9 καλύτερα προϊόντα έκπλυσης προσώπου γλυκολικού οξέος στην Ινδία Στυλ Ατομικής Ζωής

Το πλύσιμο προσώπου με γλυκολικό οξύ είναι το μικρότερο υδροξύλιο. Είναι άχρωμο και άοσμο, ένα γλυκολικό άλας είναι άλας ή εστέρας γλυκολικού οξέος. Είναι απαραίτητο μέρος κάθε πλύσης προσώπου για να πάρετε μια λάμψη και χωρίς νιφάδα δέρμα. Το γλυκολικό οξύ είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά μιας καλής πλύσης προσώπου, κάθε άνθρωπος θα ήθελε να πάρει το χέρι του σε ένα προϊόν που προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και είναι επίσης το πιο αγορασμένο προϊόν. Το γλυκολικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο μέσω ορισμένων χημικών τύπων που αναμιγνύεται με πολυτελή πλύση προσώπου.

Τα καλύτερα προϊόντα έκπλυσης προσώπου με γλυκολικό οξύ, Ινδία Για το 2018:

Εδώ είναι μερικά κορυφαία 9 γλυκολικό οξύ μάρκες πλύσης προσώπου στην Ινδία.

1. Έκπλυση προσώπου με Neutrogena Glycolic Acid:

Neutrogena Glycolic Acid Face Wash

Το Neutrogena glycolic acid έκπλυση προσώπου στην Ινδία είναι ένα από τα καλύτερα πλύσιμο προσώπου για να χρησιμοποιηθεί που βοηθά να μειώσει το σπυράκι και να κάνει το δέρμα σας λάμψη και αυτό πλένει μακριά το ξηρό δέρμα καθιστώντας το ομαλό και υγιές.

Χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα για να ξεπλύνει τη βρωμιά.

Τιμή: 250 INR για 100 ml

2. Πλύση προσώπου Globus Glycolic Acid:

Globus Glycolic Acid Face Wash

Αυτό το πρόσωπο Globus πλένεται με γλυκολικό οξύ και το σαλικυλικό οξύ είναι ένας μοναδικός τύπος που παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα σπυράκια, καθώς το σαλικυλικό οξύ βοηθά να στεγνώσει τα σπυράκια και να αφαιρέσει τα κόκκινα σημάδια.

Χρήση: εάν έχετε λιπαρό δέρμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δύο φορές την ημέρα, διαφορετικά μία φορά.

Τιμή: 100 INR για 50 ml

3. Πλύση προσώπου Garnier Glycolic Acid:

Γκάρνιερ Glycolic Acid Face Wash

Το πλύσιμο γλυκολικού οξέος Garnier είναι μια πλύση προσώπου υψηλής ποιότητας που συμβάλλει στην αύξηση της ποιότητας του δέρματος, καθιστώντας τον πιο υγιεινό και πιο λαμπερό από ό, τι ήταν. Αυτό το πλύσιμο προσώπου έχει 3 σε 1 τύπους σε αυτό. Βοηθά επίσης να μειώσετε τις μαύρες κεφαλές και να ξεπλύνετε το ξηρό δέρμα.

Χρήση: Πρόκειται για μια καθημερινή πλύση προσώπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα.

Τιμή: 500 INR για 100 ml

4. Πλύση προσώπου Ahaglow Glycolic Acid:

Ahaglow Glycolic Acid Face Wash

Το Ahaglow είναι μια ιατρικά συνιστώμενη φόρμουλα που προτείνεται από κάθε γιατρό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αυτό το πλύσιμο με γλυκολικό οξύ για την ακμή είναι πλύσιμο προσώπου που βοηθά στη μείωση των σπυριών και των κόκκινων σημείων στο σπυράκι.

Χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα και δύο φορές την ημέρα για λιπαρό δέρμα.

Τιμή: 210 INR για 100 gm

5. Πλύση προσώπου Chikyu Glycolic Acid:

Chikyu Glycolic Acid Face Wash

Αυτή είναι μια νέα εταιρεία που έφερε τη θεραπεία για την ακμή αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα glycolic πλύση προσώπου για την ακμή και η οποία είναι μια φόρμουλα για να εργαστεί γρήγορα και επίσης να κάνει το δέρμα σας απαλό και μαλακό, μέσα σε μια μικρή χρονική περίοδο.

Χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά σε δύο ημέρες, καθώς είναι προϊόν υψηλής ποιότητας που επηρεάζει γρήγορα το δέρμα. Απλά βγάλτε τα πρόσωπά σας να τα εφαρμόσετε και να τα πλύνετε μετά από ένα μασάζ 5 λεπτών.

Τιμή: 1000 INR για 250 ml

6. Πλύση προσώπου γλυκολικού οξέος D'acne:

D'acne glycolic Acid Face Wash

Το πλύσιμο προσώπου γλυκονικού οξέος D'acne είναι μια φόρμουλα για το λιπαρό δέρμα για να μειώσει το λάδι από το πρόσωπο και να στεγνώσει τα σπυράκια μέσω αυτού του πλύματος προσώπου τα σπυράκια μειώνονται καθώς γίνεται μόνο για τα σπυράκια.

Χρήση: αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα μια φορά την ημέρα για τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα ακμής, απλά πλένετε το με πλύση σαν κανονικό πλύσιμο προσώπου.

Τιμή: 400 INR για 100 ml

Δείτε περισσότερα: Σαλικυλικό οξύ Πρόσωπο Wash Ινδία

7. Ουροποιητική γλυκολική έκπλυση προσώπου:

Caudile glycolic Face Wash

Το καλύτερο πλύσιμο προσώπου με γλυκολικό οξύ είναι το πλυμένο πρόσωπο που πλένει βοηθά να κάνει το δέρμα σας λεία και στεγνό μακριά τα σπυράκια διατηρεί επίσης το δέρμα σας υγιές και άψογο,

Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα για να κάνει το δέρμα σας υγιές. Απλά το εφαρμόζουμε και το μασάζ για 2 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλύνουμε.

Τιμή: 150 INR για 100 ml

8. MM Γλυκολικό Οξύ Πλύση Προσώπου:

M & Mglycolic Acid Face Wash

Ένα από τα καλύτερα πλύση γλυκολικού οξέος είναι το πλύσιμο προσώπου MM βοηθά να κάνει το δέρμα σας ενυδατωμένο και παρέχει ορυκτά στο δέρμα που είναι απαραίτητα και παρέχει ασβέστιο έτσι ώστε το δέρμα να γίνει υγιές και φυσικό.

Χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα για υγιές δέρμα

Τιμή: 200 INR για 100 ml

Δείτε περισσότερα: Καλύτερη αφρόπλυση προσώπου

9. Έκπλυση προσώπου Derma-E γλυκολικού οξέος:

Derma-E Glycolic Acid Face Wash

Η έκπλυση προσώπου γλυκολικού οξέος DERMA-E στην Ινδία είναι μία από τις καλύτερες πλύσεις προσώπου που έχει βιταμίνη Α και άλλα μέταλλα για να έχει ένα υγιές δέρμα και άψογο δέρμα.

Χρήση: αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα για να έχει ένα φυσικό δέρμα και μια λάμψη.

Τιμή: 500 INR για 100 gm

Υπάρχει πολύ πλύσιμο προσώπου γλυκολικού οξέος διαθέσιμη στην αγορά, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τους οποιοδήποτε από αυτά θέλετε. Αυτό βοηθά να κάνει το δέρμα σας λάμψη και ένα από τα καλύτερα είναι ότι βοηθά να μειώσει τα σπυράκια και να κάνει το δέρμα σας καλά ενυδατωμένο.

Δείτε περισσότερα: Το καλύτερο πρόσωπο πλύνετε για την ακμή

Leave A Comment

− 2 = 1