9 καλύτερες εσώρουχα μητρότητας για υποστήριξη | Στυλ στη ζωή

Η μητρότητα είναι η καλύτερη φάση της ζωής κάθε γυναίκας. Για να απολαύσετε αυτή τη φάση, η βιομηχανία ενδυμάτων έχει δώσει διάφορα σχέδια ένδυσης για κάθε επιλογή. Ομοίως, η εσωτερική φθορά κατέχει επίσης σημαντικό ρόλο κατά την περίοδο μητρότητας. Πρέπει να είναι άνετα και επίσης με την απαιτούμενη λαβή στη μέση έτσι ώστε να μην γίνεται αισθητή η στεγανότητα.

Εσώρουχα μητρότητας για έγκυες:

Παρακάτω είναι λίγα σχέδια εγκυμοσύνης εσώρουχα που επιλέγονται ευρέως από τις γυναίκες για να απολαύσουν αυτή την περίοδο με άνεση.

1. Μοντέρνα εσώρουχα μητρότητας:

μητρότητα underwear

Η περίοδος μητρότητας περιλαμβάνει επίσης εσωτερικό που είναι αρκετά μοντέρνα. Η μητρότητα των εσώρουχων γίνεται με βαμβάκι και δίχτυ. Το εσώρουχο έχει βαμβακερή βάση και οι άκρες γίνονται με δίχτυ. Παρέχει άνετο τέντωμα και προσαρμογή στην κοιλιά. Είναι καλύτερα να επιλέγεται μετά τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης.

2. Πλήρης Εσώρουχα Μέσης:

Γεμάτος Waist Underwear

Μετά από περίπου έξι μήνες, το κανονικό μήκος της μέσης γίνεται δυσάρεστο να φορέσει για τις κυρίες. Σε μια τέτοια κατάσταση, τα εσώρουχα βαμβακιού μωρών είναι αρκετά χρήσιμα με το πλήρες μήκος μέσης. Τα σουτιέν και τα εσώρουχα μητρικού βαμβακιού δίδονται σε ελαστικό υλικό το οποίο μπορεί να τεντωθεί μέχρι το ανώτερο τμήμα της κοιλιάς.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα νυχτικά μητέρας

3. Μαύρα μαύρα παπούτσια πλήρους κάλυψης:

Μαύρος Maternity Shorts

Ορισμένες γυναίκες προτιμούν να φορούν εσώρουχα σορτς στη συνήθη ζωή τους, φορώντας εσώρουχα θα τους έκαναν άβολα. Για τις γυναίκες αυτές, υπάρχουν και εσώρουχα εσώρουχα μητρότητας στην αγορά. Τα μαύρα σορτς κατασκευάζονται με συνδυασμό υλικού από βαμβάκι και πολυστυρένιο για την κατάλληλη τάνυση, ενώ στο τέλος δίνονται καθαρές αποχρώσεις για μια αισθησιακή εμφάνιση.

4. Belly Pant Βαμβάκι βαμβάκι μητρότητας Εσώρουχα:

Κοιλιά Pant Underwear

Εδώ είναι συν μέγεθος εσώρουχο πάνω από την κοιλιά για τη μητρότητα που σας δίνει την άνεση του κανονικού εσωτερικού βαμβακιού, αλλά επίσης παρέχει στήριξη στο τμήμα της κοιλιάς σας. Το παντελόνι κοιλιά είναι mate με δίχτυ που τεντώνεται μέχρι το ανώτερο τμήμα. Παρέχει μεγάλη άνεση κατά τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο πουκάμισα μητρότητας

5. Εσώρουχα χαμηλής κοιλιάς για τη μητρότητα:

Χαμηλός Belly Underwear for Maternity5

Απολαμβάνοντας την αρχική φάση της εγκυμοσύνης! Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεστε τα υψηλά παντελόνια μέσης της κοιλιάς καθώς η κοιλιά έχει μόλις αρχίσει να εμφανίζεται. Για αυτές τις μέρες, το χαμηλότερο εσώρουχο κοιλιά είναι το καλύτερο. Το βαμβακερό εσώρουχο έχει στενή γραμμή μέσης και ως εκ τούτου υποχωρεί κάτω από την κοιλιά για σωστή πρόσφυση.

6. Εσώρουχα μίας χρήσης εγκυμοσύνης:

Αναλώσιμα Underwear

Ψάχνετε για κάτι άνετο αλλά μοναδικό για να το μεταφέρετε! Εδώ είναι ο καλύτερος σχεδιασμός για εσώρουχα μητρότητας ειδικά για τις κυρίες μετά από 7 μήνες εγκυμοσύνης. Είναι εύκολο στη χρήση και μίας χρήσης, επομένως δεν χρειάζεται να το πλένετε κάθε λίγο καιρό.

Δείτε περισσότερα: Ινδικά φορέματα μητρότητας

7. Πένσα ματιών για το τμήμα «C»:

Πλέγμα Panty for 'C' Section

Όχι μόνο η προ-παράδοση, αλλά και τα εσώρουχα μετά την εγκυμοσύνη έχουν επίσης ιδιαίτερη σημασία για τις γυναίκες που έχουν περάσει με καισαρική τομή. Για αυτούς είναι διαθέσιμα τα εσώρουχα από πλέγματα και βαμβάκι. Το εσώρουχο φροντίζει το ραμμένο τμήμα προσεκτικά να το καλύπτει και μπορεί επίσης να διατεθεί μετά τη χρήση.

8. Εσώρουχα σχήματος V για έγκυες γυναίκες:

V Shape Underwear for Pregnant Women8

Ψάχνετε για κομψά, χωρίς ραφή εσώρουχα για μητρότητα! Δοκιμάστε το σύντομο εσώρουχο τύπου V που δίνει μια σωστή λαβή στη μέση χωρίς να ενοχλεί την κοιλιά ή την κοιλιά σας. Το εμπρόσθιο τμήμα του βαμβακερού εσώρουχου λαμβάνει σχήμα V που επιτρέπει στον κλώνο να πέσει κάτω από την κοιλιά ή την κοιλιά ενώ καλύπτει τη μέση πλήρως στις πλευρές.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα σορτς μητρότητας

9. Εσώρουχα στο πλάι:

Πλευρά opening Underwear

Αίσθηση άβολα κατά την φθορά ή την αφαίρεση του εσώρουχου! Εδώ είναι ένα νέο σχέδιο της μητρότητας εσώρουχα. Το εσώρουχο ανοίγει και από τις δύο πλευρές και ως εκ τούτου είναι εύκολο να φορέσει και να αφαιρέσει το εσώρουχο χωρίς να κάμπτεται κάτω ή να σηκώνει το πόδι σας. Είναι ευρέως προτιμώμενοι μετά τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Τα γυναικεία εσώρουχα εγκυμοσύνης έχουν επίσης διαφορετικά χρώματα και εκτυπώσεις σε αυτό για να το κάνουν ελκυστικό για τις μητέρες. Είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένα από ματιών ή βαμβάκι, καθώς και τα δύο είναι καλύτερα για ξήρανση γρήγορα. Οι γυναίκες προτιμούν επίσης τα υψηλά εσώρουχα μέσης έτσι ώστε ολόκληρη η κοιλιά να προστατεύεται από τις άμεσες ακτίνες του ήλιου.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1