9 Μοντέρνες καρφίτσες καρφί για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Οι γυναικείες κορυφές έχουν μια ποικιλία σχεδίων στη συλλογή του. Ιδιαίτερα τα σχέδια λαιμού διαφέρουν στην ίδια κατηγορία με εκατό τρόπους. Από τα πιο εντυπωσιακά σχέδια των λαιμών στις κορυφές, τα σχέδια του πτερυγίου λαιμού φαίνονται υπέροχα. Μια κορυφή του λαιμού του καλύμματος είναι πολύ παρόμοια με τις λαιμμένες λαιμούς ή τις δισκοειδείς ή τις κορυφές του λαιμού της χελώνας. Υπάρχουν διάφορα σχέδια στα πέλματα του λαιμού.

Τα μοτίβα Cowl χρησιμοποιούνται ευρέως σε κορυφές όπως ζυγός, μανίκια, βαθύ λαιμό τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στο πίσω μέρος, καλύμματα ώμων και πολλά θεαματικά σχέδια. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικά χρώματα σε μια κορυφή λαιμού για να ταιριάζουν με το κάτω μέρος.

Γυναικεία καρφίτσες καρφί στην τάση:

Εδώ μοιραζόμαστε κάποιες τελευταίες επώνυμες λουλουδένιες λωρίδες σχεδιαστών σε όλα τα μεγέθη και τα χρώματα:

1. Ένα καφέ καρφί καφέ κορυφή:

μανσέτες

Ένα άνω κάλυμμα που καλύπτεται από τους ώμους και από το τμήμα του οστού κολάρο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο τμήμα του λαιμού. Μια καφέ καπέλο λαιμού με κάλυμμα επάνω στο λαιμό, με ένα σχέδιο περιτύλιξης στο σώμα, είναι μια αξιοπρεπή και μοντέρνα κορυφή.

2. Μια μεταλλική σκιά απογυμνωμένη καπάκι του αυχένα:

ΕΝΑ Metallic Shadow Stripped Cowl Neck Top

Ένα βαθύ λαιμό με διπλό στρώμα, με απλό μαύρο εσωτερικό και μεταλλικό εξωτερικό στρώμα με κουρτίνες, φαίνεται υπέροχο. Οι γυναίκες με όρθια δομή σώματος και τη γλώσσα του σώματος μπορούν να φαίνονται φανταστικές με βαθιές κορυφές του λαιμού.

3. Ένα κουμπωμένο καπάκι με κρίκο:

ΕΝΑ Buttoned Cowl Neck Top

Μια κορυφή σχεδιαστών για το λαιμό για γυναίκες με κουμπιά που διακοσμούνται από το λαιμό μέχρι το κάτω μέρος είναι μια θαυμάσια ιδέα να φτιάξετε μια απλή κορυφή σε έναν υπέροχο τύπο σχεδιαστή. Μια γκρι κορυφή λαιμού με στενά μανίκια και κάτω από τη μέση είναι μια κομψή κορυφή.

4. Γυναίκες Γκρι Shimmer Cowl Neck Top:

γυναίκες Grey Shimmer Cowl Neck Top

Οι κορυφές Shimmer είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο για τις γυναίκες. Το μαλακό γυαλιστερό υλικό παραμένει επίσης άγγιξε στο σώμα. Μια κορυφαία λάμψη στο λαιμό του τιμονιού φαίνεται καταπληκτική για τις γυναίκες. Τα μικρότερα κουρτίνες του καλύμματος στη γραμμή του λαιμού φαίνονται επίσης υπέροχα.

Δείτε περισσότερα: Αψίδα κορυφές για τα κορίτσια

5. Σχεδιαστής υπερμεγέθης καρφί κορυφή:

Υπερμεγέθης Cowl Neck Top -5

Μια υπερμεγέθη θήκη για το στήθος είναι απλά μια εξαιρετική μόδα. Οι γυναίκες στο μέγεθος ρούχα φαίνονται πιο ελκυστικές από την λεπτή εφαρμογή. Ένας λαιμός του καλύμματος και το κάλυμμα του ώμου στο πάνω μέρος του μεγέθους μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε κάτω μέρος. Ένα σχισμένο τζιν μπορεί να το κάνει μια funky εμφάνιση όμως.

6. Μπλούζα με μακρύ μανίκι:

Μακρύς Sleeve Blue Cowl Neck Top

Τα μπλουζ είναι αγαπημένα σε πολλές γυναίκες, εκτός από την επιλογή των ανδρών. Ένα μπλε φτερωτό μακρύ μανίκι με φτερωτό λαιμό που έχει σχεδιαστεί για το λαιμό του κοτόπουλου φαίνεται εκπληκτικό στις γυναίκες. Κυρίες γαλάζιο κάλυμμα λαιμό κορυφαία σχέδια είναι αναμφισβήτητα ελκυστική.

Δείτε περισσότερα: Κυρίες στράπλες κορυφές

7. Σχεδιαστής Sequin Cowl Neck Top:

Σχεδιαστής Sequin Cowl Neck Top

Οι σχεδιαστές που είναι διακοσμημένες με διακοσμημένες κορυφές σε σχήμα κορυφαίου λαιμού, φαίνονται πιο φανταστικές. Λευκές πούλιες που κάνουν ένα άνισο σχέδιο στο τμήμα των ώμων με ντυμένο το κάλυμμα στη γραμμή του λαιμού φαίνεται υπέροχη.

8. Ένα Floral Print Cowl Neck Top:

ΕΝΑ Floral Print Cowl Neck Top

Floral εκτύπωση με κορυφές λαιμού για γυναίκες είναι πιο αγαπημένη σε πολλές γυναίκες. Ένα τέτοιο σκούρο τυπωμένο μάλλον ασπρόμαυρο λουλούδια μπορεί να είναι αντίθετο, αν και το σχέδιο που προσελκύει τα μάτια σε συνδυασμό με τα μαύρα παντελόνια θα είναι ένας τέλειος συνδυασμός.

Δείτε περισσότερα: Χαμηλές Κορυφές για Γυναίκες

9. Βρεφικό λαιμό βαθύ κορμάκι Sexy Halter Top:

Βαθύς Cowl Neck Sexy Halter Top

Οι σέξυ μπλούζες με βαθύ πτερύγιο για γάντια είναι κατασκευασμένες για γυναίκες που θέλουν μια καυτή εμφάνιση. Μια αλεξίσφαιρη πίσω πλάτη με καρφιά στο λαιμό είναι μια θαυμάσια επιλογή για μια σέξι εμφάνιση.

Το λαιμόκομμα είναι ένα χαρακτηριστικό μέρος των κορυφών που επιλέγονται για μια ελκυστική εμφάνιση. Το μοτίβο του περιβλήματος στο λαιμό είναι γενικά τεντωμένο στους ώμους, κάνοντας μια επίδραση λαιμού στο σκάφος. Άλλα σχέδια χαμηλού στρογγυλού λαιμού έχουν επίσης δυναμική εμφάνιση. Τα σχέδια του μπολ σε ορισμένες κορυφές φαίνονται επίσης στην πίσω πλευρά της κορυφής κάνοντας κουρτίνες στο πίσω μέρος. Το λαιμό του πίσω καλύμματος φαίνεται φοβερό σέξι κάνοντας μια πίσω πλευρά. Οι κομψές κορυφές του καλύμματος έχουν μια φούσκα σαν τεντώσιμο στρίφωμα στο μπροστινό μέρος και το επικαλυμμένο υλικό κινείται ελεύθερα να κρέμεται στο θωρακικό μέρος ή σε μακριές κορυφές παρά σε όλο το σώμα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 3 =