9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Τα κρύσταλλα των νυχιών είναι μια νέα μορφή εκθαμβωτικού σχεδιασμού νυχιών. Φαίνονται πολύ λαμπερά. Μπορείτε να τα φορέσετε για ένα πάρτι ή για τον γάμο σας. Θα αγαπήσετε πώς φέρνουν μια λάμψη στα νύχια σας. Τα συνηθισμένα χρώματα νυχιών γίνονται πανέμορφα με μερικές κρυστάλλινες προσθήκες. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα κρύσταλλα εύκολα από τα τοπικά καταστήματα χειροτεχνίας ή από τα καταστήματα καλλιτεχνίας νυχιών. Η κόλλα των νυχιών χρησιμοποιείται για τη στερέωση τους στα νύχια. Για να αποφύγετε το πρόβλημα της κόλλας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφανές βερνίκι νυχιών για να τα διορθώσετε στα νύχια.

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας 9 σχέδια κρυστάλλου νυχιών τέχνης τα οποία ακόμη και μπορείτε να δοκιμάσετε.

Κορυφαία σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών:

1. Πολύχρωμα κρυστάλλινα νύχια:

κρυστάλλινα-νυχτερινά σχέδια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά έγχρωμα κρύσταλλα για τα νύχια σας. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε διαφορετικές μορφές νυχιών και σχέδια με κρύσταλλα. Μπορείτε να πάρετε κρυστάλλινες ρόδες διαφορετικών χρωμάτων από τα καταστήματα τέχνης νυχιών. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις των νυχιών και κολλήστε το χρώμα του κρυστάλλου που θέλετε στα νύχια σας. Μπορείτε να φορέσετε πολύχρωμα κρυστάλλινα καρφιά με οποιαδήποτε έγχρωμη στολή.

2. Κρύσταλλο Γαλλικά Συμβουλές Νύχια:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Οι γαλλικές συμβουλές με οριοθέτηση κρυστάλλων μπορεί να είναι μια πολύ ζεστή επιλογή για την εποχή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά μεγέθη κρυστάλλων και καρφιών για αυτόν τον τύπο σχεδίου. Απλά κάντε τα γαλλικά άκρες και χρησιμοποιήστε μερικά κρύσταλλα με διαφανή γυαλιστική ή κόλλα για να επισημάνετε την οριοθέτηση. Επιπλέον, κρατήστε ένα καρφί δάχτυλων πλήρως καλυμμένο με καρφιά και γυαλιστερό βερνίκι νυχιών. Θα το δοκιμάσετε?

Δείτε περισσότερα: Τέχνη νυχιών με Rhinestones

3. Beaded Crystal Nails:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να πάρετε μικροσκοπικές χάντρες χειροτεχνίας από τα καταστήματα και να τα εφαρμόσετε στα νύχια μαζί με τα κρύσταλλα. Αυτά φαίνονται υπέροχα όταν γίνονται σε λευκό χρώμα βάσης νυχιών. Μπορείτε να αναμίξετε διάφορα χρώματα από χάντρες και κρύσταλλα για μια διαφορετική εμφάνιση. Τα πιο πολύχρωμα που κάνετε τα νύχια. τόσο καλύτερα θα είναι οι πιθανότητές σας να φορέσετε ένα απλό κρύσταλλο νυχιών τέχνης με διαφορετικά έγχρωμα ρούχα.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός νυχιών παγώνι παγώνι

4. Glamour Crystal Nails:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Διακοσμηση καρφιών με πολλές χάντρες, πέτρες και άλλα υλικά ντεκό art deco μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Πάρτε μερικά εκπληκτικά υψηλής ποιότητας κρύσταλλα Swarovski, μερικά μαργαριτάρια χάντρες και τόξα. Τοποθετήστε τα σε ένα ωραίο χρώμα βάσης και χρησιμοποιήστε κόλλα για να κολλήσετε αυτά στα σωστά σημεία. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα καρφιά σε ένα πάρτι ή για τον γάμο σας.

Δείτε περισσότερα: Σπιτικές Συμβουλές Πεντικιούρ

5. Νιφάδες κρυστάλλου νιφάδα χιονιού:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Αυτό μπορεί να είναι μόνο το σχέδιο που μπορεί να κάνει τα νύχια σας να φαίνονται υπέροχα για το πάρτι των Χριστουγέννων. Πάρτε μερικά λάστιχα γεμάτα με λάμψη, μερικούς κρυστάλλους υψηλής ποιότητας και μερικά διακοσμητικά σχέδια χιονιού. Τοποθετήστε τα σωστά πάνω στα νύχια για να πάρετε αυτό το σχέδιο.

Δείτε περισσότερα: Shellac Nail Art Ιδέες

6. Μωβ κρύσταλλο Καρφιά:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Ένα μείγμα και συνδυασμός δύο συνδυασμών χρωμάτων μπορεί να φανεί εκπληκτικό. Είναι πολύ απλό και εύκολο να δημιουργηθεί ταυτόχρονα. Δοκιμάστε τα νύχια όπως αυτά με μοβ και διαφανή κρύσταλλα Swarovski.

7. Κελύφη και κρύσταλλα:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Pastel σκιά χρώμα νυχιών για τη βάση μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για μια καλοκαιρινή τέχνη νυχιών. Η χρήση των μικρών παστέλ χρωματιστά αδιαφανή κρύσταλλα και μικρές χάντρες μπορεί να μετατρέψει τα απλά παστέλ καρφιά σε ένα τέλειο νυχιών παραλία φοράει.

Δείτε περισσότερα: 3D σχέδια νυχιών

8. Bling Crystal Nails:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Ένα βασιλικό ντιζάιν νυχτερινό σχέδιο τέχνης μπορεί να δημιουργηθεί με τη χρήση μεγάλων κροσσών κροσσών και πολλά μικρά κρύσταλλα. Δοκιμάστε μερικά καρφιά μόδας υψηλής μόδας όπως αυτό με τη χρήση απλών απλών κρυστάλλων.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσει τον εαυτό σας ακρυλικά νύχια

9. Περίληψη Σχεδιασμός απλών κρυστάλλων νυχιών:

9 Καλύτερα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αφηρημένο σχέδιο κρυστάλλου νυχιών όπως αυτό. Φαίνεται πολύ απλό και είναι εύκολο να δημιουργηθεί. Η χρήση του στιλβωτικού γέλης μπορεί να είναι μια νέα προσθήκη για τη βάση. Διαφορετικοί χρωματισμένοι κρύσταλλοι διαφορετικών μεγεθών θα φαίνονται πιο όμορφα. Μπορείτε να το φορέσετε σε ένα συμβαλλόμενο μέρος γραφείου επειδή φαίνεται κομψό.

Βρήκατε μερικά όμορφα σχέδια τέχνης κρυστάλλου νυχιών που πραγματικά φαίνονται ελκυστικά! Σας άρεσε? Παρακαλώ σχολιάστε τη γνώμη σας!

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 59 = 67