9 Αρχική διορθωτικά μέτρα για φαγούρα μάτια Στυλ στη ζωή

Η φαγούρα στα μάτια μπορεί να μην είναι σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά σίγουρα είναι κοινή. Τα υψηλά επίπεδα μόλυνσης και αλλεργιογόνων στο περιβάλλον είναι συνήθως τα αίτια που συνδέονται με το πρόβλημα της φαγούρας στα μάτια. Η δυσάρεστη και ενοχλητική αίσθηση στα μάτια καθιστά αρκετά σημαντικό για τον πάσχοντα να αναζητήσει κάποιες ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για τη θεραπεία του προβλήματος από τις ρίζες. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη συνεχή φαγούρα που σας κάνει να τρίβετε τα μάτια ξανά και ξανά.

Σπίτι remedies for itching eyes

Οι καλύτερες και οι κορυφαίες θεραπείες στο σπίτι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία αυτής της κρίσης δίνονται παρακάτω στον κατάλογο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα ελέγξετε και να κάνετε μια επιλογή από εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.

Amazing Αρχική διορθωτικά μέτρα για φαγούρα Μάτια:

1. Χρησιμοποιήστε το Cold Compress:

Για να απαλύνει τα μάτια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη χρήση ενός ψυχρού συμπίεσης. Βγάλτε ένα καθαρό πανί σε παγωμένο νερό, αφαιρέστε το υπερβολικό νερό και τοποθετήστε το στα μάτια για τα καλύτερα αποτελέσματα και τα στιγμιαία. Αυτό πρέπει να γίνεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για τα αποτελέσματα.

Σπίτι Remedies for Headache - Ice Pack

Αντί του υφάσματος πλυσίματος, οι τσάντες τσαγιού χαμομήλι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στα δύο μάτια λόγω των καταπραϋντικών ιδιοτήτων που έχει. Θα πρέπει να φυλάσσεται για λίγο στο ψυγείο και στη συνέχεια να χρησιμοποιείται στα μάτια για 10 λεπτά.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για το δόντι Ache

2. Πλύση χαμομηλιού:

Ετοιμάστε ένα φλιτζάνι τσάι χαμομήλι και φέρετε το σε θερμοκρασία δωματίου. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να πλύνετε τα μάτια για να εξασφαλίσετε τη θεραπεία της φαγούρας και να σας βοηθήσουμε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με έναν τρόπο αποκατάστασης στο σπίτι. Θα πρέπει να γίνεται 2-3 φορές την ημέρα μέχρι να υποχωρήσει το πρόβλημα.

3. Θαύματα αγγουριού:

Αγγούρι eyes

Οι αντι-ερεθιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του αγγουριού το καθιστούν ιδανικό προϊόν για την αντιμετώπιση της φαγούρας στα μάτια. Μειώνει επίσης το πρήξιμο και τα προβλήματα φλεγμονής. Πάρτε φρέσκες φέτες αγγουριού και ψύξτε για λίγο. Αυτό θα πρέπει να διατηρείται και στα δύο μάτια για τα επόμενα 10-15 λεπτά. Θα πρέπει να γίνεται 4-5 φορές την ημέρα.

4. Benefit Rosewater:

Τριαντάφυλλο water 2

Μπορείτε είτε να ξεπλύνετε τα μάτια με ροδόγυρο δύο φορές την ημέρα ή αλλιώς να τα χρησιμοποιήσετε ως σταγόνες ματιών για άμεσα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε 4-5 σταγόνες σε κάθε μάτι για ιδανικά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη μόλυνση ζύμης

5. Χρήση κρύου γάλακτος:

Γάλα

Για τα κνησμώδη μάτια, ένα από τα καλύτερα προϊόντα στο σπίτι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι το κρύο γάλα. Μια καθαρή βαμβακερή σφαίρα μπορεί να εμποτιστεί με κρύο νερό και να τοποθετηθεί στα μάτια που θα αφήσουν μια ψύξη στα μάτια και θα θεραπεύσει την κνησμό. Αυτό πρέπει να γίνεται δύο φορές την ημέρα για μέγιστο όφελος.

6. Πράσινο Τσάι:

Πράσινος tea5

Βράζουμε δυο τσάντες τσαγιού πράσινου τσαγιού σε νερό και στη συνέχεια το φέρουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Χρησιμοποιήστε απεσταγμένο νερό για να βράσετε τις τσάντες τσαγιού. Τα μάτια πρέπει να ξεπλυθούν με αυτό το πλύσιμο δύο φορές την ημέρα για να θεραπεύσουν την κνησμό. Είναι μια από τις καλύτερες εγχώριες διορθωτικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τη θεραπεία της κρίσης.

7. Έχετε νερό:

Πίνω water woman4

Το πόσιμο άφθονο νερό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι μια από τις κορυφαίες θεραπείες για την αντιμετώπιση των φαγουριών. Αυτό θα βοηθήσει στην διατήρηση του σώματος ενυδατωμένο. Πίνοντας 10-12 ποτήρια νερό θα βοηθήσει στη θεραπεία των οφθαλμών φαγούρα.

8. Αλόη Βέρα:

αλοή vera juice

Ο χυμός της Aloe Vera μπορεί να αναμιχθεί με μέλι και τσάι άνθιου και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πλύση ματιών δύο φορές την ημέρα για να θεραπεύσει την κνησμό.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για ένα μαύρο μάτι

9. Επικόλληση σπόρων σπόρων σινιόν:

Fenugreek

Βγάλτε τους σπόρους για περίπου 10 ώρες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το για να κάνετε μια ομαλή πάστα. Αυτό πρέπει να εφαρμόζεται στα μάτια για τα επόμενα 20 λεπτά. Χρησιμοποιήστε κρύο νερό για να ξεπλύνετε την πάστα. Ακολουθήστε το δύο φορές για μέγιστα αποτελέσματα.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

16 − = 6