Κορυφαία 9 σχέδια γυάλινων πόρτων Στυλ στη ζωή

Το ξύλο είναι το κοινό στοιχείο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή θυρών, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Το γυαλί χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο για την κατασκευή θυρών για εμπορικά κτίρια όπως γραφεία, νοσοκομεία κλπ. Αλλά με την εμφάνιση του σύγχρονου σχεδιασμού στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής γυαλί έχει γίνει ένα πολύ κοινό στοιχείο στην κατασκευή θυρών. Το γυαλί είναι ένα κομψό υλικό. Έχει μια εκλεπτυσμένη και καθαρή εμφάνιση και γι 'αυτό η χρήση του γυαλιού έχει αυξηθεί κατά την κατασκευή των θυρών, με την πάροδο των ετών. Εδώ είναι ένας κατάλογος των κορυφαίων εννέα σχεδίων γυάλινης πόρτας:

Όμορφη γυάλινη πόρτα σχέδια στην Ινδία:

1. Πόρτα με γρατζουνιές:

ποτήρι door designs

Αυτή είναι η επιτομή της νεωτερικότητας στον τομέα του σχεδιασμού. Αυτή η παγωμένη γυάλινη πόρτα με τυχαία ακανόνιστη σχεδίαση δίνει μια αφηρημένη αφή. Το μεταλλικό πλαίσιο συμπληρώνει πλήρως το σχέδιο. Ένας εραστής της αφηρημένης τέχνης σίγουρα θα ερωτευτεί με αυτό το σχέδιο.

2. Σχεδιασμός διπλής πόρτας:

θύρα 2

Αυτός ο σχεδιασμός διπλής πόρτας είναι ιδανικός για οικιακές εσωτερικές πόρτες καθώς και πόρτες που χρησιμοποιούνται σε γραφεία, νοσοκομεία και άλλους εμπορικούς χώρους. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο. τα πάνελ από γυαλί παγετού αποτελούν το κύριο υλικό πόρτας, με φυσικά σχέδια φύλλων και λαβές πόρτας αργύρου και σύστημα κλειδώματος.

3. Αφηρημένη σχεδίαση συρόμενης πόρτας:

θύρα 3

Πρόκειται για ένα σύγχρονο σχεδιασμό συρόμενων πόρτων, απολύτως πλαισιωμένο λιγότερο, με αφηρημένα κίτρινα σχέδια. Η αιχμηρή λαβή της πόρτας προστίθεται στην αφηρησιμότητα του σχεδίου.

4. Εσωτερική σχεδίαση πόρτας:

θύρα 4

Πρόκειται για ένα κομψό, αφηρημένο, εντυπωσιακό αλλά και απλό εσωτερικό σχέδιο γυάλινης πόρτας. Η απλότητα του σχεδιασμού που αναμιγνύεται με τη μεγαλοφυία του σχεδιαστή καθιστά μια πολύ συνιστώμενη πόρτα για ένα σύγχρονο σπίτι.

5. Συρόμενη πόρτα νέας εποχής:

θύρα 5

Η εμπειρία της γυάλινης πόρτας έχει γίνει ένα βήμα παραπέρα με συρόμενες γυάλινες πόρτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λειτουργήσουν ως χώρισμα μεταξύ σπιτιού και εξωτερικού χλοοτάπητα, ή οποιουδήποτε άλλου είδους χώρου και εξωτερικού χώρου, όπως το γκαζόν, την πισίνα, τη λίμνη κ.λπ..

Δείτε περισσότερα:  Διπλές πόρτες για το σπίτι

6. Διπλή ολισθαίνουσα πόρτα από γυαλί πάγου:

θύρα 6

Πρόκειται για μια σύγχρονη διπλή συρόμενη πόρτα που χρησιμοποιείται τόσο για κατοικίες όσο και για εμπορικούς σκοπούς. Αυτή η διπλή συρόμενη πόρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα διαχωριστικό δωματίου, μια κλειστή πόρτα κλπ. Το βλέμμα του παγετού προσθέτει ένα κομμάτι της ιδιωτικής ζωής επίσης.

7. Πόρτα καμβά:

θύρα 7

Τι όμορφο κομμάτι του σχεδιασμού. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό και πολύχρωμο σχέδιο. Η τεχνολογία λίπους γυαλιού το καθιστά ανθεκτικό και το σύστημα κλειδώματος είναι και ανθεκτικό. Το γυαλί είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης για όποιον αγαπά τα χρώματα. Δεν είναι μόνο ένας όμορφος σχεδιασμός, αλλά είναι επίσης σημαντικό για χρησιμότητα, γεγονός που το κάνει να πρέπει να αναφέρουμε στην πρώτη εννέα λίστα. Τα υλικά υψηλής ποιότητας και η ημιδιαφανής εμφάνιση διατηρούν ανέπαφα τον παράγοντα ιδιωτικότητας.

Δείτε περισσότερα:  Πόρτες ασφαλείας σχεδιάζει φωτογραφίες

8. Για τα σχέδια της:

θύρα 8

Αν υπάρχουν ανθεκτικά σχέδια πόρτας για τα αρσενικά, γιατί χάσετε κάτι που είναι το καλύτερο για τις κυρίες στο σπίτι. Αυτός ο σχεδιασμός εσωτερικής γυάλινης πόρτας είναι σχεδιασμένος με ροζ στρογγυλά σχέδια τα οποία είναι απλά αλλά κομψά. Οι ροζ σφιγκτήρες και το κλείδωμα προσθέτουν τη γυναικεία ποιότητα του σχεδιασμού της πόρτας. Το ημιδιαφανές υλικό διατηρεί ανέπαφο τον παράγοντα ιδιωτικότητας.

9. Περιστρεφόμενη πόρτα:

θύρα 9

Με τον άξονα στη μέση η πόρτα περιστρέφεται ελεύθερα επιτρέποντας στους ανθρώπους να μπουν και από τις δύο πλευρές των θυρών. Χρησιμοποιείται κυρίως για εσωτερική και οικιακή χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εμπορική και εξωτερική χρήση. Η είσοδος από τις δύο πλευρές μπορεί να σας βοηθήσει να χειριστείτε τη βιασύνη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Αυτή η απλή αλλά κομψή περιστρεφόμενη πόρτα είναι κατασκευασμένη από διαφανή σχεδίαση με ένα μαύρο πλαίσιο που δίνει μια κομψή εμφάνιση, ιδιαίτερα λόγω της αντίθεσης που προκαλείται από το λευκό φόντο.

Δείτε περισσότερα: Ξύλινη πόρτα σχεδιάζει εικόνες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 − 66 =