9 εκπληκτικές ιδέες, σχέδια και εικόνες για τατουάζ δέρματος Στυλ στη ζωή

Μεταξύ των εραστών τατουάζ ακολουθεί επίσης μια τάση και διατηρεί τον γιο να αλλάζει ανάλογα με το χρόνο. Πρόσφατα υπάρχει μια τρέλα μεταξύ τους για να σχεδιάσουν ένα τατουάζ που φαίνεται σαν το δέρμα σε οποιοδήποτε μέρος έχουν σχιστεί και το σχέδιο έχουν περιγραφεί κοιτάζοντας ένα θεαματικό και μυαλό φυσώντας ματιά στον φορέα. Tattooing αυτό το είδος του σχισμένο δερματοστιξία δερμάτων είναι μεγάλη εργασία, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο αφήνοντας τους ανθρώπους να συλλαβίζουν δεσμευόμενο από την εξέταση της εικόνας. Προσφέρει μια ρεαλιστική εμφάνιση στην εικόνα που εμφανίζεται ότι κάτι έχει απεικονιστεί κάτω από το δέρμα σας.

Καλύτερες ιδέες τατουάζ δερματοστιξιών, σχέδια και εικόνες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στο κορυφαίο 9 διαφορετικούς τύπους σχισμένο δερματοστιξία δερμάτων σχεδίασης.

1. Δημιουργία τατουάζ με φανταστικό δέρμα:

Θεαματικός Ripped Skin Tattoo Design

Εάν είστε τακτοποιημένο πρόσωπο τατουάζ, τότε γνωρίζετε ότι η περιγραφή μιας εικόνας στις πλευρές είναι πολύ οδυνηρό πρόσωπο, αλλά η αγάπη και το πάθος για μελάνι δανείζει το θάρρος να απεικονίσει αυτή την έγχρωμη εικόνα. Αυτό το τατουάζ σχισμένο δέρμα μοιάζει υπέροχο και φαίνεται ότι το δέρμα έχει σχιστεί τα χρώματα προσθέτει πιο θαυμάσια ματιά στο σχεδιασμό καθώς και στο πρόσωπο persona επίσης.

2. Σχεδιασμός Τατουάζ:

Μάτι Widening Ripped Skin Tattoo Design

Εδώ έρχεται ένα συναρπαστικό σχέδιο τατουάζ που δίνει μια οπτική ψευδαίσθηση με την πρώτη ματιά. Φαίνεται ότι στο στήθος έχει σχεδιαστεί ένα λαμπερό μάτι, ένα έργο τέχνης αριστουργημάτων που δίδει μια φανταστική ματιά στις γυναίκες.

3. Scary Tattoo Σχεδίαση Ripped Δέρμα:

Τρομακτικός Ripped Skin Tattoo Design

Τα σχισμένα δερματοστιξία του δέρματος προσδίδουν μια ρεαλιστική εμφάνιση στο άτομο και η σειρά από χρώματα προσθέτουν περισσότερο χιούμορ σε αυτό. Τα σχέδια τατουάζ μιλούν για τη στάση του ατόμου επίσης? εδώ εμφανίζεται η εικόνα φάντασμα που δείχνει ότι το πρόσωπο πιστεύει στα πνεύματα και τον κόσμο φαντασίας.

4. Εντυπωσιακό ανοιχτό τατουάζ σχέδιο:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Ripped Skin Tattoo Design

Πρόκειται για ένα θαυμάσιο κομμάτι του σχεδιασμού, τοποθετημένο στο πλευρικό μέρος του σώματος και φαίνεται ότι τα αιχμηρά πόδια έχουν γδαρσίσει το δέρμα και έχουν αρχίσει να αιμορραγούν. Το τατουάζ δίνει μια μοναδική και τρομερή ματιά στο άτομο και εμφανίζει την τολμηρή στάση του επίσης.

5. Ripped δερμάτων σημάδι σχεδίασης τατουάζ:

Πατριωτικός Ripped Skin Tattoo Design

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος για να απεικονίσετε την αγάπη και την αγάπη σας προς τη χώρα από το σχεδιασμό της σημαίας της χώρας στα μανίκια σας; Το τατουάζ μοιάζει με το δέρμα και η σημαία σκιαγραφείται δείχνοντας ότι το πρόσωπο είναι τόσο παθιασμένο και πατριωτικό προς την πατρίδα του και μπορεί να περάσει από οποιοδήποτε πόνο και θυσία επίσης.

6. Καρδιά που αγγίζει Ripped Ανοιχτό Δέρμα Τατουάζ Σχεδιασμός:

Καρδιά Touching Ripped Skin Tattoo Design

Τα σχισμένα δερματοστιξία του δέρματος αντανακλούν τη συσχέτιση και διάφορα μέρη του σώματος και τη λειτουργία του, εδώ η καρδιά ενός ανθρώπου είναι στυλ στο στήθος του ατόμου. Η εικόνα δείχνει τη λειτουργία της και φαίνεται ότι η ίδια η καρδιά βγαίνει από το σώμα.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα τατουάζ για τους άνδρες

7. Μηχανική Ripping δέρμα Σχεδιασμός Τατουάζ:

Μηχανικός Ripped Skin Tattoo Design

Εδώ σε αυτή την εικόνα ένα μηχανικό μέρος έχει σχεδιαστεί στα πόδια των φορέων, μοιάζει σαν το δέρμα έχει σχιστεί και το μηχάνημα λειτουργεί εκεί έξω. Πρόκειται για ένα κλασικό σχεδιασμό δερματοστιξίας δερματοστιξιών που απεικονίζεται με πανέμορφο τρόπο και δανεισμός και εμφάνιση μυαλού στον κομιστή .

8. Σχεδιασμός τατουάζ 3D Ripped Skin:

3 D Ripped Skin Tattoo Design

Αυτός είναι ένας εντυπωσιακός και συμβατικός τύπος σχεδίασης που προσδίδει μια υπέροχη εμφάνιση στο άτομο. Φαίνεται ότι το δέρμα έχει σχιστεί και δανείζοντας ένα 3D ή ζωντανό βλέμμα στην εικόνα και μια απαραίτητη εμφάνιση στον χρήστη.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ κρανίων

9. Θαυμάσιο Ripped Skin Tattoo Design:

Θαυμάσιος Ripped Skin Tattoo Design

Αυτό είναι ένα καλλιτεχνικό κομμάτι του σχεδίου που περιγράφεται στα μανίκια του ατόμου διεύρυνση μια τολμηρή δήλωση σχετικά με το persona του. Εμφανίζεται στην εικόνα σαν να περνά από το σπασμένο ή σχισμένο δέρμα το αίμα και να δανείζει μια μαμά εμφάνιση στο πρόσωπο.

Το σχισμένο τατουάζ δερμάτων φαίνεται φανταστικό ότι απεικονίζονται με σωστό τρόπο και η ποικιλία των χρωμάτων προσθέτει μεγαλύτερη εντυπωσιακή και αφρώδη εμφάνιση στην εικόνα. Αυτά τα τατουάζ είναι διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη και μπορούν να απεικονίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Αλλά γενικά είναι τοποθετημένο στο στήθος, τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια, έτσι ώστε να σας δίνει μια ματιά extravaganza και προσθέτει πιο γοητευτική ματιά στο persona σας.

Δείτε περισσότερα: Rip Τατουάζ Σχέδια

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 7