9 Αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για την αφαίρεση τεντών Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

9 Αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για την αφαίρεση τεντών Στυλ στη ζωή

Τα τεντώματα δεν συσχετίζονται μόνο με την εγκυμοσύνη, όπως συνήθως γίνεται, μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ειδικά σε εκείνες τις περιοχές όπου το δέρμα τεντώνεται λόγω φυσικών αλλαγών. Μπορεί να συμβεί στους εξωτερικούς μηρούς σας, στην κάτω κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μόσχους, στα χέρια κλπ. Εάν υπήρξε κάποιο σημαντικό κέρδος ή απώλεια βάρους, είναι συνηθισμένο να εμφανίζονται τα ραγάδες. Αυτές δεν έχουν παρενέργειες αλλά φαίνονται μη ελκυστικές. Είναι συνήθως μακρά και λεπτή και εμφανίζονται στην επιφάνεια του δέρματός σας. Όταν οι γραμμές μετατρέπονται σε ασημένιο λευκό χρώμα, αποτελεί ένδειξη ότι ξεθωριάζει.

Σπίτι Remedies For Stretch Marks

Υπάρχουν αρκετές καλλυντικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτές τις ραγάδες, αλλά αυτές συνήθως συνδέονται με πολλές παρενέργειες που τους καθιστούν δαπανηρή και επικίνδυνη υπόθεση. Ωστόσο, είναι δυνατό να αφαιρέσετε τα σημάδια με φυσικές θεραπείες στο σπίτι εντελώς στο σπίτι και χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση. Είναι χρόνος, αλλά οι προσπάθειες αξίζουν τον κόπο και δεν προκαλούν παρενέργειες.

Πώς να απαλλαγείτε από Stretch Σήματα γρήγορα με Φυσικό Αρχική διορθωτικά μέτρα:

Εδώ είναι μερικές καλύτερες εγχώριες θεραπείες για ραγάδες που θα παρουσιάζουν θετικά αποτελέσματα όταν εφαρμόζονται με συνέπεια για μια χρονική περίοδο. Μπορεί να γίνει με μερικά απλά πράγματα που συνήθως βρίσκουμε στην κουζίνα μας.

1. Γέλη Αλόης Βέρα:

Η Αλόη Βέρα είναι γνωστή για την εκκαθάριση κάθε είδους σημείων και επιθεμάτων από το σώμα και είναι ένας ασφαλής και φυσικός τρόπος για να θεραπεύσει τις ραγάδες. Κάνει επίσης το δέρμα μαλακό και λαμπερό. Αυτή η τεχνική απομάκρυνσης φυσικού τεντώματος έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Aloe Vera Gel For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Πάρτε ένα στέλεχος Aloe Vera και κόψτε σε μικρούς κύβους
 • Φυλάσσετε σε ένα αεροστεγές βάζο και βάλτε το στο ψυγείο
 • Πάρτε ένα κύβο και τρίψτε σε κυκλικές κινήσεις από το τμήμα πηκτής στις ραγάδες κάθε μέρα
 • Αφήστε την για μια ώρα πριν το ντους
 • Εφαρμόστε καθημερινά και για εκείνα τα σημάδια που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, δύο φορές την ημέρα.

Εναλλακτικά, αρκετές μάρκες έχουν ξεκινήσει πηκτές Aloe Vera που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που η φρέσκια Aloe Vera δεν είναι διαθέσιμη. Αλλά το φρέσκο ​​στέλεχος πρέπει να είναι πάντα η πρώτη επιλογή για θεραπεία. Οι παγωμένοι κύβοι αλόης μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και μία εβδομάδα καθιστώντας το ένα λιγότερο κουραστικό έργο.

2. Κάψουλες βιταμίνης Ε:

Η υφή του δέρματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο βιταμίνης Ε στο σώμα μας. Μερικές φορές, λίγες περιοχές παίρνουν αποσπασματικές και θαμπό για πολλούς λόγους, σε αυτή την περίπτωση, η εφαρμογή του Βιταμινού Ε Oil βοηθά. Αυτό είναι ένα σπίτι θεραπεία για τα σημάδια εγκυμοσύνης.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Vitamin E Capsules For Clear Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Πάρτε μία κάψουλα με βιταμίνη Ε. Pierce και ρίξτε τα περιεχόμενα στην παλάμη σας
 • Μασάζ τις ραγάδες με το λάδι για περίπου 15-20 λεπτά
 • Κατά την εφαρμογή το βράδυ, προτείνεται να παραμείνει το πετρέλαιο κατά τη διάρκεια της νύχτας
 • Ωστόσο, εάν υπάρχει έλλειψη χρόνου, αφήστε το για τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν από την πλήρη ντους

Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες κάψουλων βιταμίνης Ε που διατίθενται στην αγορά, επομένως ρωτήστε προσεκτικά πριν αγοράσετε. Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένα φυσικό σπίτι θεραπεία για τεντώστε το σήμα, αποφεύγει τη χρήση του εάν αισθανθείτε κνησμό ή αίσθηση καψίματος με τη χρήση του.

3. Χυμός λεμονιού:

Με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, το λεμόνι χρησιμοποιείται επίσης για την λευκαντική του ιδιότητα. Η εφαρμογή του λεμονιού στο δέρμα μειώνει την λιπαρότητα και φέρνει εσωτερική λάμψη.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Lemon Juice For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Κόψτε το λεμόνι στο μισό και πάρτε ένα μέρος
 • Τώρα με απαλές κυκλικές κινήσεις, τρίψτε το χυμό στις ραγάδες
 • Πιέστε σταδιακά και τρίβετε όταν ο χυμός απορροφάται στο δέρμα
 • Αφήστε για 45 λεπτά, στη συνέχεια σκουπίστε με μια υγρή πετσέτα ή κάντε ένα ντους

Αρχικά, ο χυμός λεμονιού μπορεί να προκαλέσει μικρή αίσθηση κνησμού, η οποία αποτελεί ένδειξη αποτελεσματικής αντίδρασης στο δέρμα, ωστόσο, αν υπερβεί την ανοχή, αφαιρέστε αμέσως. Μετά το πλύσιμο, δείτε πώς εμφανίζεται το δέρμα, ελέγξτε για εξανθήματα ή ερυθρότητα, σε περίπτωση που οποιαδήποτε τέτοια αντίδραση δοκιμάσει σε κάποια άλλη μέθοδο. Μην εφαρμόζετε σε σκασμένα ή ξηρά δέρματα.

4. Αυγά λευκά:

Τα λευκά αυγά είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και αμινοξέων που βοηθούν στην λεύκανση και λεύκανση του δέρματος. Είναι αποτελεσματικό για την αφαίρεση κάθε είδους σημάτων από το δέρμα μας όταν χρησιμοποιείται τακτικά.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Egg Whites For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Πάρτε το λευκό μέρος των αυγών και ανακατέψτε καλά
 • Βρέξτε την περιοχή που πρέπει να αντιμετωπιστεί με καθαρισμό με νερό
 • Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα λευκού αυγού
 • Αφήστε το έως ότου στεγνώσουν τα λευκά
 • Καθαρίστε με κρύο νερό και ενυδατώστε με ελαιόλαδο ή οποιοδήποτε λάδι που ταιριάζει
 • Εφαρμόστε κάθε μέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες για αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα μόνο λευκό μέρος των αυγών για να θεραπεύσετε τις ραγάδες οποιουδήποτε είδους. Αν τα λευκά κολλήσουν στο δέρμα μετά την ξήρανση, βάλτε το νερό πριν αφαιρέσετε. Μην τραβάτε από το δέρμα.

5. Ζάχαρη:

Οι κανονικοί κόκκοι λευκής ζάχαρης κάνουν εξαιρετικές απολέπιση. Καθώς τα σημάδια μεγαλώνουν, γίνονται τραχιά και ξηρά. Η αφαίρεση του ξηρού και του νεκρού δέρματος από τα σημάδια φωτίζει επίσης τις ραγάδες.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Sugar And Lemon For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Σε ένα μικρό μπολ πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
 • Προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και αμυγδαλέλαιο και ανακατέψτε καλά
 • Εφαρμόστε την πάστα στην πληγείσα περιοχή και αφήστε την για 5 λεπτά
 • Απαλά τρίψτε με κυκλική κίνηση για 5-10 λεπτά
 • Πλένετε με ζεστό νερό και ενυδατώνετε με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο

Η τακτική απολέπιση φέρνει μια εσωτερική λάμψη στο δέρμα. Κατά τη χρήση της μάσκας, βεβαιωθείτε ότι δεν τρίβετε πάρα πολύ προκαλώντας βλάβη στο δέρμα. Η χρήση του λεμονιού μπορεί να προκαλέσει μικρή ερεθιστικότητα όταν εφαρμόζεται η μάσκα, υποδεικνύοντας θετικά αποτελέσματα της μάσκας.

6. Μασάζ κακάου βουτύρου:

Το Βούτυρο Κακάου αυξάνει την αντοχή εφελκυσμού του δέρματος και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Το μασάζ βουτύρου κακάο σε ραγάδες τακτικά θα βοηθήσει στη μείωση της χρωματισμού και θα κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο για καλύτερη θεραπεία.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Cocoa Butter For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Σε ένα μικρό μπολ, βάλτε βούτυρο κακάο και 5-6 σταγόνες λάδι jojoba
 • Εφαρμόστε στα ραγάδες και αφήστε τα για πέντε λεπτά
 • Στη συνέχεια, κάνετε μασάζ σε κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί στο δέρμα
 • Καθαρίστε με μια υγρή πετσέτα ή αφήστε τη νύχτα

Μασάζ δύο φορές την ημέρα αρχικά θα βοηθήσει στην ταχεία επούλωση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει λάδι jojoba, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλό βούτυρο κακάο. Το βούτυρο του κακάου έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ιδιότητες κατά της γήρανσης που το καθιστούν χρήσιμο για περισσότερους από έναν λόγους. Δοκιμάστε αυτό το σπίτι θεραπεία για τα ραγάδες.

Δείτε περισσότερα: Εγκυμοσύνη Σφραγίδες

7. Καστορέλαιο:

Το καστορέλαιο θεραπεύει τα περισσότερα από τα προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα και τα μαλλιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εδώ. Ο πλούτος σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 και 9, μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε το καθιστά εξαιρετικό θεραπευτικό παράγοντα για δερματικά προβλήματα. Αυτό λειτουργεί ως το καλύτερο σπίτι θεραπεία για τα ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Castor Oil For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα από καστορέλαιο στην περιοχή των ραγάδων
 • Καλύψτε με ένα μαλακό πανί
 • Χρησιμοποιώντας μεθόδους θέρμανσης, όπως θερμές σακούλες ή μαξιλάρι θέρμανσης, εφαρμόστε θερμότητα στην περιοχή για μισή ώρα
 • Αφαιρέστε και μασάζ την περιοχή για 5-7 λεπτά

Κάνοντας αυτό καθημερινά θα βοηθήσει στη μείωση των σημείων σε 45 ημέρες και τελικά θα εξαφανιστεί. Το καστορέλαιο χρησιμοποιείται επίσης για να αφαιρέσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες για να κάνει το δέρμα νεανικό.

8. Χυμός πατάτας:

Ο χυμός πατάτας ενυδατώνει το δέρμα και το βοηθά να θεραπεύεται από το εσωτερικό μόνιμα. Για να μειώσετε τις μη ελκυστικές ραγάδες, η εφαρμογή του χυμού της πατάτας θα πρέπει να γίνεται καθημερινά για να εκκενωθεί σε λίγο.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Potato Juice For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Πάρτε μια μεσαίου μεγέθους ακατέργαστη πατάτα και σχάρα με το λεπτότερο λεπίδα
 • Πατήστε ανάμεσα στις παλάμες για να εξαγάγετε το χυμό του σε ένα μπολ
 • Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού (προαιρετικά) και ανακατέψτε
 • Πάρτε μια μπάλα από βαμβάκι και εφαρμόστε το χυμό σχολαστικά πάνω στα σημάδια
 • Μόλις απορροφηθεί ο χυμός, εφαρμόστε ένα άλλο στρώμα χυμού και αφήστε το να στεγνώσει
 • Πρέπει να έχετε τουλάχιστον 4-5 τέτοια στρώματα για να εξασφαλίσετε τη βαθιά διείσδυση των χυμών
 • Σκουπίστε με ένα υγρό ζεστό πανί και αφήστε το

Εάν υπάρχει ξηρότητα μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα ή λάδι για τη σφράγιση των χυμών. Εάν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ξηρό, χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες οποιουδήποτε λαδιού στο χυμό για να διατηρήσετε το δέρμα ενυδατωμένο.

Δείτε περισσότερα: Ελαιόλαδο για ράβδους

9. Μέλι και ελαιόλαδο:

Ενώ το μέλι φωτίζει και λαμπρύνει το δέρμα, το ελαιόλαδο το ενυδατώνει βαθιά. Ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός για να θεραπεύσει οποιαδήποτε δερματικά προβλήματα. Μπορεί επίσης να θεραπεύσει το σκοτεινό και κομμένο δέρμα.

Πως To Get Rid Of Stretch Marks - Honey and Olive Oil For Stretch Marks

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 • Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε 2-3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδου με ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι.
 • Ανακατέψτε καλά για να έχετε μια ομαλή υφή
 • Τώρα καθαρίστε τα σημάδια με ζεστό νερό και στεγνώστε
 • Εφαρμόστε το μίγμα μελιού και αφήστε το για 45 λεπτά
 • Καθαρίστε με κρύο νερό

Χρησιμοποιώντας αυτό το τακτικό θα αφαιρέσει εντελώς τα ραγάδες και θα αποτρέψει την εκ νέου εμφάνιση τους. Εάν τα σημάδια έχουν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναμίξτε 5-6 σταγόνες χυμό λεμονιού.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσετε μαύρες κηλίδες στο δέρμα

Ενώ προσπαθείτε αυτές τις μεθόδους είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι τα σημάδια χρειάζονται χρόνο για να θεραπευτούν και η διάρκεια για μια πλήρη θεραπεία θα διαφέρει από άτομο σε άτομο και τον τύπο του σήματος. Επειδή αυτά χρησιμοποιούν φυσικά προϊόντα και δεν έχουν παρενέργειες, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε περισσότερες από μία μεθόδους και να κολλήσετε σε αυτό για να απαλλαγείτε από τα σημάδια το νωρίτερο. Θυμηθείτε ότι φυσικές θεραπείες για ραγάδες δεν έρχονται με πολλές επιπλοκές.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map