grand-mosque_indonesia-τουριστικά μέρη

Στην καρδιά του Banda Aceh στην επαρχία Aceh της Ινδονησίας, το Μεγάλο Τζαμί Baiturrahman αποτελεί το σύμβολο της αθωικής θρησκείας και του πολιτισμού. Colonial και Mughal Ινδικές επιρροές μπορεί να γίνει αισθητή στην αρχιτεκτονική του τζαμιού που ιδρύθηκε από την ολλανδική αποικιακή διοίκηση το 1881. Το τζαμί κρατιέται αγαπητό από τους Ατσέζους και έχει γίνει ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, ειδικά αφού επιβίωσε το καταστροφικό τσουνάμι του 2004.

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές ωραίες τουριστικές περιοχές της Ινδονησίας. Σου αρέσει? Παρακαλώ μοιραστείτε τη γνώμη σας.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

16 + = 26