9 όμορφα σχέδια των προσαρμοσμένων μενταγιόν σε τάση | Στυλ στη ζωή

Τα μενταγιόν είναι ένα από τα πιο σημαντικά κοσμήματα που χρησιμοποιούνται όχι μόνο από γυναίκες αλλά και από άνδρες. Τα μενταγιόν που είναι διαφορετικά από τα παραδοσιακά σχέδια είναι ως επί το πλείστον σύγχρονα και χρησιμοποιούνται από το νεότερο τμήμα της κοινωνίας. Αυτά τα σχέδια ονομάζονται έθιμο κρεμαστά σχέδια και εδώ υπάρχει ένα ευρύ φάσμα στοιχείων για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο κρεμαστό κόσμημα που έχει είτε το αρχικό σας είτε το όνομα σε αυτό ή κάτι που μπορείτε να κρατήσετε αγαπητό. Επιλέξτε ένα προσαρμοσμένο μενταγιόν από αυτήν τη λίστα και βγείτε με στυλ.

Τελευταία και κομψά προσαρμοσμένα μενταγιόν για άνδρες και γυναίκες:

Αφήστε να κοιτάξουμε τα κορυφαία 9 σχέδια μενταγιόν.

1. Όνομα Αρχικό προσαρμοσμένο κρεμαστό:

προσαρμοσμένα μενταγιόν

Πάρτε ένα εξατομικευμένο έθιμο κρεμαστό με το αρχικό του ονόματός σας με έναν πολύ καλλιτεχνικό τρόπο. Επιλέξτε ένα κρεμαστό κόσμημα προσαρμοσμένο κολιέ για να αναδείξετε τη δήλωση της μόδας σας. Αυτό το αρχικό μενταγιόν έχει σχέδιο στέμματος με φτερά και στις δύο πλευρές. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το κρεμαστό κόσμημα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να το κάνετε πιο δημιουργικό.

2. Μενταγιόν Custom Cartoon:

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ custom pendants

Για τους λάτρεις των κόμικς και των κινούμενων σχεδίων αυτό είναι το καλύτερο κρεμαστό κόσμημα ποτέ. Φτιαγμένο με μικροσκοπικές χρωματιστές πέτρες, αυτά τα μενταγιόν έχουν ως επί το πλείστον το πρόσωπο του χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Επιλέξτε ένα που είναι λαμπερό και ιδιόμορφο πάρα πολύ. Αυτά τα προσαρμοσμένα μενταγιόν είναι ιδανικά για παιδιά και ενήλικες.

3. Λογότυπο Custom κρεμαστό:

Λογότυπο custom pendant

Τα προσαρμοσμένα μενταγιόν είναι ιδανικά για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Αυτά τα μενταγιόν φέρουν το λογότυπο της εταιρείας και είναι κατασκευασμένα από ασήμι ή χρυσό. Επιλέξτε ένα στυλ που σχετίζεται με τον οργανισμό σας και στη συνέχεια να φτιάξετε αυτά τα προσαρμοσμένα μενταγιόν για τους υπαλλήλους σας.

4. Χρυσό άγαλμα Custom κρεμαστό κόσμημα:

Χρυσός statue custom pendant

Πάρτε αυτό το έθιμο χρυσό κρεμαστό κόσμημα που έχει το άγαλμα του Βούδα για σας ή ως δώρο. Αυτό το υπέροχο κρεμαστό κόσμημα για το άγαλμα του Βούδα είναι μεγάλο σε μέγεθος και είναι κατασκευασμένο από χρυσό 10Κ. Μπορείτε να αγοράσετε και άλλα μενταγιόν για άγαλμα, όπως ο Ιησούς, ο βασιλιάς Τούτ, κλπ.

Δείτε περισσότερα: Διαμαντένια μενταγιόν για άνδρες

5. Μωρό εκτύπωση προσαρμοσμένο κρεμαστό:

Μωρό print custom pendant

Κάνετε μια μνήμη με αυτά τα υπέροχα έθιμα μενταγιόν εκτύπωσης ποδιών μωρών. Αυτά τα όμορφα μενταγιόν είναι μεγάλοι θησαυροί για τους γονείς καθώς αυτές οι εκτυπώσεις είναι οι πρώτες εκτυπώσεις του μωρού και κατά συνέπεια οι πιο αξιολάτρευτες. Μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση του χεριού του μωρού σας.

6. Δύο εξαρτήματα με βάση το όνομα:

Δύο name custom pendants

Αυτό είναι ένα θαυμάσιο δώρο για τον αγαπημένο σας για μια επέτειο ή μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή. Αυτό το έθιμο ασημένιο μενταγιόν έχει δύο γοητεύει με τα χέρι σφραγισμένα ονόματα σε ασήμι. Τα μενταγιόν είναι επίσης πολύχρωμα πέτρες που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Δείτε περισσότερα: Κρεμαστό χρυσό αστέρι

7. Λειαντικά προσαρμοσμένα με λέιζερ:

Λέιζερ etched custom pendants

Πηγαίνετε πράσινο με αυτά τα έθιμα κοσμήματα μενταγιόν που έχουν κατασκευαστεί με τηγμένη γυαλί. Η χάραξη με λέιζερ που γίνεται σε αυτά τα μενταγιόν με συγκολλημένο γυαλί έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ δραματικό αποτέλεσμα. Το σχέδιο δέντρου είναι ένα από τα πολλά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε.

8. Ξύλο Custom κρεμαστό:

Ξύλο custom pendant

Αυτά τα χαριτωμένα κυκλικά ξύλινα έθιμα μενταγιόν είναι ιδανικά για casual wear πάνω από τζιν και κορυφές. Αυτά τα ξύλινα μενταγιόν είναι κατασκευασμένα από κομμάτια ξύλου που κόβονται σε κύκλο και στη συνέχεια δημιουργούνται σχέδια με σύρματα. Τα φυσικά χρώματα του κομματιού ξύλου βοηθούν επίσης στη δημιουργία υπέροχων σχεδίων.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ κρεμαστό κόσμημα κρυστάλλου

9. Κρεμαστό σχέδιο κρεμαστών ζώων:

Ζώο design custom pendant

Αυτά τα χρυσά μενταγιόν είναι ιδανικά για τους λάτρεις των ζώων. Τα ιδιόμορφα σχέδια έχουν υπέροχη λεπτομέρεια σε αυτά και κάνουν το ζώο να φαίνεται πολύ ρεαλιστικό. Μπορείτε να επιλέξετε χρυσά μενταγιόν που έχουν μικροσκοπικά διαμάντια σε αυτά για περισσότερη εντύπωση.

Τα προσαρμοσμένα μενταγιόν είναι τα καλύτερα για όσους αγαπούν τα πράγματα που είναι μακριά από το φυσιολογικό. Αυτά τα μενταγιόν μπορούν να γίνουν ακριβώς όπως το σχεδιάζετε. Κατασκευάστε τα σε ασήμι, χρυσό, γυαλί ή ακόμα και ξύλο για πιο δημιουργικό αποτέλεσμα. Πάρτε ένα κρεμαστό κόσμημα που γίνονται για την επιχείρησή σας ή ακόμα και για το μωρό σας ή αγαπούσε ένα με το ευρύ φάσμα των προσαρμοσμένων σχεδίων που διατίθενται.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

38 + = 48