Κορυφαία 9 στρατιωτικά σχέδια και έννοιες τατουάζ Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν διάφορα είδη στρατιωτικών τατουάζ που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια funky στυλ με αυτά και όχι απαραίτητα πρέπει να κάνετε κάτι σαν μια σημαία ή κάποια φορεσιά. Μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά σχέδια με αυτό το ύφος.

ΣΤΡΑΤΟΣ tattoo designs

Στρατιωτικά Σχέδια Τατουάζ και Σημαίες:

Έτσι, αν θέλετε το σχέδιο μελάνης σας να είναι κάτι στρατιωτικό, τότε μπορείτε να δείτε τα κορυφαία 9 στυλ για στρατιωτικά σχέδια τατουάζ κάτω από τα οποία θα σας δώσουν ένα ευρύ φάσμα μοτίβων που σίγουρα θα δοκιμάσετε.

1. Πόλεμος του Βιετνάμ Συμβολική Στρατιωτική Σχεδίαση Τατουάζ:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 1

Αυτός είναι ένας συμβολικός σχεδιασμός του πολέμου του Βιετνάμ που έχει γίνει για να δείξει σεβασμό σε εκείνους που πολέμησαν κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ μικρό μέγεθος σχεδιασμού. Μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από τα χρώματα που θέλετε. Αυτό είναι επίσης ένα πατριωτικό σχέδιο στον αθλητισμό. Είναι ένα από τα δημοφιλή στρατιωτικά σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες.

2. Σκιασμένη μορφή Στρατιωτικό σχεδιασμό τατουάζ:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 2

Αυτό γίνεται σε σκιασμένη μορφή μπότες, καπάκι και επίσης τα όπλα. Αυτά θα πρέπει να γίνουν από επαγγελματίες καλλιτέχνες που μπορούν επίσης να κάνουν προσαρμοσμένα σχέδια για εσάς. Μπορείτε να κάνετε σπορ αυτά εύκολα και αυτά μπορούν επίσης να επεκταθούν με άλλα σχετιζόμενα πρότυπα. Μπορείτε να κάνετε άλλα πλευρικά στυλ με αυτά.

3. Στρατιωτικό σχεδιασμό τατουάζ σκυλιών:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 3

Αυτό είναι ένα σχέδιο ενός στρατιωτικού σκύλου. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο. Αυτά είναι αρκετά δημοφιλή και μοντέρνα στον αθλητισμό. Αυτά πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες καλλιτέχνες. Μπορούν επίσης να σας καθοδηγήσουν ως προς το μέγεθος του σχεδιασμού, έθιμο κάνει κάτι όπως κατά την καταλληλότητά σας και επίσης μπορούν να δώσουν ένα κατάλληλο ύφος για κάθε γραφή που θέλετε με αυτά.

4. Στρατιωτικό ναυτικό Στρατιωτικό σχέδιο τατουάζ:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 4

Αυτό είναι ένα τατουάζ ναυτικού στρατού. Μπορείτε να δοκιμάσετε παρόμοια στυλ αρκετά εύκολα. Αυτά είναι επίσης πολύ καλλιτεχνικά και κοριτσάκια. Αυτά πρέπει να γίνουν από επαγγελματίες καλλιτέχνες που μπορούν να σας δώσουν τα χρώματα ανάλογα. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορους τύπους μοτίβα τατουάζ όπως αυτό εύκολα.

Δείτε περισσότερα: Πινακίδα σχέδια τατουάζ

5. Τολμηρός στρατιώτης κρανίο Στρατιωτικό σχέδιο τατουάζ:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 5

Αυτό είναι ένα τολμηρό σχεδιασμό κρανίο στρατιώτη. Αυτό είναι για εκείνους που θέλουν ένα τολμηρό μοτίβο. Αυτό γίνεται επίσης σε 3D και πολύ σκιασμένη μορφή που κάνει αυτό αρκετά καλλιτεχνικό. Αυτά θα πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες και ο επαγγελματίας καλλιτέχνης μπορεί επίσης να δημιουργήσει κάτι για εσάς που αισθάνεστε άνετα.

6. Στρατιωτικό τατουάζ USME:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 6

Αυτός είναι ένας άλλος τύπος στρατιωτικού σχεδιασμού που μπορείτε να αθληθείτε αν είστε μέρος των δυνάμεων ή έχετε κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς σας σε αυτό. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό για να δείξετε την πατριωτική σας πλευρά με αυτά. Είναι ένα από τα καλύτερα στρατιωτικά σχέδια τατουάζ για τους άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Φυλακές τατουάζ και σημασίες

7. Sua Sponte Ranger Στρατιωτικό σχεδιασμό τατουάζ:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 7

Αυτό είναι το τατουάζ του Sua Sponte ranger. Μπορείτε να δοκιμάσετε παρόμοια στυλ στο σώμα σας. Μπορείτε να τα κάνετε αυτά γιατί αυτά είναι αρκετά τολμηρά. Αυτά τα στυλ είναι αρκετά καλλιτεχνικά για να δημιουργήσετε ξανά. Θα πρέπει, ωστόσο, να ζητήσετε από έναν καλό καλλιτέχνη να το κάνει αυτό σε σας. Αν θέλετε τότε ένας επαγγελματίας εμπειρογνώμονας μπορεί επίσης έθιμο να κάνει κάτι τέτοιο για σας.

8. Αμερικανοί Στρατιώτες Σχεδιασμός Στρατιωτικών Τατουάζ:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 8

Αυτό είναι ένα πολύ πατριωτικό σχέδιο που μπορείτε να κάνετε για να δείξετε το σεβασμό σας σε εκείνες τις δυνάμεις που πολέμησαν το Βιετνάμ και άλλους πολέμους. Μπορείτε επίσης να κάνετε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Αυτό έχει μπότες, όπλο και επίσης ένα καπάκι στρατιώτη. Αυτά μπορούν επίσης να γίνουν σε μια μικρή περιοχή και ως εκ τούτου είναι επίσης εύκολο να επεκταθούν με άλλα σχέδια.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός Τατουάζ Superman

9. Κανονική στρατιωτική τατουάζ σχεδίασης:

ΣΤΡΑΤΟΣ Tattoo 9

Εάν τα κανονικά στρατιωτικά τατουάζ δεν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στο σώμα σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε σχέδια στρατιωτών σε μαύρο χρώμα και με το δικό σας χρώμα στο σώμα. Αυτά είναι αρκετά καλλιτεχνικά και δείχνουν επίσης την πατριωτική σας πλευρά.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

− 5 = 5