9 Νέα και όμορφη Αίθουσα Ξυλουργικών Σχεδίων Ιδεών Στυλ στη ζωή

Είστε ανακαίνιση του σπιτιού σας, ή σκέφτεστε να πάρετε νέα σχέδια εσωτερικών χώρων για την αίθουσα σας! Ναι, η γρήγορη αλλαγή στα εσωτερικά σχέδια έχει δώσει στους ανθρώπους αρκετές ιδέες για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους με νέα σχέδια και εσωτερικούς χώρους. Μεταξύ όλων, οι εσωτερικοί χώροι από ξύλο είναι αρκετά δημοφιλείς αυτές τις μέρες. Οι καμπύλες χειροτεχνίας που φέρνουν τα σχέδια των ξύλινων σκελετών στην αίθουσα είναι αρκετά καλά ώστε να προσφέρουν την αίθουσα σας με αριστοκρατική εμφάνιση.

Τελευταίες και καλύτερες ιδέες για σχέδια ξυλογλυπτικής Hall με εικόνες:

Εδώ είναι τα μοντέρνα σχέδια ξυλουργικής αίθουσα.

1. Παραδοσιακή ξυλογλυπτική σχεδίαση:

αίθουσα woodwork designs

Θέλετε να σχεδιάσετε την αίθουσα σας με μια παραδοσιακή ξυλογλυπτική στην αίθουσα! Εδώ είναι ένα σχέδιο που σίγουρα θα σας υπενθυμίζει τα αρχαία τείχη της φωτιάς. Στον τοίχο δίνονται ξύλινες λωρίδες με ένα μικρό τείχος προστασίας στο παράθυρο που συνδέεται με μια καμινάδα επίσης. Υπάρχει επίσης ένα ξύλινο ράφι τοποθετημένο στην καμινάδα για να τοποθετήσετε μερικές μνήμες.

2. Σχεδιασμός σύγχρονης ξυλουργικής:

Σύγχρονος Woodwork Design

Η αίθουσα παίρνει μια ζωντανή εμφάνιση όταν δοθεί σχέδια ξυλογλυπτικής για αίθουσα. Η αίθουσα είναι διακοσμημένη με σύγχρονα σχέδια στην οροφή με κομψά έπιπλα, όλα σε ξύλινα σκεύη. Στα περιγράμματα των παραθύρων δίνονται επίσης ξύλινα πλαίσια για να κάνουν το μοτίβο πιο κρίσιμο.

3. Σχέδια φυσικού ξύλου για το Hall:

Φυσικός Woodwork Designs

Αγάπη που έχει ξύλο γύρω σου! Αυτός είναι ο τέλειος σχεδιασμός για εσάς. Το σχέδιο φέρει δύο ξύλινα σχέδια βιτρίνας για αίθουσα που είναι κεντραρισμένη με ένα χαριτωμένο τζάκι. Ο σχεδιασμός γίνεται με ωραία ξύλινα και πέτρινα στυλ πέτρες για να δώσει στο design μια πλούσια εμφάνιση με μαριναρισμένο σχεδιασμό.

4. Απλός σχεδιασμός ξύλου:

Απλός Woodwork Design

Ψάχνετε για μια απλή αλλά εξελιγμένη ξυλογλυπτική για αίθουσα! Ένα απλό ξύλινο παρασκήνιο τοίχου με τέσσερις μικρές και μεγάλες θήκες γραμμής που είναι προσαρμοσμένες σε αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε. Κατασκευασμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας, στο εσωτερικό και στο τραπέζι δίνεται ένα τέλειο γυαλιστικό για μια συνοπτική εμφάνιση.

5. Μινιμαλιστική σχεδίαση ξύλου:

Μινιμαλιστική Woodwork Design

Η διακόσμηση του σπιτιού με ξύλινο υλικό δίνει μια εκσυγχρονισμένη πινελιά στην αίθουσα. Όλα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από παχιά ξύλινα πλακίδια, συμπεριλαμβανομένου του καναπέ και της βιτρίνας που περιβάλλει την τηλεόραση. Για να γίνει η πιο ζωντανή διακόσμηση, δίνεται επίσης ένα πλέγμα στο ξύλο.

6. Stick Σχεδιασμός ξύλινων τοίχων:

Ραβδί Wall Woodwork Design

Τα σχέδια ξυλουργικής για την αίθουσα δίνουν μια νέα προοπτική όταν οι τοίχοι και οι οροφές είναι διακοσμημένες με λεπτές καφέ ξύλινες λωρίδες. Το δωμάτιο έχει επίσης ξύλινα έπιπλα για να ταιριάζει με τους τοίχους που συγκεντρώνονται με αρκετές ξύλινες ταινίες δίνοντας ένα νέο κομψό σχέδιο για ένα γαλήνιο περιβάλλον.

7. Σχεδιασμός ξύλινου τοίχου:

Τείχος Paneling Woodwork Design

Ψάχνετε για κάτι εξευγενισμένο ακόμη καλλιτέχνης για τους τοίχους σας! Η επένδυση τοίχων είναι αυτό που μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε τους τοίχους με ξύλινες χειροτεχνίες. Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την πλαισίωση του σχεδίου φέρει επίσης ανάγλυφη εκτύπωση που βελτιώνει την εμφάνιση με διάφορα εσωτερικά φώτα για ήπιο περιβάλλον.

8. Σχεδιασμός ξύλινων παλετών:

Αχυρόστρωμα Woodwork Design

Θέλετε να επισημάνετε κάθε συγκεκριμένο τοίχο! Τα σχέδια για ξύλινα πατώματα σε παλέτες έρχονται με ένα ευρύ φάσμα ξύλινων σχεδίων για να επιλέξετε από. Στον τοίχο δίνεται μια υφή από διάφορα τετράγωνα κομμάτια ξύλου διαφόρων μεγεθών. Τέτοιες τοίχοι χρησιμοποιούνται ευρέως διακοσμητικό σκοπό για ένα τέλειο υπόβαθρο.

9. Σχεδιασμός ξύλου Art Deco:

Τέχνη Deco Woodwork Design

Ένα βασιλικό δωμάτιο μπορεί να παρατηρηθεί όταν στους τοίχους, τις εισόδους, τα ντουλάπια, τα ράφια και ακόμη και τα έπιπλα δίνεται μια ξύλινη αφή ξύλου σε καφέ καφέ υφή. Η αίθουσα δίνεται μερικά κομμάτια ξύλου με σχεδίαση σε αυτό για μια πλούσια ματιά ακόμα και στο απλούστερο δωμάτιο. Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο ξύλινα σαλόνια στην Ινδία.

Τα σχέδια ξυλογλυπτικής για αίθουσα έχουν φέρει μια επαναστατική φάση στη διακόσμηση των χώρων και των ζωών με μια ποικιλία ξύλου ξύλου διαθέσιμη στην αγορά. Είτε πρόκειται για δάπεδα, σκούρα, μοντέρνα, τοίχο χαρακτηριστικό, κλπ. Σχέδια, η ξυλογλυπτική έδωσε πάντα γοητευτικό σχέδια για να ανεβάσει την εμφάνιση των αιθουσών.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 7