9 όμορφα καουτσούκ βραχιόλια με νέα στυλ σε τάση Στυλ στη ζωή

Τα βραχιόλια είναι ένα από τα πιο εύχρηστα και αξεπέραστα αξεσουάρ της μόδας των γυναικών ή ακόμη και των ανδρών, για να διαλέξετε. Στη χώρα μας είναι σύνηθες οι γυναίκες και τα κορίτσια να έχουν κάποια στολίδια που κοσμούν τους καρπούς τους, χωρίς να τους κρατούν σαν στολίδια. Ήταν ένα σύμβολο ευημερίας και ευτυχίας στην ζωή της γυναίκας ή της κοπέλας. Αργότερα, έγινε θέμα μόδας και οι γυναίκες άρχισαν να φορούν όλα τα είδη βραχιόλια - φανταχτερά και χοντρά, με τα μαργαριτάρια πάνω τους, το χρυσό, το ασήμι και ακόμη και άλλα μέταλλα "σε" σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Πριν από μερικά χρόνια, η βιομηχανία της μόδας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και κατέληξε σε ριζοσπαστικές και ακόμα πιο δροσερές έννοιες - καουτσούκ βραχιόλια. Εργάζεστε αυστηρά όλη την ημέρα ή δεν έχετε την πολυτέλεια να φορέσετε χρυσά ή ασημένια βραχιόλια; Τότε αυτοί είναι αυτοί για σας!

Τα πιο πρόσφατα καουτσούκ βραχιόλια στη μόδα:

Εδώ σας φέρνουμε τα κορυφαία 9 καουτσούκ βραχιόλια. Επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόσωπο και επιλέξτε το.

1. Βραχιόλια καουτσούκ νέον:

Καουτσούκ Bracelets

Τα νεογέννητα καουτσούκ βραχιόλια είναι από τα πιο δημοφιλή στις μέρες μας. Εύκολο να φορέσει και φανταχτερό να δούμε, αυτά τα βραχιόλια είναι μια από τις πιο χαριτωμένες δηλώσεις μόδας για τη νεολαία του σήμερα. Καλύτερα όμως, είναι unisex!

2. Αναστρεφόμενα βραχιόλια καουτσούκ ταινία:

Αναστρεπτός Rubber Bracelets

Βραχιόλια που μπορούν να φορεθούν και οι δύο τρόποι! Πόσο δροσερό είναι αυτό; Η απάντηση είναι πολύ! Μπορείτε να αλλάξετε τη δήλωση του στυλ σας δύο φορές όλη την ημέρα. Απλά δοκιμάστε τα και δροσερό είστε εσείς!

3. Βραχιόλια καουτσούκ τύπου βραχιόλι:

Βραχιόλι type Rubber bracelets

Τα Bangles είναι τα αρχικά βραχιόλια που ξεκίνησαν οι γυναίκες. Τώρα, τα καουτσούκ βραχιόλια σας δίνουν την εμφάνιση και την αίσθηση των βραχιόλια καθώς και την δροσιά των βραχιολιών. Φορέστε το σόλο ή σε μια ομάδα ουράνιου τόξου.

4. Βραχιόλια από καουτσούκ και χάλυβα:

Καουτσούκ and Steel bracelets

Τα βραχιόλια από καουτσούκ και χάλυβα είναι περισσότερο για τους άνδρες από τις γυναίκες, αν και πάλι μπορούν να αντιμετωπίζονται ως unisex. Προσαρμοσμένα σχέδια που προστίθενται στα απλά λάστιχα από καουτσούκ τα κάνουν πολύ πιο macho, δεν νομίζετε?

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια μανικιούχου ανδρών

5. Scrunchy καουτσούκ βραχιόλια:

Σκουριασμένο rubber bracelets

Καουτσούκ scrunches δεν είναι μόνο για ponytails πια! Αυτά τα όμορφα απλά ελαστικά βραχιόλια τύπου scrunch είναι φοβερά, διότι μπορούν να διπλασιαστούν ως ένα πραγματικό scrunchy. Ένα σαφές πρέπει να έχουν τα κορίτσια!

6. Βραχιόλια καουτσούκ Emoji:

Emoji Rubber Bracelets

Καουτσούκ βραχιόλια έρχονται σε πολλά προσαρμοσμένα σχέδια. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το σχέδιο emoji. Σίγουρα, τα βραχιόλια είναι ως επί το πλείστον κίτρινο χρώμα, αλλά απλά κοιτάξτε την ευχαρίστηση! Έχουν όλα τα χαμόγελα και μερικές φορές το γέλιο-είναι επίσης καλά!

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητες ιδέες βραχιόλι

7. Hot Topic καουτσούκ Wristband:

Ζεστό topic rubber wristband

Τα προσαρμοσμένα βραχιόλια από καουτσούκ είναι καινούργια στις μέρες μας. Θέλετε να υιοθετήσετε μια αιτία και να δείξετε την υποστήριξή σας χωρίς να προκαλέσετε ένα μεγάλο hullabaloo; Λάβετε ένα εξειδικευμένο βραχιόλι από καουτσούκ κατασκευασμένο με την αγαπημένη σας αιτία πάνω σε αυτό και φορέστε το γύρω από τους καρπούς σας. Χρωματίστε το, κάντε το φανταχτερό - διασκεδάστε με τους ανθρώπους που προκαλούν!

8. Πλεκτά πολύχρωμα καουτσούκ βραχιόλια:

Πλεκτά colourful rubber bracelets

Θυμηθείτε πότε πλεκτά φιγούρα φίλων ήταν όλη η οργή στο σχολείο; Λοιπόν, υπάρχει ένα νέο βραχιόλι στην πόλη και είναι ακόμα πιο δροσερό! Πλεκτά καουτσούκ βραχιόλια είναι διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα και όλους τους συνδυασμούς. Φορέστε το σαν βραχιόλι, ή μια χοντροκομμένη ομάδα βραχιόλια και αφήστε να δροσιστείτε!

Δείτε περισσότερα: Δερμάτινα βραχιόλια για τις γυναίκες

9. Απλό λευκό και μαύρο καουτσούκ βραχιόλια:

Πεδιάδα Black and White Rubber bracelets

Μαύρο και άσπρο είναι η απλούστερη και πιο κομψή δήλωση μόδας που μπορείτε να κάνετε, σωστά; Λοιπόν, είναι διαθέσιμο και στα καουτσούκ βραχιόλια! Φορέστε μόνο ένα μαύρο βραχιόλι από καουτσούκ ή απλώς το ανακατέψτε με ένα λευκό και κάντε την δήλωση σας!

Τα βραχιόλια είναι ένα από τα ωραιότερα αναζητούν και πιο εύκολο να πάρει, καθώς και το φθηνότερο κοσμήματα ή αξεσουάρ μόδας που οι γυναίκες ή ακόμα και οι άνδρες μπορούν να σκέφτονται να φορούν. Εάν εργάζεστε σε μια δουλειά όπου δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να φορέσετε λαμπερή εμφάνιση ή φανταχτερά ή ακόμα και ακριβά βραχιόλια, αλλά δεν θέλετε να αφήσετε τους καρπούς σας γυμνά, τα καουτσούκ βραχιόλια είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 5 =