9 Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη σχιζοφρένεια Στυλ στη ζωή

Η σχιζοφρένεια είναι ένα είδος χρόνιας ψυχικής ασθένειας, στο οποίο ένα άτομο τον βρίσκει σε θέση να βρει τη διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Τα συμπτώματα είναι αυταπάτες, ασυνέχεια ομιλία και παραισθήσεις. Οι αιτίες της δημιουργίας της σχιζοφρένειας μπορεί να είναι γενετικές, χημικές ανισορροπίες στον εγκέφαλο, περιβαλλοντικοί παράγοντες, γεννητικές ιογενείς λοιμώξεις ή κάποιο είδος άγχους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

σχιζοφρένεια

Κρατώντας τη σοβαρότητα αυτής της διαταραχής στο μυαλό μπορεί κανείς να βοηθήσει με λίγες εσωτερικές θεραπείες που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση της σχιζοφρένειας σε ένα άτομο

Απλές θεραπείες για τη σχιζοφρένεια:

1. Βασιλικό φύλλα:

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να θεραπεύσουν διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της Σχιζοφρένειας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πιείτε το τσάι που παρασκευάζεται με το βρασμό λίγων φύλλων βασιλικού στο νερό. Η ζάχαρη και το λεμόνι μπορούν να προστεθούν στη γεύση.

Αυτό το τσάι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργικότητας του εγκεφάλου και έτσι βοηθά στον έλεγχο των συμπτωμάτων που σχετίζονται με αυτή την ψυχική διαταραχή. Αυτό το τσάι με βότανα μπορεί να παρουσιάσει θετικά αποτελέσματα και βελτιώσεις εάν καταναλώνεται δύο φορές την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για τα επώδυνα στήθη

2. Ινδικό γογγύλι:

Φραγκοστάφυλλο

Αυτό είναι και πάλι φυσικά αντιοξειδωτικά. Περιέχει υψηλή ποσότητα βιταμίνης C και αμιδίου νιασίνης που βοηθά στη θεραπεία του προβλήματος της σχιζοφρένειας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να φάτε 2 ή 3 ινδικά φραγκοστάφυλα για ένα μήνα. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να πάρουμε τα ξηρά φύλλα ινδικής φραγκοστάφυλου και να κάνουμε μια σκόνη λείαντάς την. Πάρτε ένα κουτάλι τσαγιού αυτής της σκόνης καθημερινά με ζεστό νερό δύο φορές την ημέρα. Σε μια περίοδο ενός μήνα θα βρείτε σίγουρα λίγες αλλαγές στο άτομο.

3. Ψάρια ψυχρού νερού:

Ψάρι

Τα ψάρια, όπως όλοι γνωρίζουμε, παρέχουν τη λειτουργικότητα του εγκεφάλου και τη γενική υγεία του εγκεφάλου. Έτσι, αν ένα άτομο πάσχει από τα προβλήματα της σχιζοφρένειας, πρέπει να καταναλώνουν τα ψάρια καθημερινά σε τακτική βάση, καθώς είναι πολύ καλό για τον εγκέφαλο. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που υπάρχουν στα ψάρια μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία της σχιζοφρένειας.

4. Σκόνη γλυκόριζας:

Περιέχει μεταλλικά στοιχεία και ενώσεις που βοηθούν στη βελτίωση των κακών συνθηκών του εγκεφάλου και ακόμη και στον έλεγχο του σε ένα ορισμένο επίπεδο. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Κάποιος πρέπει να βράσει ένα κουτάλι τσαγιού αυτής της σκόνης σε νερό για 10 έως 15 λεπτά. Στραγγίστε το υγρό και πιείτε το. Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να το πίνετε άδειο στομάχι.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη θεραπεία της ελονοσίας

5. Πράσινο Cardamom:

Cardmom

Οι σπόροι είναι γνωστό ότι ελέγχουν διάφορα συμπτώματα της σχιζοφρένειας. Μπορείτε να πάρετε ένα ζεστό νερό από το τζάμι και να αναμίξετε την πράσινη σκόνη καρδιάς σε αυτό. Αφήστε το καλά μετά την ανάδευση. Στραγγίστε το υγρό και πιείτε το χλιαρό. Πίνετε το δύο φορές την ημέρα και μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ζάχαρη στη γεύση.

6. Ασιάτης τζίνσενγκ:

Αυτό είναι ένα βότανο με θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορείτε να φτιάξετε ένα τσάι βράζοντας τη σκόνη σε ένα ποτήρι νερό για περίπου 10 λεπτά. Στραγγίστε το υγρό και πιείτε το. Αυτή η θεραπεία πρέπει να ακολουθείται συνεχώς επί έξι μήνες, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορα συμπτώματα της σχιζοφρένειας

7. Gingko Biloba:

Gingko Biloba

Αυτό είναι ένα βότανο που μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του εγκεφάλου και τη λειτουργικότητα του εγκεφάλου. Μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και να αντιμετωπίσει τις συνθήκες κούρασης και εναλλαγής της διάθεσης. Αυτό το βότανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το τσάι και να πιει atleast δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Αυτό το βότανο είναι πολύ γνωστό μεταξύ των ασθενών της Σχιζοφρένειας, επειδή τα επίπεδα οξυγόνου στον εγκέφαλο αυξάνονται και ως εκ τούτου η λειτουργικότητα σε ένα σύνολο.

8. Καρότο:

Βιταμίνη h foods Carrots

Ένα άτομο που πάσχει από Σχιζοφρένεια πρέπει να το καταναλώνει καθημερινά.

Δείτε περισσότερα: Ροζ θεραπεία ματιών

9. Χαμομήλι:

χαμομήλι

Περιέχει βασικά μέταλλα και ενώσεις με ιδιότητες ηρεμίας. Είναι ένας ενισχυτής διάθεσης και προάγει τον ύπνο σε όσους υποφέρουν από σχιζοφρένεια σε τακτική βάση.

Αυτά τα φάρμακα μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις της σχιζοφρένειας.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

31 + = 32