9 φωτογραφίες Νίνας Ντοβρέβ χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Η καναδική ομορφιά της Βουλγαρίας, η Νίνα Ντόβρεφ, έχει κουδουνίσει τις οθόνες της τηλεόρασης με τις εκπληκτικές της παραστάσεις εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχους ηθοποιούς και ρόλους στην ιστορία του αγγλικού κινηματογράφου. Ο δημοφιλής χαρακτήρας της Ellen Gilbert στο δράμα της τηλεοπτικής σειράς The Vampire Diaries έχει κερδίσει την παγκόσμια αναγνώρισή της. Το άψογο δέρμα και η όμορφη φιγούρα είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από όλη την φασαρία σχετικά με τη δημοτικότητά της. Αυτή η γυναίκα θέλει να παραμείνει σε φόρμα και όμορφη και η Νίνα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια οποιουδήποτε είδους μακιγιάζ. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες μακιγιάζ-ελεύθερες φωτογραφίες της Nina Dobrev όπου αθλείται χωρίς μακιγιάζ χωρίς καμία απροθυμία.

Όμορφη Nina Dobrev χωρίς εικόνες μακιγιάζ:

Ας πρέπει να δούμε την καλύτερη Nina Dobrev χωρίς τις μακιγιάζ φωτογραφίες.

1. Είναι τόσο χαριτωμένο:

Νίνα Dobrev without Makeup

Χωρίς αμφιβολία, η Nina Dobrev είναι μία από τις πιο αξιολάτρευτες ηθοποιούς ποτέ. Το φυσικά όμορφο άψογο δέρμα είναι το καλύτερο πλεονέκτημά της. Απαιτεί σχεδόν καθόλου προϊόντα μακιγιάζ για να γίνει ο ίδιος ελκυστικός καθώς γεννήθηκε με ένα χαριτωμένο πρόσωπο μοναδικής υφής που συμβαδίζει με τους χαρακτήρες.

2. Αναρρίχηση των Ίσιων Μαλλιών:

Νίνα Dobrev without makeup2

Σε αυτή την εικόνα, η Νίνα δείχνει τα ευδιάκριτα πανέμορφα μαλλιά της και το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ. Το φυσικά όμορφο πρόσωπο της δεν απαιτεί κανένα είδος πρόσθετων προϊόντων ομορφιάς. Μπορεί απλά να φανεί ελκυστική χωρίς να βάλει την μάσκαρα.

3. Στην παραλία:

Νίνα Dobrev without makeup3

Αυτή είναι μια φωτογραφία της Nina Dobrev στην παραλία. Απολαμβάνει το χρόνο της μακριά από τα γυρίσματα και επιδεικνύοντας την όμορφη σωματική διάπλαση και το μακιγιάζ χωρίς πρόσωπο. Οι εκφράσεις του προσώπου είναι τόσο κατάλληλες ώστε να απαιτεί οτιδήποτε προϊόν ομορφιάς για να κρύψει τα ελαττώματά της.

4. Πάνω από το τηλέφωνο:

Νίνα Dobrev without makeup4

Η Nina Dobrev βρέθηκε να βγαίνει από το διαμέρισμά της χωρίς κανένα μακιγιάζ. Έχει μια απλή εμφάνιση με μια απλή μαύρη άκρη χωρίς μανίκια και χαλαρά μαλλιά. Δεδομένου ότι, η Νίνα πρέπει να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας που καλύπτεται σε μια σειρά από προϊόντα ομορφιάς κυριολεκτικά απολαμβάνει το χρόνο της χωρίς το μακιγιάζ.

5. Μια παλιά εικόνα:

Νίνα Dobrev without makeup5

Αυτή είναι μια παλιά εικόνα της Νίνας Βωβρέβ, όπου εκθέτει το όμορφο πρόσωπο της και τα μεταξένια μαλλιά της. Το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ καθιστά σαφές ότι δεν ανησυχεί πολύ για την δημόσια έκθεσή της χωρίς μάσκαρα.

Δείτε περισσότερα:  Σοφία Βεργάρα χωρίς μακιγιάζ

6. Η Παραλία Κοιτάξτε:

Νίνα Dobrev without makeup6

Η Nina Dobrev εντοπίστηκε στην παραλία, δείχνοντας την εξαιρετικά ζεστή διάστασή της με το μπικίνι της. Εδώ, φαίνεται πολύ casual, χαλαρή και φυσικά χωρίς μακιγιάζ.

7. Στα Σετ:

Νίνα Dobrev without makeup7

Η Νίνα βρέθηκε στις σειρές ενός από τα τηλεοπτικά της προγράμματα. Εδώ, κουνιέται στους δρόμους φορώντας ένα χαριτωμένο πουλόβερ πάνω από μια ροζ κορυφή. Κάπως, αυτή η γυναίκα καταφέρνει πάντα να φανεί λατρευτός χωρίς να φορέσει οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα:  Carrie Underwood Δεν μακιγιάζ

8. Just Landed:

Νίνα Dobrev without makeup8

Η Nina Dobrev εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, αγωνιζόμενη με ένα πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ. Την κράτησε πολύ πιο απλή και casual που άφησε πάλι τους θεατές να εκτιμούν την φυσική της ομορφιά. Κάπως κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα των ανθρώπων γύρω της και η ομορφιά της έδωσε πάλι στον Τύπο κάτι για να γράψει.

Δείτε περισσότερα:  Cameron Diaz Εικόνες χωρίς μακιγιάζ

9. Out Για μερικά μεσημεριανά γεύματα:

Νίνα Dobrev without makeup9

Σε αυτή την φωτογραφία της Νίνα Добρεβ, εντοπίστηκε να πιάσει κάποιο γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο. Εκείνη την ημέρα βγήκε χωρίς να φοράει μακιγιάζ που αντισταθμίστηκε περαιτέρω από τη φυσική της ομορφιά. Κοίταξε αρκετά ελκυστική για να εντυπωσιάσει όλους τους γύρω της.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1